dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ULAN İNTERNET SİTELERİ 1 YILDIR ÖYLE, BEN YAZ BAŞINDAN BERİ TAM SAATLERDE BİNİYORUM ÖNCE KADIKÖY E GİDİYOR, HİÇ BİNMEDİYSEM 15 KERE BİNDİM, GEÇTE KALMADIM HİÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 iyi, geç kalırsanız arkadan tekme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yakalarsan atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 oo manyak laf manyak laf.. admine posta koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 imza gerçekleşiyor mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 seren sen pazr gununun tarifesine baktıgına eminmisin 16:30da inmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 screwy khelben dreagloth tora pha holy kermit spidee fizban bob tnkt cthulhu kaspar balon satandist 14+1 murat ve sertaç gelirse eğer satandist'e bu haftalık yer kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Arkadaşlar ben gelemiyorum, size iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ben kaleci mi olucam onu bana önceden söylemeniz lazım yalnız. ona göre yanıma eşya alıp çıkıcam sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Evet kalecisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 İzlemeye gelirim ben, iyileşemedim henüz. Torayıda kitlerim belki, yanımda izlicek birileri olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 spidee kaleci değil miydi? neyse tolga ağır satıyor bu aralar yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Spidee ömründe kaleye geçmemiş bi adam abi lütfen kirli oynama :D Tolga'ya da laf yok. Adam sakat, yoksa futbol aşkıyla yanıp tutuşuyordur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 biri vardı o tip nickli kaleci olan ondan sordum. can atmıyorum çünkü kaleye geçmek için. eğer herkes maçta işini içtenlikle yaparsa bende kaleye sorgusuz sualsiz geçerim. yoksa kanser olacaksam tabiki de can atmam normal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 yağmur efsaneymiş pazar günü hatırlatayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ben hasta oluyorum an itibariyle. ıhlamur takviyesine basladım yarın aksam kesin haber verecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 nanemolla iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 asprin C al onuda iç. iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 BiTcH_oFBaT said: biri vardı o tip nickli kaleci olan ondan sordum. can atmıyorum çünkü kaleye geçmek için. eğer herkes maçta işini içtenlikle yaparsa bende kaleye sorgusuz sualsiz geçerim. yoksa kanser olacaksam tabiki de can atmam normal olarak Sahada olmanın kıymetini bilmeyenlere kızıyorsun demek. Bu konuda Eser'e katılıyorum. Bu bahsi geçen adamların yerine oyunda olsa eminim oyuna onlardan daha çok katkı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ben maça geliyorum.Muratı da dahil edin kadroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 screwy khelben dreagloth tora pha holy kermit spidee fizban bob tnkt cthulhu kaspar sertaç murat satandist 15+1 fizban sağlam kalırsa her türlü tamamlanıyoruz demektir, iyileşmemiş olursa 15 kişi öpecez, geçecek. onun dışında eskilerden gelen olursa bi kişilik yer var halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Varım lan. Günde 2 maç yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hastalığım resmiyet kazandı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yağmurlu havalarda daha iyi tutuluyor top yalnız. bunu farkettim geçen gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yağmurlu havada yere sekip zemine yapışan topu yakalama ihtimalim artıyor asıl ya, ona sevinirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar