nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 vaniLLe said: future ex bf ibretlik jargon vaniLLe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sonra erkekler çok bık bık bık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 fede said: hepsini okumadım ama facebooktaki o posttan sonra bitmiştir zannediyodum ben yeni mi bitti bunu demeye gelmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 çiçek ve facebookta yazdıgım yazı etkili olmus aradı seni çok seviyorum dedi hahah bu iş tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 iş tamamsa kitliyorum topici emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Neyse haftaya bir topic daha açarsın nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Kapatma sen, daha bir 7-8 defa açar topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Hayır madem barışması bu kadar kolay olacaktı ne bokum yemeye ayrılıyosun ben onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu kadar çabuk olucagını tahmin etmemiştim akşam yazdıgım not çok etkili oldu galiba köpek ve integral kelimeleri geçiyodu dfgdf bi de çiçekler überdi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 acını paylaşıyorum berk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Çabukluğuyla alakası yok, parmakta oynatılıyorsun farkında değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 adam doğru dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dasaaa said: hacım bu kısmı dert değil. atlatırsın. doğumgünü tribinden sonra işleri bi geri sarmaya kalkarsa bak o can sıkıcı olur.. bölesi daha bi iyi. hmm galiba geri sarmışlar.. huh? bölesi daha kötü.. ağır avantaj verdin çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi ağır avantaj derken? kasımda gelicek yanıma benimle kalmaya bi hafta ben o arada moralini düzeltirim zaten aralık sonu ocak başı 2 hafta türkiyedeyim şubat başından mart ortasına kadar tatilim var 21 nisanda yine tatilim var 10 gün ondan sonra ama 3 ay tatilim yok malesef o arada da onun okulu biter o gelir hallolur kasıma kadar atlatıldıgı sürece sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dasaaa said: dasaaa said: hacım bu kısmı dert değil. atlatırsın. doğumgünü tribinden sonra işleri bi geri sarmaya kalkarsa bak o can sıkıcı olur.. bölesi daha bi iyi. hmm galiba geri sarmışlar.. huh? bölesi daha kötü.. ağır avantaj verdin çok güzel abi ben ona TÜLAAY SEVİYOM SENİ GERİDÖÖÖN demedim çiçekleri zaten o olaydan önce ayarlamıstım yazıyı da hayatında mutluluklar dilerim gibi bi konsepte kurmustum avantaj filan yok o indirdi yelkenleri suya hep böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Xaenin said: Çabukluğuyla alakası yok, parmakta oynatılıyorsun farkında değilsin. +1 hacım ufak bi dalgalanmada rest çekti, öle ya da böle gol oldu yani. sen çizgiyi geçmedi desen de gol oldu, ofsayt desen de gol oldu. akınların zamanla devamı gelicektir. kolay gelsin, ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Hep böyle olmasında zaten sorun var, onu anlamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kiz hem kaprisli hem bencil hem sisman. uzuldugun seye bakar misin mulgear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 arayıp çok seviyorum seni vs tarzı şeyler dedi çok mutlu olmus zavallım ilgiye ihtiyacı var abi 5 ay boyunca her gün birlikteydik ve bi anda ben çıkınca gunluk yasamından ne kadar zor olmustur dusunmuyosunuz ama azıcık ilgiyle kendine geldi işte belliydi ama sorun bunu sık sık yapmam gerekicek artık ama yaparım sorun degil seviyorum onu ^_^ ayrıca şişman filan degil kız dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben buna gel-git etkisi diyorum lan.. elemandan 10cm toprak alıyorsun, sonra 9cm toprak geri veriyorsun. eleman seviniyor. ve aldığın 1cm taviz olarak sana kalıyor. bunu sürekli hale getirerek hem aldığın toprağı arttırabiliyorsun, hem de birşey almamış gibi görünüyorsun. hacım iki-üç kız olsun. sonra bu gibi durumlarda saçma olay gerçekleşir gerçekleşmez "tamam peki bye" deyip ceketini alıp gitmenin çok daha faydalı olduğunu göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kitleme olm bak 2 haftaya gene ayni kafayi yasicaksin solemedi deme sonra topic kitli oldugundan yenisini acma birak devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kız oynatıyor lan galiba başlığı nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mulgear6 said: ilgiye ihtiyacı var abi 5 ay boyunca her gün birlikteydik ve bi anda ben çıkınca gunluk yasamından ne kadar zor olmustur dusunmuyosunuz ama Böyle bişey yok yalnız. Zorsa da başka türlü halletmesi lazım, 10 yaşında velet gibi bırakıp gitmez kafası çalışan insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi olay ama o ilgi lazım ben yanındayken ilgi alıyodu simdi alamıyo bu şekilde küçük sürprizler yaparak toparlamak gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar