gecko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 neredeyse her gün otobüse biner oldum deniz kara falan derken bi hava kaldı çok uzak yerlere gidersem onu da denicez özeti, türkiye de ulaşım bu kadar zor olmamalı şehrin öbürrrr ucundan 2 saatte gelirken köprüden karşıya 1 saatten geçmek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 türkiye de ulasim degil istanbul da ulasim öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Haliyle sorun otobus degil, bilmem kac serit olan yolun koprude 3 serite dusmesi. Metrobus kullanmak yapilacak en akilli hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 lise gibi kolay mı sandın üniversitede okumayı? afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 eskişehirde nerdeyse her yere yürüyoruz biz gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Hergün şehir değiştiriyorum servisle bişey diyom mu lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Longshanks said: eskişehirde nerdeyse her yere yürüyoruz biz gardaş +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 izmirde de o dert mesela. arabayla 14 dkda gittiğim yolu otobüsle 45-55 dkda gidiyorum. hepsi balık istifi oluyor belli saatlerde otobüslerin. bi de ben bekledim mi hiç gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Loxias said: Longshanks said: eskişehirde nerdeyse her yere yürüyoruz biz gardaş +1 eskisehirde yol uzak olsa da yakinmis gibi geliyor bana nedense. kac kere visnelikten yenidogana veya osmangazi unive yurumusumdur. hatta bi kere sapiklik yapip visne evlerinden gokmeydana yurumustum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 o senin sapıklıklar bizim için usual stuff o değil de yenidoğan ne lan nasıl yerlerde yaşıyo millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 eskisehirin karanlik yuzu yenidoganlar sdfsdf gerci deli gibi ev yapmislar oralara da yenidogan olsun gokmeydan olsun gelismis, ben kucukken oralarda eski tip tek katli derme catma evler vardi yalniz o visne evleri de piskopat olmus ya, tam zengin mekani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yenidoğan neresi lan harbi ciddiyim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 off öğrendim lan erenköy taraflarındaymış hiç bilmiyorum ben oraları ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sende bi gün maslakta kar yağınca otobüsün bozulsun ordan eminönüne kadar yürü balık istifi yolcu almıo diye diğer araçlar... eskisehirden ankaraya yürüdüm galiba sanarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 maslaktan eminönüne kadar yürüdün ? iyi yazdın çok yazdın yüksekten attın kar yağıyor üstelik yapma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hayatında yürümemiş insan icin garip kaçıyor doğaldır ama lise hayatını ortakoyden taksime taksimden karaköye yürüyerek geçirmiş biri için hiç de sıradışı olmayan bişey bu :) + insanlar kıtaları geçio yürüyerek teknoloji cağı böle bişey işte 2 semt arasını çok uzak sanıyorlar, üniversite de de pasaportan alsancağa yürüyelim deyince OOUVVVV COK UZAK O YURUNURMU SAÇMALAMA UYDURMA diyen insanlar oluodu normaldir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ortaköy - taksim neysede maslak - eminönü yazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yürünür abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yürüdün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ortaköy taksim yakın. taksim karaköy zaten dipdibe. ama maslak eminönü uzak yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yokuş aşşa yürünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 oha yürünmez manyak mısın? yol yokki yürüyecek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yürüdün mü abim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yurunur ya maslak - 4 levent - levent - z.kuyu - beşiktaş - karaköy - eminönü gayet yürünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 karda yürünmez, ayak parmakların donar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar