fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben bişey demiyorum sen diyosun kız bana ondan korkuyor dedi diyosun ama. kız kendisi demiş. bundan sonra olacaklardan sorumlu değil yani zorlarsan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 benim yapmamdan kendi yapmasından degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 senin üzerinden kendisine gönderme yapıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Fistan said: brüksele amsterdama falan yakınsan git bi fahişe falan elle bu sana son tavsiyem sen adam olmayacaksın zor görünüyor AHAHAHAHA bu ne lan? İyi ki bir fistanı dinle dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bence ilk ucakla türkiyeye dön güzel hediyelerle kapısına dayan ve gönlünü al bi kaç gün takıl sonra dönersin geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 haklı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Fistan said: bence ilk ucakla türkiyeye dön güzel hediyelerle kapısına dayan ve gönlünü al bi kaç gün takıl sonra dönersin geri normalde pegasus ipnesinden 3 ekim - 5 ekime bilet almıstımsanal kartla ama salaklar rezervasyonu becerememişler internette paramı 1 hafta sonra yatırdıkları için bilet fiyatları da uçmuş (ögrenciyim napıyım 700 liralık bileti alamadım) normalde geliyodum hatta gitmeden onceki gece onun ısrarlarıyla almıstım ama olamadı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yüce allah diyenler var buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 doğumgunu için de testisli çiçek gönderdim bu arada yani 12 saate filan elinde olucak sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 her kavgada döneceksen böyle uçak şirketi alaydın bi tane daha ucuza gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 2 kişilik Round The World Ticket al kızı da al yanına bi kafa dinleyin şöyle beraber 4-5 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kavga degildi dogumgununde yanında olmak içindi ben dedim haftasonuna cumadan pazara alıyım bilet diye ama istemedi illa dogumgunumde ol yanımda dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Oha Pegasusla 700 mü? Ben THY ile burdan 500'e uçuyorum be. Şaşırmış onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 lan dogum günü dedigin nedir ki ya bütün anlamları yüklemeyin şöyle güzel günlere yok yalnız kalmasın bilmem ne. yine sinirlendim bu hayttaki 10.000. günüme 10 gün kalmış şurda senin yaptıgın seylere bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 18'ine bastı kız galiba. Ben 18'imde yurt odamda daoc oynuyordum. Bak yine üzüldüm şimdi asdsafreg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sesu said: Oha Pegasusla 700 mü? Ben THY ile burdan 500'e uçuyorum be. Şaşırmış onlar. ne biliyim 500 filandır lufthansa daha ucuz valla baktım da 405 lira vardı hesabımda tam olarak burdan para yatıramıyorum hesabıma bi miktar paramı da çiçege harcadım sonuç olarak uçak bileti alıcak param kalmadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sesu said: 18'ine bastı kız galiba. Ben 18'imde yurt odamda daoc oynuyordum. Bak yine üzüldüm şimdi asdsafreg. 18'e bassa jandarma dayanırdı kapıma 19 oldu dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 seviştiği ilk kız bence. hoşgörelim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 öyleyse yapacak bişey yok. boşa konuştuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Jandarma gelseydi de ben Facebook'ta TSK'nın grubuna üyeyim derdi. Belki bir şey yapmazlardı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mulgear said: normalde pegasus ipnesinden 3 ekim - 5 ekime bilet almıstımsanal kartla ama salaklar rezervasyonu becerememişler internette paramı 1 hafta sonra yatırdıkları için bilet fiyatları da uçmuş (ögrenciyim napıyım 700 liralık bileti alamadım) normalde geliyodum hatta gitmeden onceki gece onun ısrarlarıyla almıstım ama olamadı malesef ben gecen anneme aldim bilet condor'dan 170€ya. o bile cok be 2 gün icin manyak misin. amma manipule etmis kiz seni, samar oglani gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bırakın hayatı öğrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 condor iyiymiş 350 liraya geliyo ki yeter bence süfer tabi dogumgununun geçmiş olması da ayrı bişey ben de kasım için ist-fra-sit biletini total 50€ya aldım vergilerle 350ye geldi dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Of kaçırmışız yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar