BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hasta oldun ama hava yüzünden, nabeeer? geçmiş olsıun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ne güzel bir hava da oynıyacağız gerçekten (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Dostum futbol aşkı bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 indeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 adam gerekirse solersiniz de sankim bu sefer dolcak gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Adam gelecekse eğer ben oynamayabilirim. Yoksa günde iki maç yapacağım ve oynayacağım. Baktım bensiz maçın tadı tuzu kalmıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 vizeler öncesi hasta olmamak için yerime gelecek olursa gelmem ben de aklınızda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Oynanmayacak kadar sağanak yağış olursa zaten iptal etme ihtimalimiz olabilir. sel tehlikesi diyorlar çünkü :) pazar sabahında herkes buraya baksın lütfen, sonra üzülmesin bünyeler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 her koşulda çıkar oynarım, oynıyamıcak kadar kırılgan olanlara selam ederim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 çeneme top geldi diye gelmeyen ben değildim ama. of ne kırmıştım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 olm doğru lan, çenemi çatlatmıştın. pis karabüklü almancı schweiniiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 5-6 çok erken lan 8-9 olsa gelinir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 8-9 da kalede donarsın ildo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 limit olsa kk de karabük forması alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Beyler ben oynayamayacağım yerime adam var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 hala sağanak yağışlı gösteriyor hava. ben de sabah kendimi kandıramadım artık kusmaya başlayınca, baya baya hasta olmuşum ben de. öğleden sonra yağmur duracakmış, o yüzden maçı iptal etmeyelim. tora'nın +3 gelirse tam oluyor takım yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ben satıyorum ama siz takılın diyorsun yani. bu arada cevizli'deyim yüzyılın en yağışlı ekimi var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 olm iğneyle oynamışlığım var benim! ama seri şekilde kusuyorum diyerek midenizi bulandırırım. midemi nasıl üşüttüysem, saat başı uyandırıyor it. tora'ya ulaşıp +ları çağıralım, maç halen oynanacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Beyler göztepede sabah 8 den beri falan hiç yağmur yağmadı hatta hava açıyor biraz biraz. Lütfen kırılgan olan arkadaşlarımızın yerine +ları tıkıp kimse satmadan yapalım şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ben evden çıkıyorum 5te sahadayım. olur da ertelemeye falan karar verirseniz lütfen ulaşın bana. 555 799 1988 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ben bi +lara ulaşmaya çalışıorum haber verirrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 +1 geliyor diğerlerine ulaşmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 +2 olanlar da gelirse eksik kalmıyor. Seren, ben , emrah olmayacak; yerine tora+3 geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 +2 daha bulamadım haber verirrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 1 kişi daha geliyor 1 tane kaldı onu da bulmaya çalışıorum ben buraya yazıorum da kimsenin umru deil galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar