Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ha evet bende de hiç takılmadan izledim. 1 kere donmadı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Download vardı ona rağmen 2 kere falan dondu. Başarılıydı daha iyisi de olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bence stream güzeldide, commentatorlar cok kötüydü. Birde hani commentatorlar bize başvursun seçme yapıcaz falan dediniz. Seçtipğiniz commentatorlar bunlarsa başvuranları düşünmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ya ben bu adamlara uyuz olmaya basladim yok tsl yok level reklamdir cingildir video hazirlamalar falan anlatanlar zaten cok kotuydu tamam yapiyosaniz bisiler yapin ama bunu kaliteli yapin ozenti olmayin show tv tadinda olmasin birde milli takim komikligi falan... girin oyununuzu oynayin birakin bu isleri tr de sc gelisir merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 insanlari tr de sc yi gelistiricez iyi bisiler yapiyoruz diye kandirip somurecek ve bundan prim yapmaya calisacaksiniz belli ki paticik olarak bu tarz kisilere yuz vermeyiz gibime geliyor zaten once kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Yanlış anlamadıysam bir ara spikerler geleceğin sporu bu gibi saçma sapan cümleler kurdu. Tavsiyem arada bir dışarı çıksınlar, insan görsünler, sosyalleşsinler ehhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 hiçbişey yapmayıp kendi haline salınca ne olacağını gördük çok kez diğer oyunlarda böle şeyler yapılması iyi, kalitesi malitesi artar zamanla bi yerde başlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yapilmasi iyi de bu sekilde degil ornek var : ultimatr ama amator ruhlari takdir etmek lazim dogruya dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bizi izleyen herkese teşekkür ederiz. Türk milli takımına da emeğinden dolayı teşekkür ederiz. Bir sonraki yayında görüşmek üzere! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Commentator dediginin oyun konusunda bilgili olması gerektiginide eklemeliyim. 2 side terran oyuncusu anladıgım kadarıyla iyi güzel. Ama commentator san bw deki adrenalin glands farkıyla sc2 deki adrenalin glands farkını bi moderatör chatten seni uyarmadan bilebilmelisin. Ki pro/iyi sayılabilecek commentatorların lan bu durumda su sunu yapacak gibi öngörülerinede -en azından henüz- sahip degiller. Birde yanyana degilsiniz 2 farklı makinadan baglanıyorsunuz, hani 2v2 de anlarım 4 kisi degilsinizde 1v1 lerde biriniz bi base i biriniz öbür base i takip neden etmiyor. Sonra aaa x sunuda yapmıs kacırdım multitasking bik bik bik komik kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Sırf şu mesajı yazabilmek için üye oldum.Spikerler kötü deniliyor.Adamlar ne yapsın daha yani.Ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştılar,ben beğendim şahsen gayretlerini.He,teknik açıdan,bilgi birikimi açısından veya spikerlik yeteneği şeklindeki kriterler düşünülüp,değerlendirme yapılmış önceki yorumlarda da.Şöyle ki;paticikten de daha iyi spikerler çıkabilir tabi.Ama hiçbir karşılık beklemeden o kadar saat çaba sarfededecek,zaman ayırabilecek spiker çıkar mı ? Bunu sorgulamak lazım.Bizim sadece izlediğimiz 5 saat.Onların hazırlanış süreleri vs.vs.En az 7-8 saatlerini ayırdılar garanti. Ha,bu camiadaki kişilerin çoğunu tanımıyorum.Belki de,hem daha yetenekli olup,hem de zaman ayırabilecek spiker adayı arkadaşlar vardır.Tabi o zaman onları da dinlemek isteriz.Onların sunumundaki bir streamde bir yandan link dağıtımı yapıp,bir yandan maçı takip etmeye çalışırız : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ilginç ki benim de tek beğendiğim şey stream'in takılmaması ile streamerların akıcı konuşmalarıydı. artosis day9 tasteless bile bazen saçmalıyor. ölen dandikden bir probe'un arkasından oyunu bırakıp 2 dakka "he'll be known as the probe who died forever" diyip bu salak espriyi toparlıycam diye 5 dakka boyunca daha salak espriler yapabiliyorlar. bazen ben minimapden action'u görürken onlar bittikten sonra yakalıyor falan. ya da mavi renkli adamı 2 dakka kırmızı die anlatıp, observer'a maç boyunca probe diyebiliyorlar. bunlar olur.prof tv spikeri değil hiç biri sonuçta. zaten olsalar sc2 ile işleri olmaz haliyle. o bakıma commentator eleştirirken bu kadar acımasız olmamak gerek. bence gayet iyiydi. süper değildi tabiki ama türkiye standartlarında->yeni başlamış stream deneyimi çok az olan insanlar-> yetersiz maddi imkan ile cidden başarılıydı. daha fazla sc2 bilgisi olan çok adam var sc1 den beri oynayan ama hepsi oynamayı tercih ediyor. ben de şahsen 5 senedir ventte wow raid yönettiğim için akıcı konuşurum , bloody+arrius maç izlerken şu şöyle olcak bu böyle olcak der dururum ama hiç bi kuvvet de stream falan kastıramaz şahsen oynamak varken.bu arkadaşlar kadar da uğraşmazdım o yüzden onlara saygı duydum. ama tekrar edeyim çok geride kaldı ; streamdeki reklamlar (td) her arada giren video (td) TSL'in sürekli "biz bu işte çok iyiyiz hacı para basıcaz burdan" tavrı (td) profesyonellik havasına bürünme isteğine karşın heryerden akan amatörlük (td) yapmayın etmeyin böyle kendi kendinizi türkiye starcraft federasyonu ilan etmeler, "bakın 1900 kişi topladık " diye topic açmalar. sonra da insan laf edince "ya size yaranılmıyor , biz türkiyede starcraft gelişsin diye uğraşıyoruz" gibi bahanelerin arkasına saklanmalar falan. bırakın insanlar desin bravo diye. yok profesyonel egosu ile hareket edip amatör iş çıkarsa ortaya, hedef kitleye ücretsiz iş sunup, üstüne "bakın ben süper yaptım" denince insanlara laf etme hakkı doğuyor normal olarak. (bkz: ben) nesi var amatör ruhun da böyle bi ego sahibi oldunuz cidden anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Ben para alınmadan, amacı güzel bir şey yapmak olan bu insanlara saygı duyuyorum. Stream akıcıydı ama video kalitesi epey düşüktü doğruya doğru. Sesler epey kaliteliydi. Ama asıl önemli olan, onların ne anlattığı değil insanların ne anladığı beni çok şaşırttı. Çoğumuzun girip izleyemeyeceği bir turnuvayı bizim için saatlerce ara vermeden gayet dostane bir şekilde anlattılar, biz bu akşam evde onların sayesinde 4 kişiydik. Hiç cevap veremediğim arkadaşlarım gibi hissettim. Son saniyeye kadar da izledim hani. Ama bunu bir husky ya da hdstarcraft gibi tartmak olmaz, olamaz, o adamların hayatı bu mesleği bu. Reklam sıklığına karışmam, sonuçta o reklamları da bir sebepten ötürü aldınız ancak her arada video girilmesi bazen streamden soğutuyordu insanı. Siz dakikalarca menülerde gezip fellik fellik maç ararken izleyici sayısı değişmezken, 40 saniyelik bir reklam sırasında 150 kişi çıkabiliyordu. Bazı efsanevi maçlardan alınan 4-5 saniyelik karelerle oluşturlan bir 40 saniyelik video bile işin rengini çok değiştirebilirdi. Görüntü kalitesi biraz daha artabilse güzel olurdu ancak bu teknik bir engel, yapılacak çok bir şey yok bu konuda bildiğim kadarıyla, ama umarım birgün değişir. Sunuculuğunuza bir şey demiyorum, dediğim gibi sizi bana sunmakla görevli kişiler değil, bana o sıradaki maçı anlatan arkadaşlarım gibi görüyorum. Ve bence gayette başarılıydı. Herkesi memnun etmek zordur elbette, şaka yapsanız o 1900ün 400ü "ne cıvıklarmış bee" der, sürekli maçı anlatsanız 500ü "öf baydılar görmüyor muyuz sanki bee" der.. O yüzden bazı teknik gelişmeler yapa yapa devam ederseniz(ki illa ki olacaktır), 1900 bir zirve değil bir başlangıç noktası halini alacaktır. Teşekkürler saatlerinizi ayırdığınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 valla dün gece oturup oyunu oynamak yerine aldım laptopu kucaama yatağa geçtim saat 1.30'a kadar izledim. öncelikle teşekkürler. şimdi birkaç sorunumsudan bahsedeyim. reklamları devamlı dillendirmeniz hiç sorun değil. ama TSL videosunu her maçtan önce koymanız sıkıcı oldu. görüntü kalitesi daha iyi olsa güzel olurdu ama bu sefer de takılmalar başlayacaksa çok da gerek yok. oyunları takibiniz idare ederdi. sonuçta streamler arttıkça oyun takibi de daha iyi olur giderek. yorumlar da fena değildi bu da sunumlar arttıkça gelişecek birşey sonuçta. aklıma gelenler bunlar. tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 said: Ama hiçbir karşılık beklemeden o kadar saat çaba sarfededecek,zaman ayırabilecek spiker çıkar mı ? Çok rahat. Üstüne oyunu da iyi biliyor olurlar. Belki frp'nin tanımını dogru bile yapabilirler kim bilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Yorumcuların, çok tecrübeli olmadıkları göz önüne alınırsa, iyi bir iş çıkardıklarını söyleyebilirim. Daha da iyi olabilmeleri için birkaç ufak eleştirim olacak. Yorumcu, maç anında her şeyi açıklamak durumunda değildir. Neredeyse "şimdi probe nedir? Probe budur, mineral toplar. Peki mineral nedir?" gibi muhabbetler dönmeye başladı. Stream'i izleyenlerin oyunu az çok bildiği varsayılmalı. Yoksa işin içinden çıkılmaz. Bir futbol spikerinin her ofsayt olduğunda ofsaytın ne olduğunu anlattığını düşünsenize. Bir diğer eleştiri konusu ise sunucular arasında oyun hakkında yüksek seviyede bilgisi olan olmamasıydı. Sunuculardan en azından birinin Desu ya da Aelfric kadar bilgiye sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Diğer türlü Marinelerin ultralisklere yüksek hasar verdiği gibi yorumlar yapılabiliyor ve bu yorumlar diğer sunucular tarafından düzeltilmiyor. Bunun dışında oldukça güzel ve sorunsuz bir streamdi, emeği geçen herkesi kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 evet o yorumu bende pek dogru bulamadım. http://www.youtube.com/watch?v=odO6fNo9-P8 stim packsiz ler ama 200 TANELER...dile kolay ultra başına 30 marine düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 İyi pazarlar, Şimdi arkadaşlar ben burda görüş beyan etmemeye taraf olmamaya özen gösteriyorum.Herkesinde olumlu olumsuz düşüncelerine kulak verip elden geldiğince kendi tarafımdan düzeltmeye çalışıyorum. Akşam en çok sıkıntıyı ben çektim bilmeyenleriniz vardır harddiskim yandı.Tüm pc çöktü.Dün aksam 8 bucuga kadar onunla uğraştım yetişmeyince 30 dk da tüm macın organizasyonunu kafeden yetiştirmeye çalıştım. Organisyonlar Türkiyede profesyonelliği o dalda hiç görmemişse.Profesyonellik amacıyla yola çıkıyorsa amatörlük seviyesinden başlar ve yavaş yavaş hatalar yapa yapa gelişir.Belki 1-2 yıl belki 5-10 yıl.Bu noktada önemli olan hataları iza edip gösterirsek ' küçük düşürücü emeği hiçe sayar şekillerde değil ' pozitif yönde ' böyle böyle hatalar var böyle böyle yapılsa daha doğru olur' şeklinde yaklaşarak hem heveslerin ve gönüllerin kırılmaması hemde daha güzel verim alabilmek için doğru bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum.Akşam bende