sandalye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 İnternetten dizi vidyo filan izliyorum mesela. Dolmuş gibi gözüküyor ama çat diye ortasında kapanıveriyor meğersem dolmamış öyle tam yüklenmiyor yani. Ne yapmak lazım, biri anlatabilir mi?
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Yok olmuyor aynı yere kadar yükleniyor oraya gelince gene duruyor.
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 hmm.benim de başıma geliyor aynı şey.bazen 2 bazen 3 kere yenilemek zorunda kalıyorum sayfayı ama oluyor.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 chrome'da f5'e bastığında, "yüklenmemiş" olan kısımları da yüklüyor. baştan yüklemeye başlıyor yani. opera'da da böyleydi sanırım. firefox'ta ise "yüklenmiş" gözükeni tekrar yüklemiyor, öyle kalıyor.
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bende de oluyor bu sorun.internetle alakalı sanırım yapabileceğin birşey yok.
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 otomatik dns al de. telekom dnsleri ile dene yani. may the force bi with you üşenme yap bunu
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 olur öyle. senin yapacağın hafif bir f5 dokunuşu. o da olmuyor mu? tekrar tekrar aynı mevzu oluyor mu? o zaman flash player ı regedittekilerle beraber kaldır. o da mı olmuyor? o videonun upload yapılan video sitesinde mevzu kopmuş. beklicen biraz.
Öne çıkan mesajlar