Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Evet böyle bir sorunu olan benden başka pati var mı acaba? Demin hocaya "ben de ağırlıklı olarak *** var" diye bir mail attım. Bu arada son kısmı yıldızladım çünkü matematikle ilgili birşeyler yazıyor sonra bık bık yapıyorsunuz öf ardeth diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yanlış olduğunu biliyorsan neden sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Şimdi cümlenden anladığım karıyla **** olmadığında her iki anlamada gelebiliyor. Bende ağırlıklı olarak muz var mesela ya da ben de ağırlıklı olarak spor yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Öyle bir sorunum yok çok şükür. Görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 obsesif kompulsif bozukluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sipeyskeyk said: yanlış olduğunu biliyorsan neden sorun? yazıp gönderdim maili zaten sonra tekrar okurken fark ettim SoulCube said: Bende ağırlıklı olarak muz var mesela gibi bir cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 iyelik eki degil, bulunma hal eki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ben de de ve mı mi eklerini yazacağımda baş parmağım otomatik space e gidiyor. Mega kas hafızası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bakın ekin çeşidini bile bilmiyorum daha teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Vallahi küçükken kavramışım şu de olayını, hayatım boyunca bi daha sorun çekmedim çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 hayır ben de her normal insan gibi bütün de'leri bitişik yazıyordum sonra kendimi düzelteyim diye dikkat etmeye başladım (üniversite 1 gibi) üniversite 4e kadar falan düzgün gittim son bir senedir beynim kısa devre oldu hepsini ayrı yazıyorum nası bir olay bu anlamadım arama çalışsa göstericem size forumda da dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Abi içinde bulunuyor havası katıyorsa bitişik yazacaksın, ekleme yapıyor artılık yapıyor gibi hissettiriyorsa ayrı yazacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bence sen fiziği bırakıp edebiyat dalına yönelmelisin sina.. Eed en iyi bu olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 doğal hepsini ayrık yazman, çünkü bazları "-de" ekini görünce direk " AYRI YAZILIR O " diyor kafanda öle yer etmiştir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bitişik olması gerken de'yi yanlışlıkla ayrı yazan tek insan ben olabilirim Türkiye çapında gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yok değilsin, ekleri forumlarda öğrenen çoğu kişi öle adsfzg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 alican sen "gele bilirim" falan yazan bi insandın. ne oldu sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Adam profesör oldu.Einstein oldu ama -de ler hatalı.Sorun onda olamaz sorun dilimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 gele de bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 gelebilirim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 (tu) edit: tüh arkada kaldık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bende (suan bile tereddütteyim) bu sorunu ki ve de de yaşıyorum evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 tıkla mayın de de ler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yanlış olmuş o hehe :D "ben de bu sorunu yaşıyorum" olcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 şurdan aklında kalsın : "Bende de samsung var" sonuçta fizikçisin, iki tane -de eki art arda ayrı yazılmayacağını mantıken düşünebilmişsindir, yani "ben de de" diye saçma sapan bir şey olamayacağını bil, bundan sonra hep aklına bu örnek gelsin, hatta öğrencilerine de bunu anlat ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar