Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 abi testler dediğin ekranı bölüp grafikleri vs. karşılaştırma ise onun sebebi zaten firmaların tembelliği, yani oyun ps3'e portlanıyor. Sebebi de Cell işlemcisinin tasarım için karmaşık ve zor yapısı, oyun yapımcılarına zor geliyor. Xbox veya PC için tasarlanan oyun PS3'e port edilince kalitesiz olması gayet içten, FF13 örneğini veriyorum yani, oyun Xbox'ta çalışsın diye kaç DVD çıkardılar, üstüne üstlük daha fazla DVD'ye girmesin diye grafik kalitesini ne kadar çok kıstılar. Rezil bir şey çıktı ortaya performans olarak, ama diğer taraftan Sucker Punch, Naughty Dog, Santa Monica gibi firmaların çıkardıkları oyunları da görüyoruz. Yani yapan yapıyor ama Sony'ye bağlılar diye, ne bilim Sony teşvik veriyor diye yapıyor onlarda, neden böyle düşünüyorum derseniz de bir tek Naughty Dog firması PS3'e oyun yapmanın ve sınırları zorlamanın çok eğlenceli bir şey olduğunu açıklamıştı asdfs Ha Xbox'un Live sistemi çok övülüyor ki PSN gerçekten ücretsiz olması dışında gerçekten leş bir sistem bence, hatta kullanıcı düşmanı diyebilirim. Onun dışında Xbox için bir avantaj göremiyorum ben, edit: ha şu örnekte var, Saboteur mesela. Xbox ve PS3 sürümleri ayrı ayrı yapıldı. PS3 sürümünde AA'da kullanıldı sanırım Cell'le bağlantılı bir biçimde ilk defa, oyun gerçekten harika grafiklere sahip PS3'te, lakin oyun kötü olunca fark etmiyor asdfda neyse böyle işte gençler birde grafik motorlarının xbox'ta daha iyi çalışıp, bölme işlemleri yüzünden cell'de kötü performans vermesi olayı var ki oraya girmeyelim. Kısacası oyun PS3 için yapıyoruz diyip üzerinde çalışılmıyorsa, her şekilde PS3'tte kötüdür asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 red dead mesela ahahah :) xbox goruntuleri daha güzeldi.ps3 leş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ya ps3 exclusive'ler ve saboteur dışında hemen hemen bütün oyunlarda xbox az çok, ya da belirtili bir biçimde PS3'ten daha kaliteli görsellere sahip, Herşeyden önce Xbox'un standart AA özelliği bile multiplatform oyunlarda tokatlıyor PS3'ü, Lakin PS3 tabanlı hazırlanan -ki bunlar sadece Exclusive'lerde oluyor- oyunlarda ise aletin gücünü rahatlıkla görebiliyoruz. Grafik kartlarında xbox daha da iyi olabilir ama Exclusive'lerdeki görsel kaliteler söz konusu olduğunda, PS3 tokat manyağı yapıyor Xbox'u, hatta üstüne tekme atıyor bir adette Ayrıca Blu-Ray artısı da var tabii ki, daha fazla veri depolanabiliyor vs. Neyse gider bu tartışma, Xbox'ın bir tek Live'ına ve Forza'sına özeniyorum. Onun dışında PS3 beni fazlasıyla tatmin ediyor. Ha ama param olursa koyarım belki PS3'ün yanına bir Xbox :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 İşte tammm da burada ikisine de sahip olanların şu yorumu göze çarpıyor: İkisi yan yana duruyo, 1-2 exc oyun dışında ps3'e elimi süresim gelmiyor. Tam da ps3e yönlecekken bu tutuyor karar veren yerlerimi 360a doğru çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Valla bence tam tersi , şahsen ps3 ve xbox360ım var. xboxın tozunu bile silmiyorum,çalıştırmamaktan bozulmuş bile olabilir. Ama ps3 go go foreva. Fanboyluk falanda değil gerçekler bu playstation ezer,ezdi,eziyor,ezicek. Hiç düşünme ps3 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 PS3 bencede. 42" Full HD LED + Logitech z5500 + Pufidik ayak uzatmalı koltuk. Ayrıca Saboteur ultra bayık bir oyun. AI de rezalet. Tek güzel şey, adamın aksanı ve loadingde üniformalı, kafasında şapka olan sarışın hatun. Allahtan arkadaştan almıştım, para verseydim o oyuna cidden üzülürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sostizm said: İşte tammm da burada ikisine de sahip olanların şu yorumu göze çarpıyor: İkisi yan yana duruyo, 1-2 exc oyun dışında ps3'e elimi süresim gelmiyor. Tam da ps3e yönlecekken bu tutuyor karar veren yerlerimi 360a doğru çeviriyor. yani şu var, grafiklerin biraz daha kötü olmasını göze alıyorsan ve oyunlarını zorlanmadan alabilecek maddi durumun varsa PS3 al kesinlikle, Hem Türkiye'de garantisi var, garantisi olmasa bile Xbox'a nazaran çok az sorun çıkaran bir alet, al-kur yıllarca oyna. Ha şans meselesi gerçi PS3'ünü alıp 2 hafta sonra sarı ışık gören adamda var asfsad ama çok nadir oluyor xbox'ın 3K'sı ile karşılaştırıldığında, Yani bu arada şu var, PS3 Exclusive oyunları öyle birkaç adet iyi oyun değil. Özellikle bu yıl çıkan ve gelecekte çıkan oyunlar ciddi anlamda PS3'e can veren/verecek Exclusive oyunlar, ayrıca PS2 klasiklerini de HD Remake ederek piyasaya sürüyor Sony ki bunlar bile ayrı bir artı benim gözümde, Onun dışında Xbox aldığın takdirde bir kere korsan olayı sayesinde piyasaya çıkan her türlü oyunu oynama şansına erişebileceksin, ha ben korsan oynamam ha sie go dersen oyunlarını PS3 oyunlarıyla aynı fiyata satın alabilirsin :) Türkiye'de resmen bulunmayan bir ürün için Türkiye'den Live'a resmen bağlanamayacaksın, bir ara banlanmalar vardı ama şimdi çok nadir oluyormuş o olay diye okudum. Neyse, Bunun dışında işte anlattığım gibi Multi-platform oyunlarında grafik- performans artısı olacak Xbox'ta ama cidden karşılaştırıldığında umursanmayacak kadar bir fark, Yani Xbox Exclusive'leri de gerçekten çok başarısız. Bu yıl onca Exclusive çıkmasına rağmen Alan Wake dışında elle tutulur bir olayı yoktu Xbox 360'ın, bunun dışında birde Forza Motorsport'u var benim gözümde ciddi anlamda başarılı o kadar, Ama PS3 Exclusive'leri ciddi anlamda tokatlayıp geçecek cinsten, sadece Xbox'u değil, son dönemlerdeki format fark etmeksizin bütün firmalarını tokatlayacak cinsten, Heavy Rain, God of War 3, Uncharted 2, MAG, Demon's Souls, Little Big Planet, Infamous gibi "eşcinsel" Exclusive oyunları var ki bunları oynamak için bile PS3 alınır. Ha onları çok gördüm sağda solda, oynamasam da olur derseniz dönün Xbox'a tekrar, böyle yani asdfads karar vermek zor, ama alım gücün varsa ben her zaman PS3'ü öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bence olay arkadaslarinizda hangi konsol daha cok varsa ondan alin. Burda(amerika) kime sorsam 360 diyo duruyor e haliyle ps3 alip 1-2 kisiyle oynamaktansa 360 alip delilercesine cod, fifa falan oynamak daha cazip geliyor zibilyon tane elemanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 i7 gtx 260 6gb makinem var ps3 alırken xbox u aklımın ucundan dahi geçirmedim. halo, limbo, alanwake, forza ve kinetixin hiç bir fonksiyonu yok benim için. artı live a bağlanmak için para istemesi ayrı bi ilginçlik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 @ Gandalf http://26.media.tumblr.com/SRcMxL1Prkv0eitdQ8FN48q4o1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 _Gandalf_ said: i7 gtx 260 6gb makinem var ps3 alırken xbox u aklımın ucundan dahi geçirmedim. halo, limbo, alanwake, forza ve kinetixin hiç bir fonksiyonu yok benim için. artı live a bağlanmak için para istemesi ayrı bi ilginçlik zaten. haci senin icin yokmus anlami, almamissin, baskasi icin anlami vardir onu alir, bu kadar basit bir mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 resim kadar alakasız bir post olmuş kısacası. beyler bmw m5'im var bianchi bisiklet alırken bisan almaya hiç gerek duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 levent kırca kacmıs icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Helcaraxe çabanı takdir ediyorum. o resim ne lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 attigin post ile resim ayni kapiya cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bütün bisikletlere bindim bisana binemedim diye bi espiri yapıp seviyeyi düşürüp gaçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Bu başlığın patinin en eğlenceli başlıklarından birisi olmasını kim beklerdi ki :) bu arada bu türün en sevdiğim resmi: bu da iyidir. bi tane de ban riski yaratacak çıplaklık içeren var ki onu paylaşamıyorum http://www.jeffhanover.com/_/rsrc/1274802873458/Home/trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 payalstin bile >_< hemde spoilera degil direkt koymussun sahink inda sahil2 yi eheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Şahin K. abimizmiydi o? Ben o resmi gördükten sonra "paylaşmayayım" dediği resmin nasıl olacağından korktum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yok yok kocaman kılıç tutan bi çıplak kız bir kız daha bir de kuzu gibi bişey vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar