Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 2-3 aydır falan oynamıyoruz, millet saçma sapan Starcrafta falan saldırdı. Ben denedim, beceremedim değil de becerebilene kadar acaip sıkıldım 1v1 oyun atmaktan, hiç muhabbet olmamasından, sanki baklavasına oynuyor gibi hırs yapılmasından falan, oyun öyle olmaz yani arkadaşım ne o. O yüzden diyorum ki bu topic vesile olsun, tekrar hep beraber dönelim hon sahalarına. Oğuz falan gelmese de olur ama diğerleri gelsin, oğuzla dün oynadık hala çok fazla kötü adam gerçekten aklınız almaz yani. Bu akşamdan itibaren tam gaz devam edelim. Ekmek de yok ama bak aklıma geldi, interneti bağlanamamış. Onun dışında kim var kim yok toplansın. Ben de yokum ama bu akşam mesela da gelirim sonra. Neyse abi, gelin işte bitsin bu özlem.
sesu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Yalan söyledin dimi? Tüh ben de heyecanlanmıştım.
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yokluktan istifade ortaya çıkıyolar işte. hadi oynayın. sc kaka bi oyun. diablo deseniz tamam anlarız da.... koreliler oynuyo pis...
Bittus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sen git sessiz sedasiz hicbir sey demeden cs2 ye basla, sonra becereme, sonra burada "tulaaay nolur geri don" diye agla. yok oyle.
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 olm oynamayan varsa hon aküntü yancılık yapayım baydım baymaktan wow açtıracağım yoksa fsd
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Sc2 ye başlamadım abi, okul mokul vardı üstüne bir de yeni eve geçtim hiç vakit olmadı. Sc2'ye başladım da yani hoşuma gitmedi pek, 0 muhabbet rezalet bir şey. O kadar da zor bir oyun değilmiş ayrıca, bık bık konuşuyor herkes de yani.
sesu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Xaenin said: Sc2'ye başladım da yani hoşuma gitmedi pek :):):):)
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Nasıl lan gold ligde sokuşturmadım mı gözünün önünde.
sesu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Gözümün önünde sokuşturmadın. Gittin içeri yendim diye geldin. Şahidim Emre.
Bittus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sesu said: Bir kere yendiğini görmedim. aslkjasdf
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben sc2 oynuyorum valla hona girmiyorum bayadır ama özel ilgi gösterir beni de cagirirsanız gelirim. yoksa ekime kadar yolu var.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bende girerim arada ya dün giremedim. kaan olm sen izlemekten keyif almıyosan geyik yok diyosun. çünkü doluşuyoruz 10 kişi sırayla maç oynanıyor. spec olarak izleyip specte baya geyik dönüyor. hon specliği gibide değil 12-13 dakika ortalama her maç. Sc2 seyretmesi apayrı keyif
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ulan seni honda bir kere spec yapamadık, şimdi bana gelip spec satmaya çalışma ahah.
Öne çıkan mesajlar