huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bu kelime nereden türemiş ki zaten? hip kalça demek, -ster bizdeki yapım eki demek. e bu durumda hipster götçü gibi bir anlam çıkmıyor mu? ayıp değil mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bu mantıkla hippy götelek falan demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 öyle zaten. hippy ne ki zaten? başka ne olmasını bekliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 laledevri said: xunn said: Abi seninle aramızda olan şey cinsel kimya, Burto sandwich producer. We know God's not a woman, Cause we are not all sandwiches. Selam, benim şu teşekkürler, iyi forumlar olayı bazılarını sıkmıştır belki ama senin şu türkçeyi ingilizce yazman falan beni herkesten çok sıktı. sen şöyle konuşmayı bırak yeminlen bende ne teşekkür ederim ne selam veririm. teşekkürler, iyi forumlar. xunn u zeviyoruz.. seni sevmiyoruz.. bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Xunn diyince zeviyoruz diyesi gelmiş kekonun adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 böyle böyle typoları döşüyorum işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hips dont lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ben zunu da çok sevmiyorum ama fena değil idare eder iyi çocuktur bayılıyorum ben zuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 laledevri said: Selam, çok güzel irite edebilirim adamı. kabul et sinir oldun bana. elinde olsa küfür de edersin :P ama fikrimi hür bir şekilde dile getirmem sizi bu kadar demoralize ediyor ve savunmaya çekiyorsa, hele hele argoyla hakarete varacak kadar, kendinizi biraz daha geliştirmenizi tavsiye ederim. bundan 5 yıl sonra " ulan ne salakmışım konuşma tarzıma bak " diyeceksiniz. bu bir erken uyarı sistemidir. teşekkürler, iyi forumlar. İnternette yeniyiz galiba. @ardeth: Progresif açılmışsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hipster değil bobo onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 şu yukardaki resim ne kadar gerzekçeymiş ya :( şunlarla espri yaptığını sananlar var birde çizip internete koyuyorlar. troller ayrı dert bunları kullanıp trolleri alaşağı ettiğini sanan çizerler bir dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ahahahaha kalbi kırık troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kim ben mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 troll ne ya. iki kelime etmeyi öğrenin. hiçbir şeyle fikri alakası olmayan adamların aidiyetsiz heriflerin işi troll. iki dakka efendi durun omurgasızlık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar