Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AÇIM NE YİYEYİM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar. Bence ne yiyeceğinin kararını veremiyorsan, farklı bir şey yemek istiyorsun. Eminim Pidellanın Bafra Pidesini tatmamışındır. Hemen dene derim. 0216 4201520, Kahvaltıya kapalı uzun, öğlen ve akşam yemeklerine Açık Yuvarlak pizza gibi pidelerden istemeni tavsiye ederim. Afiyet olsun.
Mesaj tarihi:
ademperdahli said:

selamlar. Bence ne yiyeceğinin kararını veremiyorsan, farklı bir şey yemek istiyorsun. Eminim Pidellanın Bafra Pidesini tatmamışındır. Hemen dene derim. 0216 4201520, Kahvaltıya kapalı uzun, öğlen ve akşam yemeklerine Açık Yuvarlak pizza gibi pidelerden istemeni tavsiye ederim. Afiyet olsun.

ahahahah, valla reklam o kadar güzel ve samimi ki evde olsam sipariş verirdim mutlaka.
Mesaj tarihi:
bisürü karışık hafifçe kızarmış, lezizce soslanmış sebze ve bol karidesli çin eriştesi yedim geldim şimdik, 67 dk içinde de nescafe yapıcam, barım dolucak.

http://newasiancuisine.com/wp-content/uploads/2010/01/noodles-shrimp.jpg
Mesaj tarihi:
yasak bana bunlar. beyaz et yiyorum böyle yağsız tuzsuz fotosunu koymama gerek yok işte haşlanmış tavuk eti. sonra bütün sebzeler aklınızaa ne gelirse ha bir de haşlanmış yeşil mercimek. yanında bir kaç dilim wasa.(tu)
  • Yeni Oluştur...