birçok hatalı yada eksik hareket tespit ettim.Ama bunların söylem olarak daha bi tatlı dil kullanılması yanayım.Gerçekten kimse para kovalamıyor.Kimse sponsorlara ' Yöneticilere pay verin ' demiyor.Normalde organizator profesyonel bi oluşum yapıoysa kendi çıkarını düşünür burada bir çıkar yok.Ve yurt dışındaki emsallerde organizator oyuncudan çok para kaldırır.Az çok biliyorsunuz sizlerde.Bü yüzden eleştirilerde hani hataları günyüzüne çıkartırken birilerin kırılabileceğini unutmayalım.Birisi çıkıp beğenmiyorsanız bırakıyoruz dediğinde sizin elinizde çok daha iyi bir organizasyon olmayacak.Yoksa dilediğiniz gibi benide eleştirebilirsiniz saygı duyarım. Maçlara gelirsek Tüm kadroya alınmış oyuncular eşit seviyede görülmüş ve hiç birisi birisinden ileri yada geri düzeyde olarak değerlendirilmemiştir.Oyuncuların olagaan üstü ve oynamayacak durumda olması halinde diğer arkadaşı onun yokluğunu aratmaması gerektiğinden 6 kişiliktir.Akşam olan kadrodada oynayan tüm oyuncular Türkiyede oyunculuklarını ispatlamış arkadaşlarımız.Bir önceki maçlarda Darvin maçın yıldızı iken bu maçta Fevax arkadaşımız olmuştur.SuGoSu yada diğerleri hepsi bu takımın parçası ve skor genele yansıdığında bireylerin oyunlarından çok genelin sonucu önemli olur.Bu yüzden Milli takımda birisi yendiğinden onu kahraman diğeri yenildiğinde onuda 'kötüydü' diyip ayırmak haksızlık olur.Yani maçlardan bir oyuncu çekip onu kahraman yapmanız müsabakada yenilmiş diğer oyuncuyu rencide edebilir.Hepsini kucaklayalım hepsini yensede yenilsede omuzumuza alalım.Çünkü kalabalık önünde bir beklentiyi karşılamak zordur azçok başka alanlardan tecrübeniz vardır.En progamer en harika oyuncu bile heyecana yenik düşebilir yada ÖSS den hatırlayın 2 sene harika hazırlanırsınız bir heyecan elinizi ayağınızı dolaştırır ve başarısız olursunuz.Çıkan kötü sonucu birisine sölediğinizdede sizin başarısız olduğunu düşünür oysaki çok iyisinizidir gibi durumları unutmayalım.Dün gece oyuncuların hepsi ellerinden geleni yapmaya çalışan azimli arkadaşlar.Hepside benim için yıldız oyuncudur.Dün akşamki performansları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Sizlerede tekrardan hatırlatmak istiyorum. Lütfen birbirimizi sırtından vurmayalım ' birbirimizin sırtını sıvazlayalım'. Saygılarımla Hüseyin METE Türk Milli Takım Kaptanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bu aralar streamlara sövmek moda oldu Önce desu sonra raxija şimddide ozzymoto. Onları savununcada paticiği anlayamamış bodoz kişi oluyoruz. İzleyin eğlenin takılmayın bu kadar adamların ne dediğine , milli maçı streamlemişler halen kötülüyosunuz arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Pentagram özet şu, amatör olacaksan amatörüz de, tamam deriz hataların sunlar sunlar ilerletirsen güzel olur deriz. Ancak yok profesyoneliz, bakın levella frpnetten sponsorluk aldık deyip dakika başı abuksabuk bir vidyo yayınlayıp durursanız. Daha dereye görmeden paçayı sıvayıp TR deki en iyi/tek/streamde x kisi bulunduran ligiz diye gaza gelip -ki bu özellikle commentatorlar için gerekli ancak sen ve diger kimi oyuncu/tsl ligi yöneticilerindede gereginden fazla mevcut- amatör amatör takılırsanız gayette eleştirilirsiniz. Madem o kadar sponsorunuz var, gidin bi zahmet adam akıllı bi makina alın sırf bu streaming icin, madem arkanızda "levella", "frpnet" var, adam akıllı bir baglantıyla HD yayın yaypın. Sonrada gelmiş biz olmazsak baska organizasyon olmaz diye gelmiş tehditvari laflar ediyorsunuz. O kadar "sponsorlukla" dahi