yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 saçmalama abi adam öyle bir kriz anında (saldırıya uğramışsın dükkanında vahşet işleniyor adam tehlikeli şu bu) yapılacak en süper hareketi yapmış biraz yukarı tutsa silahı boşuna başı ağrıyacaktı daha fazla
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aslında ben bu tarz davranışları hiç tasvip etmiyorum. soygun için gelmediği belli. belliki önceden bi sinir var. liseli kavgası gibi olmuş.
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 1-4 e parası yetmemiş abi su tabancasıyla olmaz o iş
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi yalniz orada kola adamin kafasina patlamasa cok fena cizdirmisti orda
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 şoktayım şu an. adam ne rahat geldi kesti ve öldü. kimsede o an ordaki şişelerle kendini müdahale etmeyi düşünmemiş.
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dehşete kapıldım ya. girişte grili adamın boynunu kesişi felan nasıl bir ortam bu ya birileri biçaklanıo, bakkal silah çıkartıo, cocuk yere düşüo, adam vuruluo tam bir kaos dehşet verici birşey
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Saldırgan baya bir film izlemiş yani içeri girip ilk adamın boğazını kestiğinde film gibi anında adam ölecek diye düşünüyor herhalde. Sonra esas kasiyeri kurtaran orda gelen 3. adam yoksa kasiyer delik deşik olmuştu. Silah konusunda dükkan sahibi haklı yani gece açık olan yerlerde genelde silah oluyor bu tip manyaklar olabileceğinden. Silah ruhsatlı ise adamı öldürse dahi ceza almayabilir.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 nefsi müdaha değil mi olay işte? kozyatağında akşam bi bakkala gittim, adam içeri almıyor pencereden veriyordu istediklerini. gece ne olup biteceği belli olmaz sonuçta
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu video varken ceza almaz zaten. sonuçta darbe alıyor ve kendini savunmasa o herif gelir doğrar adamı.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 BiTcH_oFBaT said: şoktayım şu an. adam ne rahat geldi kesti ve öldü. kimsede o an ordaki şişelerle kendini müdahale etmeyi düşünmemiş. üşüyoruz ahmet reyis
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu ne lan bole işmi olur.. akşam bi bira almaya cıkıosun tam cerez secerken tanımadıgın biri cart bogazını kesior. GG ne oldu sonra onca sen okudun calıstın vatana millete hayırlı biri oldun manyagın teki oldurdu seni hem de hiç tanımıosun adamı ... Hayata bak :(
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Absolut said: Saldırgan baya bir film izlemiş yani içeri girip ilk adamın boğazını kestiğinde film gibi anında adam ölecek diye düşünüyor herhalde. Sonra esas kasiyeri kurtaran orda gelen 3. adam yoksa kasiyer delik deşik olmuştu. Silah konusunda dükkan sahibi haklı yani gece açık olan yerlerde genelde silah oluyor bu tip manyaklar olabileceğinden. Silah ruhsatlı ise adamı öldürse dahi ceza almayabilir. almayabilirmi? ya adamı öldürmekten başka çare varmı :) önüne gelene saplıo bıçağı tutamassınki adamı hadi bakkala kinin olsa onu öldürmeye gelirinde adam içerde ilk gördüğününün boğazını kesio ne biçim iş bu market sahibine ceza verilirse harbi üzülürüm
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Belkide o bakkal sahibi ile bir davası vardı adamın o yüzden delirip daldı yani olayın sebebini bilmiyoruz. Ama normal şartlarda dukkan sahibi adam kafadan nefsi müdafa sayılması lazım herhalde. Saldırgan ölmüş mü acaba?
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yaralı yazıyodu galiba topicin bi yerinde ölse de farketmez ceza filan alıcagını sanmıyorum bi anlık panikle yapılan yanlıs hedeften dolayı sonuçta adam özel timden filan degil baldırın tam kısa süreli adamı iptal edicek yerinden vursun adamı davası olur ama %100
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 olsa ne olcak max 10 yıl yer çıkar. aklı dengesi bozukmuş der, salarlar
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 O değil de, Bakkalın amma çok kamerası var. Bond filmlerindeki gibi CCTV kurmuş bakkala. Aksiyonu her açıdan izledik.
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, nefsi müdaafa şartları karşıdakinin sizden daha ağır bir silahı( mesela onda tabanca, sizde bıçak) varsa gerçekleşiyor diye biliyorum. tabi hukuki detaylarını bilemiyorum ama bize askerde böyle öğretmişlerdi. sonuçta ortada bir kamera kaydı var.Hakimlerde boş değildir ona göre karar verirler. Ben yine de sanmıyorum ateş eden dükkan sahibinin ceza alacağını. teşekkürler, iyi forumlar.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ne yani karşındaki adamda bıçak var sende tabanca adam üstüne dogru kosturuyo napıcan? abi vuramam ya gel değiştirelim pıçaklıyım seni mi diyicen?
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, işte zaten problem orada çıkıyor. siz tabancayla o kişiyi öldürmemeniz, etkisiz hale getirecek şekilde ateş etmeniz gerekiyor. dediğim gibi detayları hukukçular bilir. bir de şöyle bir konu var. evinize hırsız girdi. salonda vurursanız cezası olabiliyor, fakat yatak odanıza girdiğinde orada vurursanız cezası olmuyor. acayip işler bu hukuk işleri. teşekkürler, iyi forumlar.
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 laledevri said: Selam, işte zaten problem orada çıkıyor. siz tabancayla o kişiyi öldürmemeniz, etkisiz hale getirecek şekilde ateş etmeniz gerekiyor. dediğim gibi detayları hukukçular bilir. bir de şöyle bir konu var. evinize hırsız girdi. salonda vurursanız cezası olabiliyor, fakat yatak odanıza girdiğinde orada vurursanız cezası olmuyor. acayip işler bu hukuk işleri. teşekkürler, iyi forumlar. şehir efsanesi bunlar :) Kim kimi ne şekilde nasıl vurursa vursun ceza davası görülüyor. İstersen 25 tane kafasına sık yine ceza almadan çıkarsınız o sizin davanızın ne kadar güçlü olduğuna bakar.. Bu ülkede adama bütün sarjörü boşaltıp 8 ay yatıp çıkanlar var
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 adam bıçaklanmış zaten. kan kaybediyor. 10sn sonra bayılıp bayılmayacağı belli değil. ayrıca 3. bi şahış o sırada saldırı altında. adam silahı çekip ateş ediyor hem kendini hem diğer kişiyi korumak için. silah ruhsatlı ise nefsi müdafaa yüzünden yırtar büyük ihtimalle. değilse orası değişir. nefsi müdafaa dahi olsa hapis yatması gerekiyor.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 muhtarmış sorun olmaz bizim de muhtar isimli antepte muhtarlık yapan akrabamız var ruhsatlı silahı var muhtarlara veriliyomus
Öne çıkan mesajlar