akinci Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Starz'dan ses yok henüz. Zorlama bir 2. sezon cekilir bence. Bence hic uzatmadan bitirsinler, cerez niyetine bile gitmez hal aldi dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 forgiver said: ohoo baya geç farketmişsin diziyi Evet 6. bölümüne kadar izledim muhteşemdi ya kalanınıda bugün bitiririm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Pluton said: forgiver said: ohoo baya geç farketmişsin diziyi Evet 6. bölümüne kadar izledim muhteşemdi ya kalanınıda bugün bitiririm zaten sen hele 9 a gel,son 3 bölümde çoştular...her seferinde...fu diyip kapatıyorum sayfayı;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bitrdim bile 9 bölümü kahrolsun böyle dizileri izlememek lazım aslında zevkten 4 köşe yapıp sonra bitiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 masa ikeadan demistim ben, bka parcasi eksik cikti, ceyrek yuvarlak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 deadline said: Starz said today that due to significant production challenges, the network has decided not to exercise the option for subsequent seasons of its freshman original series Camelot. İptal edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 makul bi karar flashforward tayfasına dizi çektirmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 o adami aktor diye oynatiyolar hala ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ÇAYCILIK YAPTIRTMAM ÇAYCILIK BİLE YAPTIRTMAM BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 o kadar kötü değildi de işte game of thrones bozdu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 gayet güzeldi ya ben seviyodum, iptal olmasaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ulan zaten 2-3 tane dizi takip ediyoruz, iptal edip duruyolar adam gibi baştan sölesinler iptal etçeklerse izlemeyelim anasını satiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 iptal olan diziler için tazminat flaan mı veriyorlar senaristlere? saçma sapan diziler çekip çekip çıkıyorlar piyasaya. karar yerindedir, adam gibi dizi nasıl çekilir öğrensinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Hayırlısı olmuş. Karı kılıklı at kuyruklu kraldan kime hayır gelir. Adamın kolunda kılıç kaldıracak güç yok. Yalan rüzgarı kıvamında bir diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 hakkaten kötüydü iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 demiştim o heriften merlin olmaz diye :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 eva green'e yazık oldu-tabi ben Merlin'i de seviyordum ona da acıdım---..neyse ona da ders olsun,bir daha bu kadar kötü bir ekiple ve Arthur'u kız tavırlı,bayık bakışlı birinin oynacağını bile bile oynamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 lancelotta yoktu ortalarda en azından 8 bölüm izledim lancelot yoktu dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Çok kötüydü ya... İyi olmuş, tabi ekmek yiyenlere bu diziden yazık oldu ama kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar