Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Kuruyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar iş kurmak için uzun zamandır araştırma yapıyorum ve kafamda belirlediğim son birkaç şey var. Onlardan bitanesi olacak.

Birini sizlerle paylaşmak istiyorum. Yoğun olan alışveriş merkezlerinden birinde leblebi standı. Görüştüğüm firma franchise sistemiyle çalışıyor. Müşteriye 51 çeşit leblebi sunuluyor. Baharatlı,çikolata kaplı,leblebi şekeri,acılı leblebi, leblebi tozu v.s.. gibi çok fazla çeşit var. İş benim kafama baya yattı. leblebi bardakta sunuluyor. İsteyene paket yapılıyor.

Bu işle ilgili siz ne diyorsunuz? İstanbul AVM lerde iş yapar mı?
fikirleriniz benim için önemli.
Mesaj tarihi:
Bizim değil senin market araştırmanın ne dediği önemli. Bu tür işlere ne kadar müşteri geliyor, ortalama aylık gelir gider nasıl dağılacak, şu anda alışveriş merkezlerindeki benzer dükkanlar (şekerciler, çukulatacılar, hatta çiğ köfteciler falan) ne kadar para kazanıyor vs vs.
Mesaj tarihi:
ben şu an müşteri görüşü öğrenmek istiyorum.. kişisel görüşler önemli çünkü. Yaptığım araştırma sonucu birçok bilgiye sahibim zaten. Fakat bir düşünüp "gider mi lan bu?" gider gider..yok ııh ıhh gitmez gibi bişi istiyorum aslında
Mesaj tarihi:
EharD said:

ben şu an müşteri görüşü öğrenmek istiyorum.. kişisel görüşler önemli çünkü. Yaptığım araştırma sonucu birçok bilgiye sahibim zaten. Fakat bir düşünüp "gider mi lan bu?" gider gider..yok ııh ıhh gitmez gibi bişi istiyorum aslında

bence gitmez.
Mesaj tarihi:
Olaya bi de şu açıdan bakmak lazım...AVM leri gezerken dikkat edin. Büyük yerlerde de küçük yerlerde de otçu çöpçü iş yapıyo ve yıllardır adamlar orda. Leblebi birçok kişinin sevdiği bişey. Firmanın diğer örnekleri de güzel kar konusunda. Zaten burdan çıkan sonuca göre tutar mı tutmaz mı mantığına göre bu işe gidirmiyorum. Sen olsan alır mısın gibi bişey bu
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

ilk yeri sen mi açıcan? bence baska alanlar varsa sor bi kazanıyo musunuz diye?
çok kazanıcagını sanmam

çok kazanıcagını sanmazmısın? arkadaş mısır mısır dandirikten uyduruktan sıcak mısırın üzerine sana yağı atıp TEREYAĞLI ABLA YERSEN YERSEN diye kitlenebilen bi toplumda leblebi değil çok afedersin sıçıp ikram etsen zengin olursun
Mesaj tarihi:
EharD said:

Olaya bi de şu açıdan bakmak lazım...AVM leri gezerken dikkat edin. Büyük yerlerde de küçük yerlerde de otçu çöpçü iş yapıyo ve yıllardır adamlar orda. Leblebi birçok kişinin sevdiği bişey. Firmanın diğer örnekleri de güzel kar konusunda. Zaten burdan çıkan sonuca göre tutar mı tutmaz mı mantığına göre bu işe gidirmiyorum. Sen olsan alır mısın gibi bişey bu

gir o zaman. altın alıp kenara koymak gibi bişey yani.
Mesaj tarihi:
Standı falan da çok güzel tasarlamışlar renkli renkli...51 çeşit leblebiyi bir arada görebiliyosun. Hepsinin ayrı ayrı hastası vardır bunların eminim. Ama iş tabiki neticede bu..herşeyde olduğu gibi bunda da risk var.
  • Yeni Oluştur...