Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Evet böyle bir sorunu olan benden başka pati var mı acaba? Demin hocaya "ben de ağırlıklı olarak *** var" diye bir mail attım. Bu arada son kısmı yıldızladım çünkü matematikle ilgili birşeyler yazıyor sonra bık bık yapıyorsunuz öf ardeth diye.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yanlış olduğunu biliyorsan neden sorun?
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Şimdi cümlenden anladığım karıyla **** olmadığında her iki anlamada gelebiliyor. Bende ağırlıklı olarak muz var mesela ya da ben de ağırlıklı olarak spor yaparım.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Öyle bir sorunum yok çok şükür. Görüşürüz.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sipeyskeyk said: yanlış olduğunu biliyorsan neden sorun? yazıp gönderdim maili zaten sonra tekrar okurken fark ettim SoulCube said: Bende ağırlıklı olarak muz var mesela gibi bir cümle
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ben de de ve mı mi eklerini yazacağımda baş parmağım otomatik space e gidiyor. Mega kas hafızası.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bakın ekin çeşidini bile bilmiyorum daha teşekkürler
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Vallahi küçükken kavramışım şu de olayını, hayatım boyunca bi daha sorun çekmedim çok şükür.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 hayır ben de her normal insan gibi bütün de'leri bitişik yazıyordum sonra kendimi düzelteyim diye dikkat etmeye başladım (üniversite 1 gibi) üniversite 4e kadar falan düzgün gittim son bir senedir beynim kısa devre oldu hepsini ayrı yazıyorum nası bir olay bu anlamadım arama çalışsa göstericem size forumda da dolu
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Abi içinde bulunuyor havası katıyorsa bitişik yazacaksın, ekleme yapıyor artılık yapıyor gibi hissettiriyorsa ayrı yazacaksın.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bence sen fiziği bırakıp edebiyat dalına yönelmelisin sina.. Eed en iyi bu olur..
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 doğal hepsini ayrık yazman, çünkü bazları "-de" ekini görünce direk " AYRI YAZILIR O " diyor kafanda öle yer etmiştir işte.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bitişik olması gerken de'yi yanlışlıkla ayrı yazan tek insan ben olabilirim Türkiye çapında gerçekten.
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yok değilsin, ekleri forumlarda öğrenen çoğu kişi öle adsfzg.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 alican sen "gele bilirim" falan yazan bi insandın. ne oldu sana?
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Adam profesör oldu.Einstein oldu ama -de ler hatalı.Sorun onda olamaz sorun dilimizde.
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bende (suan bile tereddütteyim) bu sorunu ki ve de de yaşıyorum evet :D
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yanlış olmuş o hehe :D "ben de bu sorunu yaşıyorum" olcek
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 şurdan aklında kalsın : "Bende de samsung var" sonuçta fizikçisin, iki tane -de eki art arda ayrı yazılmayacağını mantıken düşünebilmişsindir, yani "ben de de" diye saçma sapan bir şey olamayacağını bil, bundan sonra hep aklına bu örnek gelsin, hatta öğrencilerine de bunu anlat !
Öne çıkan mesajlar