Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam çıldırmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saçmalama abi

adam öyle bir kriz anında (saldırıya uğramışsın dükkanında vahşet işleniyor adam tehlikeli şu bu)
yapılacak en süper hareketi yapmış

biraz yukarı tutsa silahı boşuna başı ağrıyacaktı daha fazla
Mesaj tarihi:
dehşete kapıldım ya. girişte grili adamın boynunu kesişi felan nasıl bir ortam bu ya birileri biçaklanıo, bakkal silah çıkartıo, cocuk yere düşüo, adam vuruluo tam bir kaos dehşet verici birşey
Mesaj tarihi:
Saldırgan baya bir film izlemiş yani içeri girip ilk adamın boğazını kestiğinde film gibi anında adam ölecek diye düşünüyor herhalde. Sonra esas kasiyeri kurtaran orda gelen 3. adam yoksa kasiyer delik deşik olmuştu. Silah konusunda dükkan sahibi haklı yani gece açık olan yerlerde genelde silah oluyor bu tip manyaklar olabileceğinden. Silah ruhsatlı ise adamı öldürse dahi ceza almayabilir.
Mesaj tarihi:
bu ne lan bole işmi olur.. akşam bi bira almaya cıkıosun tam cerez secerken tanımadıgın biri cart bogazını kesior. GG ne oldu sonra onca sen okudun calıstın vatana millete hayırlı biri oldun manyagın teki oldurdu seni hem de hiç tanımıosun adamı ... Hayata bak :(
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Saldırgan baya bir film izlemiş yani içeri girip ilk adamın boğazını kestiğinde film gibi anında adam ölecek diye düşünüyor herhalde. Sonra esas kasiyeri kurtaran orda gelen 3. adam yoksa kasiyer delik deşik olmuştu. Silah konusunda dükkan sahibi haklı yani gece açık olan yerlerde genelde silah oluyor bu tip manyaklar olabileceğinden. Silah ruhsatlı ise adamı öldürse dahi ceza almayabilir.

almayabilirmi? ya adamı öldürmekten başka çare varmı :) önüne gelene saplıo bıçağı tutamassınki adamı hadi bakkala kinin olsa onu öldürmeye gelirinde adam içerde ilk gördüğününün boğazını kesio ne biçim iş bu market sahibine ceza verilirse harbi üzülürüm
Mesaj tarihi:
Belkide o bakkal sahibi ile bir davası vardı adamın o yüzden delirip daldı yani olayın sebebini bilmiyoruz. Ama normal şartlarda dukkan sahibi adam kafadan nefsi müdafa sayılması lazım herhalde. Saldırgan ölmüş mü acaba?
Mesaj tarihi:
yaralı yazıyodu galiba topicin bi yerinde
ölse de farketmez ceza filan alıcagını sanmıyorum bi anlık panikle yapılan yanlıs hedeften dolayı
sonuçta adam özel timden filan degil baldırın tam kısa süreli adamı iptal edicek yerinden vursun adamı

davası olur ama %100
Mesaj tarihi:
Selam,
nefsi müdaafa şartları karşıdakinin sizden daha ağır bir silahı( mesela onda tabanca, sizde bıçak) varsa gerçekleşiyor diye biliyorum.
tabi hukuki detaylarını bilemiyorum ama bize askerde böyle öğretmişlerdi.
sonuçta ortada bir kamera kaydı var.Hakimlerde boş değildir ona göre karar verirler.
Ben yine de sanmıyorum ateş eden dükkan sahibinin ceza alacağını.
teşekkürler, iyi forumlar.
Mesaj tarihi:
Selam,
işte zaten problem orada çıkıyor.
siz tabancayla o kişiyi öldürmemeniz, etkisiz hale getirecek şekilde ateş etmeniz gerekiyor.
dediğim gibi detayları hukukçular bilir.

bir de şöyle bir konu var.
evinize hırsız girdi.
salonda vurursanız cezası olabiliyor, fakat yatak odanıza girdiğinde orada vurursanız cezası olmuyor.
acayip işler bu hukuk işleri.
Mesaj tarihi:
laledevri said:

Selam,
işte zaten problem orada çıkıyor.
siz tabancayla o kişiyi öldürmemeniz, etkisiz hale getirecek şekilde ateş etmeniz gerekiyor.
dediğim gibi detayları hukukçular bilir.

bir de şöyle bir konu var.
evinize hırsız girdi.
salonda vurursanız cezası olabiliyor, fakat yatak odanıza girdiğinde orada vurursanız cezası olmuyor.
acayip işler bu hukuk işleri.

şehir efsanesi bunlar :) Kim kimi ne şekilde nasıl vurursa vursun ceza davası görülüyor. İstersen 25 tane kafasına sık yine ceza almadan çıkarsınız o sizin davanızın ne kadar güçlü olduğuna bakar..

Bu ülkede adama bütün sarjörü boşaltıp 8 ay yatıp çıkanlar var
Mesaj tarihi:
adam bıçaklanmış zaten. kan kaybediyor. 10sn sonra bayılıp bayılmayacağı belli değil. ayrıca 3. bi şahış o sırada saldırı altında. adam silahı çekip ateş ediyor hem kendini hem diğer kişiyi korumak için. silah ruhsatlı ise nefsi müdafaa yüzünden yırtar büyük ihtimalle. değilse orası değişir. nefsi müdafaa dahi olsa hapis yatması gerekiyor.
  • Yeni Oluştur...