Nako Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Kış için bir-iki günlük pantolon almam lazım, ne tavsiye edersiniz Soğuğa karşı, koyu renk, şık bir şeyler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Fitilli pantolon diye bişey var, adı çok komik gelir bana sdfg Ama sıcak tutar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yün don Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 http://www.ucuzgiy.com/vitrin/images/1196108294-syud.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 tamam soğuğa karşıyı unutun nerden yazdıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kadife pantalon? beinmn bildiğim kotların kışa karşı bi olayı yok kot soguk yer herturlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kadifeden ziyade böyle bir kalın kumaş filan, gabardin midir nedir ya da onun gibi bir şey, marka, mağza bildiğiniz varsa hali hazırda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Eralp said: http://www.ucuzgiy.com/vitrin/images/1196108294-syud.jpg yazik su adama yün don reklaminda poz verebilmek icin vücut yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 adam heralde en karizmatik yün don giyicisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kendi konumu trollettiniz, dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Yün içlik güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 dockers dan kumaş pantolon al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yeni uyandım, pantalon'u patron diye okumuşum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paticik donunu bile forum'dan alacak yakinda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Kanvas aldım ben bi sürü. Çok feci rahat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, satılan pantolonlar neden hep gereğinden fazla uzun olur? illaki kestirmemiz gerekiyor birazcık. orjinal paça yaptırtıyoruz terziye bi de ona para veriyoruz. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 beden büyüdüğü için boy da uzuyor pantolon da. kilo verirsen o sorundan kurtulursun. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi 2 beden oluyo pantolonlarda ilki bel ikincisi boy 35/38 gibi mesela 35 beden 37 boy 2 metre boyun yoksa 38 baya uzun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yoo değil 38 giyiyorum ben ama boyum 2 nerdeyse o değil de siyah kadife alın kışlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, kış için tek tercih docker's tır bence. ilkbaharın ortasına kadar rahat idare eder 3 tane ayrı pantolon. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Dockers demeye geldim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dockers alma bence hiç rahat değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, docker kadar rahat pantolon görmedim ben. sadece oturdğunuzda takımlarınız biraz sıkışıyor ya da şöyle diyim kendilerini baya dışarı atıyormuş gibi görünüyorlar. bir nevi ben burdayım şovu. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 evet dockers alınası, vardı gri bende şimdi herkeste var, baska alternatifler çıkar diye düşündüm ama yok sanırım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kalın kanvas, gabardin kış için iyidir. he giyim tarzıma uyuyor sorun yok diyorsan kadifede sıcak tutar. not: fitilli ne abi kadife onun adı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar