Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Esl üzerinden devam ettirdiğimiz turnuvanın finali bugün oynanacak Turnuva Ağacı : http://www.esl.eu/tr/sc2/1on1/ogz/rankings/ Oyman vs Blood.ASUS BO3 Stream Link : http://www.ustream.tv/channel/raxija Tarih : 01.10.2010 19:00 !!! Dipnot : İzleyici 100 olursa streamciden büyük bir sürpriz var ! bkz : http://yfrog.com/2pstreamij
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 oyyşş göt dedi :D bu arada bişi dikkatimi çekti, o kadar tarih vermissin ama direk 1 saat sonra da diyebilirdin. :D
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 pronoit said: streamde sorun mu var ? streamcinin oyun crash verio t_T onun üstünde uğraşıyoruz
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yok o crashlerden önce nedense takilmalar oluyordu ondan sordum. bende de crash olyo zaman zaman yapilincak en temiz şey reset atmak.
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 beyler 2dk ya açıyoruz maçlar yeni başlıyor
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 anne? şu sussun ne ya?haha abi rahat olun evi domine etmeye gerek yok stream yapcaksınız diye
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 affınıza sığınaraktan : stream görüntü ses kalitesi çok kötü vıck vıck sesler geliyor çok takılıyor olmadı.(çatır çatır başka streamler izliyorum şuan)
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Anlatan kim bilmiyorum ama radyo degil burası. Yani biz goruyoruz ne oldugunu. Yorum yapsa daha bir izlenir olur bence.
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Bloodu tebrik ederim benden daha iyi oynadı ve şampiyonluğu kazandı.
Desu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 benim streamle ilgili bi sıkıntım olmadı izlerken yalnız naçizane dikkatimi çeken bi şey oldu o da telaffuzlar, normalde türk seyirci için o kadar farketmiyor ama bildigim kadarıyla Aelfric kardeşim ingilizce sunum konusunda da girişimlerde bulunmak istiyor, VOD olsun canlı sunum olsun, benim önerim eğer yabancı kitleyi amaçlayacaksa ilerde sunumlarıyla biraz telaffuzlara dikkat etmesi. onun dışında ben sorunsuz izledim Bloodu ve Oymanı kutluyorum. Oyman gibi iyi oynayan ve centilmen adamı çok bulamazsınız onu da belirteyim. BlooD turnuvalarda sınır tanımadıgını da gösterdi bizlere :D (umarım o bahsettiğiniz "yapıcı feedback"lerden olmuştur euheueh)
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Desu said: benim streamle ilgili bi sıkıntım olmadı izlerken yalnız naçizane dikkatimi çeken bi şey oldu o da telaffuzlar, normalde türk seyirci için o kadar farketmiyor ama bildigim kadarıyla Aelfric kardeşim ingilizce sunum konusunda da girişimlerde bulunmak istiyor, VOD olsun canlı sunum olsun, benim önerim eğer yabancı kitleyi amaçlayacaksa ilerde sunumlarıyla biraz telaffuzlara dikkat etmesi. onun dışında ben sorunsuz izledim Bloodu ve Oymanı kutluyorum. Oyman gibi iyi oynayan ve centilmen adamı çok bulamazsınız onu da belirteyim. BlooD turnuvalarda sınır tanımadıgını da gösterdi bizlere :D (umarım o bahsettiğiniz "yapıcı feedback"lerden olmuştur euheueh) Ben yapıcı feedbacklerimi BiRi'ye sunuyorum stream'e girdiğimden beri. Pek bir yapılanma olmadı ama neyse. BlooD ve Oyman'a tebrikler. BlooD'a ayrıca tebrikler.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bu arada stream gayet iyiydi, torrent açıkken 1mbitle takılmadan izleyebildim.
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Replay var mı arkadaşlar? Trafik filan derken yetişemedik maça.
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 beyler ben de turnuvadan sonra fun maçlarda stream bakiyim dedim bu takılma var denince ama msn+internet siteleri+sc2 bnet online + stream gayet akıcı izleyebildim 1 mbit le ... tabi bölgeden bölgeye değişiklik olabilir ama izleniyordu yav :P replayler http://www.esl.eu/tr#/tr/sc2/1on1/ogz/match/19904545/ BLooD yine turnuva oyuncusu olduğunu gösterdi, Oyman'ı da tebrik ederim gayet iyi geldi finale kadar ve çok çekişmeli 3 maç yaptılar...
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 caster çok güzeldi ben tebrik ediyorum.tarafsızdı şaka falan da yapmadı ailecek izledik.çok seviyeliydi yarın camiye de götürücem vodları
Öne çıkan mesajlar