Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitti galiba

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

Kiz said:

bunun için tek bir seçeneğin var dı ve sende bu seçeneğini geleceğinden yana kullandım.
o zaman sana geleceğinde karşına çıkacak insanlarla ve kazanacağın o çok kıymetli paranla ben şimdiden mutluluklar diliyorum çünkü birdaha senle görüşme imkanımızın olabileceğini hiç sanmıorum.

abi bak, bu kiz seni kanser edecek. dengesiz bencil ergen cikislari bunlar. bak okuyalim bir daha:

Kiz said:

çok kıymetli paranla ben şimdiden mutluluklar diliyorum

oof of. KANSER

Kiz said:

çok kıymetli paranla

kiz sana turk filmi stayla cekmis :/

aloo paticik biseyler diyin yahu adam elden gidiyor (gitmis gerci)
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Abi geleceğin için aldığın doğru kararda seni desteklemeyen insan seninle bir gelecek düşünmüyordur zaten. Seninle bir geleceği olmasını isteseydi zaten senin ileriye hazırlanmana önem verirdi, parayı götüne sok demezdi. Hayatında karşına çıkabilecek muhtemelen en bencil kızdan ayrılmışsın anladığım kadarıyla, atlatırsın umarım yakın zamanda. Atlatılmayacak bişey değil.

yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

olm berk, ayni durumdayiz iliskinin boklugu acisindan.
gel bi ara raki icelim.

o degil de bence en iyisi olmus basinda bitmesi, emin ol yani. takma kafana.

sen de en dogru karari vermissin ayrica, tabi ki gitceksin ak.

bunu da kayedelim evlilik konuşması sırasında ortaya döküceklerim listesine ekliyorum ilke

hayatınızın baharında uzak ilişki hayalleri kurmanıza da hastayım..git eğlen abicim ne gerek var ya..her zaman daha iyisi çıkıcak karşına daha yaşın ne başın ne..bi lise abin olarak bunu söyler bunu bilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:

Xaenin said:

Abi geleceğin için aldığın doğru kararda seni desteklemeyen insan seninle bir gelecek düşünmüyordur zaten. Seninle bir geleceği olmasını isteseydi zaten senin ileriye hazırlanmana önem verirdi, parayı götüne sok demezdi. Hayatında karşına çıkabilecek muhtemelen en bencil kızdan ayrılmışsın anladığım kadarıyla, atlatırsın umarım yakın zamanda. Atlatılmayacak bişey değil.

yeterli.

hll la super yazmıs adam
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

mulgear6 said:

Fistan said:

kaldır o fotoyu da dünyanın kaç bucak oldugunu anlasın

ahaha eski kız arkadasımın resmini koyıyım hatta

yada xxx le ilişkisi varı kaldırıp sadece ilişkisi var yazıyım :P

o kadarına gerek yok.
o fotoyu kaldır
kızı da sil blockla

evt önce davran o seni silerse daha çok stalk yaparsın
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

abi ben daha bişey yapmadım ben
devam etmesi için çabalıyorum arkadaslarını kullanıyorum
annesi babası zaten beni çok seviyo o yüzden sorun yok onları da kullanabilirim gerekirse
annesine söylüyorum erken gelmesini saglatıyorum eve filan fgdfg

of çok kötü bu.
bence sen o kızın peşini bırakma.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

arkadasım yok bi de burda işin kötüsü yüzyüze konusabilicegim
bi tane bangladeşliyle tanıstım ortak alanda o kadar
ulan ne kötü şeymiş
istanbulda arada söylenirdim arkadasım yok diye ama en azından orda yanına gidip dert anlatabilicegim insanlar varmıs simdi anladım degerlerini
OF

türkler yok mu türkler. Hangi sehirdesin sen ?
Sosyal ağlarda paylaş

var almancınında iyisi de sen daha dil okulunda falan mısın banglades mangaldes takiliyorsun ? ilk geldiğimde bende faslılar brezilyalılarla takılıyordum , okula geçince başlıyorsun tanımaya.

yakınmısız bu arada 30 dk, karlsruhedeyim ben.(şu an tr tatil ama)

hatun meselesine gelince kişisel bölümüyle alakam olmaz yorum falan sevmem de, mesafe değil sorun almanyada , ne zaman dönebileceğini hatuna net söylememen sorun esas.

Sosyal ağlarda paylaş

@mulgear: ^.^

neyse kendin ögrenceksin, zamaninda bu tip hatalari yapmasaydim su anda ben de oldugum insan olamazdim.
hitler gibi oldum. iliskiye baslamadan önce future ex bf'lerim ''heil nilstein!'' diye and iciyorlar.

anca bi kac sene falan kaybedersin canim nooooooolcak ki hiic =P

nese ben gidip muffin yapiyim =(
yolliyim mi sana da kargoyla ehi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...