Pickles Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Elimde bir video var ve bunu biraz yavaşlatmak ve bazı yerlerini kesmek istiyorum en basitinden hangi program ile hallederim bunu
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 movie maker anca kesmeye yarıyo. benim videoyu yavaşlatmaya da ihtiyacım var
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Y4QFb8JrKRE
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Adobe premiere pro işini fazlasıyla görür. yavaşlatmak istediğin videonun kenarına mouse u getir x e bas imlecin şekli değişecek. daha sonra ne kadar çekersen o kadar uzuyor bölece o süre kadar da video parçası yavaşlıyor. Aynısını uzatmak yerine ufaltmak için yaptığında da hızlanıyor.
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Veya benim bir kaç sene önce hazırlamış olduğum sony vegas tutorial'ına bakarak birşeyler öğrenebilirsin.Tık Umarım yardımcı olmuşumdur.
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 SoulCube said: Adobe premiere pro işini fazlasıyla görür. yavaşlatmak istediğin videonun kenarına mouse u getir x e bas imlecin şekli değişecek. daha sonra ne kadar çekersen o kadar uzuyor bölece o süre kadar da video parçası yavaşlıyor. Aynısını uzatmak yerine ufaltmak için yaptığında da hızlanıyor. Saol dostum premiere ile çok rahat hallettim işimi
Öne çıkan mesajlar