bu kadar ukalaca ve ukalalıgına kıyasla bir o kadar kötü stream yapıyorsanız (ki stream hakkındaki en iyi şey kötü kalitesine ragmen sadece 1-2 defa anlık donması olabilir), başlarlar sizin profesyonelliginizede, sponsorlugunuzada aman aman kritizm yapıyorsunuzda yapıcı yapın ama nazlarınızada. Üstelik madem o kadar profesyonel/profesyonelliği amaçlayan bir lig/oluşum/organizasyonsunuz gidin burada adam gelip, "bok gibi streamdi" dediginde, ama yapıcı eleştiri vs diye aglayacagınıza adama cevap vermeyin ama okudugunuzda acaba nolduda adam "bok gibi" dedi diye düşünün burada veyahut baska online forum/community vs de "ama ama yapıcı eleştirici" dramı yapmayın cidden komik kaçıyor. Keza yazının ikinci bölümü oyuncuların bası oyunlatın kötü olması yorumuna yapılmış, sana yapılan her comment/tavsiyeye cevap vermek zorunda degilsinki niye böyle cevap vermeye zorunlu hissediyorsunuz anlamıyorum (ki gerçekten saçma bi yorum) en kötü ihtimal madem "milli" takımsınız daha sıkı bit training proramı belirlersiniz o kadar "eften" oyunlar oynamamak için. Profesyoneliz, profesyonelliği amaçlıyoruz diyorsunuzda, amatörün amatörü bu davranışlar yakışmıyor kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Trollerin yanında gayet yapıcı eleştirilerde yer alıyor,yapıcı eleştiri pozitif yorum muhteva etmek zorunda değil eksik ve yanlış gördükleri söylüyor insanlar neden?bu eksikler ve yanlışlıkların düzeltilip çok daha kaliteli bi sunum izleme deneyimi elde etmek için onlarca yabancı streamer var 7/24 yayın yapan ki bunların çoğu ortalama 1-2k+ izleyici görüyor daha çok deneyim kazanıldıkca güzelleşecek diye umud ediyoruz. Bence, Movienin zırt pırt girmesi sıkıcı hatta bunaltıcı oluyor,sunucuların biraz daha teknik anlatıma geçmesi lazım (Herşeyin türkçeleştirilmesine ve newbielere anlatılır gibi açıklanmasına gerek yok oyunun dili ingilizce ki çoğu günlük oyun hayatında kullandığımız terimler)birde sponsor irdelemesi/aranması bunaltıyor,tabiiki bunların yapılması gerek ama daha tamat edilebilir bi düzeyde olursa çok güzel olur. Son bir öneri ingilizce spikerlik yapabilicek birilerini bulabilirseniz süper olur diğer portallardan hatta sırf patiden bile birsürü gerek oyun bilgisi gerek akışkan şekilde sunum yapabilmek olsun bir sürü meziyetli arkadaş çıkar buda ligin çok daha büyük kitlelere ulaşması ve daha çabuk büyümesine yardım eder diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Türkiye'de gaming adına herşey amatör. Profesyonelleşme yolunda ilerleniyor. Frpneti , leveli vs'yi bu işlerin içine daha fazla çekiyorlarki bir şekilde pasta büyüsün. Birşeyler yapılmaya çalışılıyor bunlar olurkende bir çok hata olacak. Hata olmadan gelişmede olmaz. Hata yapanlarıda as'manın manası yok heleki niyetleri oldukça iyi ve gaming adına hayırlıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Yapıcı eleştirileriniz dikkate alınıyor. Size daha kaliteli maçlar sunmak için elimizden geleni yapmaktayız. Tek ihtiyacımız olan biraz zaman. Bir sonraki yayında tekrar görüşmek dileğiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 su sponsor diye bahsedilen level'ın katkısı nedir acaba? ortada bi sozlesme falan yok herelde. tek yapacakları destek dergide yayınlamaları olur ki adamların isi o. yayınlamazlarsa kendi kayıpları olur zaten. onun dısında ciddi bir destek varsa ben de lafını yerim zaten ama hic zannetmiyorum. surekli level cok iyi, en cok satan dergi bla bla konusmaları cok rahatsız etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar