EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Evet arkadaşlar iş kurmak için uzun zamandır araştırma yapıyorum ve kafamda belirlediğim son birkaç şey var. Onlardan bitanesi olacak. Birini sizlerle paylaşmak istiyorum. Yoğun olan alışveriş merkezlerinden birinde leblebi standı. Görüştüğüm firma franchise sistemiyle çalışıyor. Müşteriye 51 çeşit leblebi sunuluyor. Baharatlı,çikolata kaplı,leblebi şekeri,acılı leblebi, leblebi tozu v.s.. gibi çok fazla çeşit var. İş benim kafama baya yattı. leblebi bardakta sunuluyor. İsteyene paket yapılıyor. Bu işle ilgili siz ne diyorsunuz? İstanbul AVM lerde iş yapar mı? fikirleriniz benim için önemli.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ilk yeri sen mi açıcan? bence baska alanlar varsa sor bi kazanıyo musunuz diye? çok kazanıcagını sanmam
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bizim değil senin market araştırmanın ne dediği önemli. Bu tür işlere ne kadar müşteri geliyor, ortalama aylık gelir gider nasıl dağılacak, şu anda alışveriş merkezlerindeki benzer dükkanlar (şekerciler, çukulatacılar, hatta çiğ köfteciler falan) ne kadar para kazanıyor vs vs.
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben bu işin fizibilite raporunu hazırlamıştım 40 sayfalık. beni de ortak yaparsan raporu gönderirim direk. %10
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben şu an müşteri görüşü öğrenmek istiyorum.. kişisel görüşler önemli çünkü. Yaptığım araştırma sonucu birçok bilgiye sahibim zaten. Fakat bir düşünüp "gider mi lan bu?" gider gider..yok ııh ıhh gitmez gibi bişi istiyorum aslında
Arma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 çekirdek satsan daha çok kazanır. valla bak..
Arma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 EharD said: ben şu an müşteri görüşü öğrenmek istiyorum.. kişisel görüşler önemli çünkü. Yaptığım araştırma sonucu birçok bilgiye sahibim zaten. Fakat bir düşünüp "gider mi lan bu?" gider gider..yok ııh ıhh gitmez gibi bişi istiyorum aslında bence gitmez.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu tarz şeyler biraz riskli olabiliyor, 2 adet yakın deneyimim var düşünmeni tavsiye ediyorum
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu iş tutar mı la? diyip girilecek bi iş değil gibi geldi bana fazla riski var
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 elindeki sermayenin hepsini yatıracaksan böyle bi işe girilmez. ama yarısı filansa gir. batarsan bi şansın daha olur
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 gidebilir aslındada çok büyük kar getirmez gibi geliyor
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ayrıca bu yukardaki arkadaşların abarttığı kadar kötü bi vaziyet yok. halk leblebiye aç
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 insanları avmde leblebi yerken gözümde canlandıramadım ben açıkçası
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aslında standda çilek-şanti olayına girmek lazım.
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kabın içinde mısır yiyen insan bunu da yer
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Olaya bi de şu açıdan bakmak lazım...AVM leri gezerken dikkat edin. Büyük yerlerde de küçük yerlerde de otçu çöpçü iş yapıyo ve yıllardır adamlar orda. Leblebi birçok kişinin sevdiği bişey. Firmanın diğer örnekleri de güzel kar konusunda. Zaten burdan çıkan sonuca göre tutar mı tutmaz mı mantığına göre bu işe gidirmiyorum. Sen olsan alır mısın gibi bişey bu
Arma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 barnacle said: insanları avmde leblebi yerken gözümde canlandıramadım ben açıkçası ben de o yüzden tutmaz diyorum
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mulgear6 said: ilk yeri sen mi açıcan? bence baska alanlar varsa sor bi kazanıyo musunuz diye? çok kazanıcagını sanmam çok kazanıcagını sanmazmısın? arkadaş mısır mısır dandirikten uyduruktan sıcak mısırın üzerine sana yağı atıp TEREYAĞLI ABLA YERSEN YERSEN diye kitlenebilen bi toplumda leblebi değil çok afedersin sıçıp ikram etsen zengin olursun
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mısır büyük kolaylık ama tane tane. ısırarak yemek zor geliyo tabi.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 saçma sapan mısır tutuyor.leblebi deyip geçmeyin onunda binbir türlü çeşidi var.tutma ihtimali var
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 EharD said: Olaya bi de şu açıdan bakmak lazım...AVM leri gezerken dikkat edin. Büyük yerlerde de küçük yerlerde de otçu çöpçü iş yapıyo ve yıllardır adamlar orda. Leblebi birçok kişinin sevdiği bişey. Firmanın diğer örnekleri de güzel kar konusunda. Zaten burdan çıkan sonuca göre tutar mı tutmaz mı mantığına göre bu işe gidirmiyorum. Sen olsan alır mısın gibi bişey bu gir o zaman. altın alıp kenara koymak gibi bişey yani.
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Standı falan da çok güzel tasarlamışlar renkli renkli...51 çeşit leblebiyi bir arada görebiliyosun. Hepsinin ayrı ayrı hastası vardır bunların eminim. Ama iş tabiki neticede bu..herşeyde olduğu gibi bunda da risk var.
Öne çıkan mesajlar