Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chopstick

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyle porselen falan istemiyorum ben ya. Tahta ve ucuz olanlardan ariyorum.

Sebebi de komik aslinda birz =) Bilgisayar basinda cips, patlamis misir falan yemek iskence elin yaglanmasi yuzunden ama bu meretlerle yiyebiliyorsaniz inanilmaz rahat ediyorsunuz.

Defalarca denenmis olarak deneyimle sabittir. Kullanip aticam o yuzden.
Mesaj tarihi:
oha lan harbi benim niye aklima gelmedi :D
klavye cok yaglaninca atip yenisini aliyorum ben. sirf bu sefer klavyeyi atamayayim diye g11 aldim onunda yaninda bisi yemeye kiyamiyorum bu sefer sdf
Mesaj tarihi:
Tam aksine. Insan gibi yemis oluyorsun tek tek yeyince. Avuc avuc yeyip gotu kocaman etmiyorsun, kararinda kaliyorsun.

Bi de tadini pek guzel aliyosun.

Kolonyali mendil falan hic sevmiyorum ayrica. Yabis yabis kaliyor elini silince bile.
Mesaj tarihi:
evet bi de onun bi tutma teknigi var. tutturamican iki saat fitik olcaksin, cipsi alicam derken.
düsünsene bi de ne kadar komik görüntü, chopstickle cips yiyen insan...
bence ekside altina güzel entryler girilirdi, böyle bi baslik acilsaydi =P
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

chopstickle cerez mi yenir lan?
al yanina bi kolonyali mendil/ islak bez, silersin iste timucincigim.
hem de cipse, cereze mereze abanma zevkinden mahrum kalmazsin.

katıldım
Mesaj tarihi:
Tek tek yenmediği için cips poşetini kaldırıp cipsleri ağza dökmek suretiyle yiyorum ben. Daha hayvansı, daha rahatsız ama en azından tadını alıyosun.
Ama cidden normal yerken kolonyalı mendil falan bile kullansan bi şekilde yağlanıyo mouse klavye.
Chopstick ilginç bi yöntem olabilir bi ara denemek lazım aklfjsdf
Mesaj tarihi:
Ahanda varmis GG'de falan.

100 Cift'i 10 lira. Hic bisey degil.

Ayda 4-5 tane ya kullanicam ya kullanmicam zaten.

Yolum duserse Misir Carsisina da bi bakayim diyecegim ama 2 senedir gitmedim, bi iki sene daha gitmem heralde =)
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Tek tek yenmediği için cips poşetini kaldırıp cipsleri ağza dökmek suretiyle yiyorum ben. Daha hayvansı, daha rahatsız ama en azından tadını alıyosun.
Ama cidden normal yerken kolonyalı mendil falan bile kullansan bi şekilde yağlanıyo mouse klavye.
Chopstick ilginç bi yöntem olabilir bi ara denemek lazım aklfjsdf

Abi gayet guzel ve etkili bi yontem cidden. Cignemeden yutan insan grubundanim ben de ama beni datmin ediyor. =P

Insan grubu demek biraz ironik oldu gerci.
  • Yeni Oluştur...