di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Selam, Nereden buluruz acep ? Eskiden Carrefour'larda hazir ramen ve eristelerin yanlarinda bulunuyordu ama epeydir yok.
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Oyle porselen falan istemiyorum ben ya. Tahta ve ucuz olanlardan ariyorum. Sebebi de komik aslinda birz =) Bilgisayar basinda cips, patlamis misir falan yemek iskence elin yaglanmasi yuzunden ama bu meretlerle yiyebiliyorsaniz inanilmaz rahat ediyorsunuz. Defalarca denenmis olarak deneyimle sabittir. Kullanip aticam o yuzden.
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 oha lan harbi benim niye aklima gelmedi :D klavye cok yaglaninca atip yenisini aliyorum ben. sirf bu sefer klavyeyi atamayayim diye g11 aldim onunda yaninda bisi yemeye kiyamiyorum bu sefer sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yine hazır eriştelerle beraber veriyorlardır kasaya falan sor yürütülüyor diye saklamışlardır hehe
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 izmirdeysen porselenden ya da camdan yapabilirim gibi
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 chopstickle cerez mi yenir lan? al yanina bi kolonyali mendil/ islak bez, silersin iste timucincigim. hem de cipse, cereze mereze abanma zevkinden mahrum kalmazsin.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bende hem porselen hem tahta hem de yeni baslayanlar icin arkadan yaylı sekilde birlestirilmis plastikler var. satarım 250tl ye. porselenler 350
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Tek tek cips mi yenir be Cips dediğin avuçla yenir HARMPŞŞH diye.
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Tam aksine. Insan gibi yemis oluyorsun tek tek yeyince. Avuc avuc yeyip gotu kocaman etmiyorsun, kararinda kaliyorsun. Bi de tadini pek guzel aliyosun. Kolonyali mendil falan hic sevmiyorum ayrica. Yabis yabis kaliyor elini silince bile.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 evet bi de onun bi tutma teknigi var. tutturamican iki saat fitik olcaksin, cipsi alicam derken. düsünsene bi de ne kadar komik görüntü, chopstickle cips yiyen insan... bence ekside altina güzel entryler girilirdi, böyle bi baslik acilsaydi =P
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 O beceremeyenlerin sorunu valla. =P
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bir yerden yemek söyleyip fazladan isteyeceksin birkaç tane ve ya direk çamaşır mandalı ile olabilir, ama sensitivity sini ayarlamak lazım
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 vaniLLe said: chopstickle cerez mi yenir lan? al yanina bi kolonyali mendil/ islak bez, silersin iste timucincigim. hem de cipse, cereze mereze abanma zevkinden mahrum kalmazsin. katıldım
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kolonyali mendilde alsan mouse yi pecete ile de sarsan bi sekilde yaglaniyor klavye mouse.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 mısır carsisinda bi yerlerde cinlilerin oldugu bi pasaj var orda vardır. taylanddan vietnamdan falan almistim cesit cesit 2-3 dolar. mis gibi.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Tek tek yenmediği için cips poşetini kaldırıp cipsleri ağza dökmek suretiyle yiyorum ben. Daha hayvansı, daha rahatsız ama en azından tadını alıyosun. Ama cidden normal yerken kolonyalı mendil falan bile kullansan bi şekilde yağlanıyo mouse klavye. Chopstick ilginç bi yöntem olabilir bi ara denemek lazım aklfjsdf
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ahanda varmis GG'de falan. 100 Cift'i 10 lira. Hic bisey degil. Ayda 4-5 tane ya kullanicam ya kullanmicam zaten. Yolum duserse Misir Carsisina da bi bakayim diyecegim ama 2 senedir gitmedim, bi iki sene daha gitmem heralde =)
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kolonyali mendilden sonra bi de normal mendille silsen yaglanmaz esasen. galiba..
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Kojiroh said: Tek tek yenmediği için cips poşetini kaldırıp cipsleri ağza dökmek suretiyle yiyorum ben. Daha hayvansı, daha rahatsız ama en azından tadını alıyosun. Ama cidden normal yerken kolonyalı mendil falan bile kullansan bi şekilde yağlanıyo mouse klavye. Chopstick ilginç bi yöntem olabilir bi ara denemek lazım aklfjsdf Abi gayet guzel ve etkili bi yontem cidden. Cignemeden yutan insan grubundanim ben de ama beni datmin ediyor. =P Insan grubu demek biraz ironik oldu gerci.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 iraden chopstickle sinirliysa zaten oooho =/ yemek isteyince bi kere chopstick durduramaz seni, önce icindeki ayiya seslenceksin timucin, uzlascaksin onla......
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Abla yanlis oldu, benim disim ayi, icim bildigin melek. Lan guzel oluyor diyorum iste. Bik bik etme dene bi kere.
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 pismisiniz gidin elinizi agzinizi yikayin. ayrica chopstickle cips yemek ::o
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Süper bir katkı yaptın topiğe, sonra ahlakın bozuluyor en ufak şeyde.
Öne çıkan mesajlar