edi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yoo, koltukaltina bilhassa yapilir agda, gayetle pratik ve de temiz bi cozumdur.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 hadi ya bilmiyodum bi bayandar direk duyduk orenmi$ olduk ama bana uzak kalsin in gillette we trust[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 koltuk altı için jilet möhim yer için ise önce jiletle kazımadan sadece hafif gezidirip seyreltme (özellikle alt kısımları) ve sonrasında uzun kalan üst bölgeyi de makasla kısaltmabence en etkili acısız vs. vs. yöntem. Daha bu güne kadar bu şekilde tek bir yerimi kanatmadım :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 makas cok ugrastiriyo ya[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Her şeyin bir ilki vardır[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 açıkcası ben jiletle koltuk altı ve genital bölgedeki kıllarımı düz olarak fazla bastırmadan(yani ne hafif ne cok tam ortası) alıyorum ama şimdi o düz kavramını da açıklamak gerekiyo biraz kusra bakmayın hoş görünmüyorsada koltuk altında yukarı doğru genital bölgede genital organa doğru dediğim şekil alınca kaşınma yapmıyor sakal traşı gibi aynı ters alırsan kıl döner sivilce tarzı bişi yapar o kaşındırır[signature][hline]Your Ad Here! [Bu mesaj Aegean tarafından 14 Ağustos 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 çarpıtılmasa bile, şahsen beni itiyor kardeşim.. gel gör ki gerçek hayatta muhabbet edemeyecek kadar asosyal insanlar buraya gelip böyle davranınca içime oturuyor.. terbiye değil ama, biraz adap gerekmez mi? kıl, yün olmuyor.. :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 İddianı kabul ediyorumda nasıl ispatlayacam :)[signature][hline]"Suicide is just healthy self-criticism." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 veet falan genitel bolgede tavsiye edilmiyor diye biliyorum. genital bolgede debitak kullanabilirsin. bunun disinda sir guzel bir cozum olabiliz yanliz biraz aci verici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Aslında yapay maddelerde zararsız sayılmaz. Banyo için olan jiletler iyi olabilir. Çok derin ve dipten kesmek zaten riskli.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Valla bende hep jiletle alıyordum...Ta ki hastanelik olana kadar... Yani hastaneye kalp ameliyatı için yattım..orda hastane berberi geldi ameliyat öncesi...o dandik bir berber makinası ile aldı ve çok güzel oldu...yani bıraktım ondan sonra jileti hem sert cıkmıyo... hem kaşındırmıyo... Yani herkese öneririm...çok dertsiz tertemiz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Cthulhu_, 14 Ağustos 2004 18:15 tarihinde demiş ki: said: Demon_of_Hell, 14 Ağustos 2004 17:00 tarihinde demiş ki: unisex o veet ağda sırf kadınlara mı? Hayır... Bayanlar ağda konusunda erkeklerden 10kat daha fazla dayanıklıdırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Yani yapabilirsin tabi dayanabilirsen :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bu arada kasikta kil varsa jiletle alirken dikkat edin kan kaybindan gidersiniz saka demiyorum cunku kasiktaki kan cok zor durur benim babannem anjio oldu kan toplamis patlamaktaydi ambulanstakiler direk korkudan gidici bu demi$ler cunku kanadigi an durmaz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 @hiredgun: yemek yerken sen vucut temizligi diye bir topigi acip okuyorsan sende bi gariplik vardir makastan sasmayin derim, jilet kullanma aptalligina dusmustum, firca ucu gibi sert olmaya basladilar, makas la dipten kesmeyip rahatca ayda bir 10 dakkalik is halien dusurebiliyorsunuz koltuk altina jilet tabi ki, tras kopugu ile cok rahatliyo, ne tahris var ne kasinti[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: hired_gun, 14 Ağustos 2004 21:16 tarihinde demiş ki: şimdi bak allah aşkına sen bu konuyu en yakın 1 bilemedin 2 arkadaşın dışında kimle konuşabiliosun ??? burası bir FORUM , hemde yüzlerce kullanıcıya açık olan bir forum ..... forum da forum kuralları geçerlidir ama aynı zamanda burada İNSANLAR dan hatta çoğunu tanımadığın İNSANLARDAN bahsettiğimize göre adab-ı muaşeret kurallarını da unutmamak gerekir ... burası ne dingonun ahırı ne de en yakın arkadaşınla başbaşa oturduğun ve her konuda geyik yaptiğin alkol ortamı ... sen genital bölgene ait bir sorunu gidip kadıköyde bir cafe de bağıra bağıra herkese duyuraraj anlatmamış biri isen , burada da aynını yapma ... sadece metinden oluşması bu FORUM'un insanlardan oluştuğu gerçeğini değiştirmiyor .... *! bu gece kıllığı üzerindedir * +7532[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 kardesim konusulmasinib egenmiyorsaniz s... gidin bu topicten kimse size zorla tiklatmadi bu topigi asil siz bizim sinirimizi bozmayin gece gece hayir anlamiyorum, bu topicleri okumadna diger topicler okunmasa neyse haklisiniz, ama baslk gayet topicin icerigini yansitan, topic in icerigi de, acilma amaci da gayet anlamli olan bir konu, niye killik cikartiyosunuz hala yemek yerken vucut temizligi yazan bir topic e tiklayan insandan suphe ediyor oldugumu hatirlatmak isterim[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bahçıvan makası iş görür.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bu topic'de kural disi ya da ayip olan bisey gormuyorum, gayetle olmasi gerekigi gibi bilgi alisverisi seklinde devam etmekte, tekrar devam edin patiler :) yemek yerken okumayin agziniza kil tuy kacabiluuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Volfied, 15 Ağustos 2004 02:01 tarihinde demiş ki: kardesim konusulmasinib egenmiyorsaniz s... gidin bu topicten kimse size zorla tiklatmadi bu topigi asil siz bizim sinirimizi bozmayin gece gece hayir anlamiyorum, bu topicleri okumadna diger topicler okunmasa neyse haklisiniz, ama baslk gayet topicin icerigini yansitan, topic in icerigi de, acilma amaci da gayet anlamli olan bir konu, niye killik cikartiyosunuz hala yemek yerken vucut temizligi yazan bir topic e tiklayan insandan suphe ediyor oldugumu hatirlatmak isterim go volfied go go go :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yakında sırt kıllarım için tüy dökücü krem kullanıcam, o olucak.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 beklenen cevap volfieddan geldi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Volfied, 15 Ağustos 2004 01:49 tarihinde demiş ki: koltuk altina jilet tabi ki, tras kopugu ile cok rahatliyo, ne tahris var ne kasinti bencede kullanın traş köpüğü ben öyle yapıyorum diğer yerimiz için ise en ideali ya böyle krem falan ya da makas haydi rasgele :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Permatik banyo + traş köpüğü kombosunu kullanıyorum ama pek memnun değilim. Bu makas nasıl bişeydir? Bildiğimiz biçki-dikiş makası değil herhelde :) Eczaneden mi yoksa manifaturacı tadında bi yerden mi alınır?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben yeni bir tırnak makası almıştım bu iş için[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar