Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fantastik film tavsiyesi

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

imdbnin arama opsiyonlari da iyiymis, daha önce ugrasmamistim =P

bi kac tane daha buldum, paylasiyim sizle de;

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
daha gelecek sinemalara ekim dolaylarinda.

9
bu cok iyiye benziyo.

The Sorcerer's Apprenticebu varmis nicolas cage'li hmmfs.

The Princess Bride

Enchanted

nostaljik olarak da
It's a Wonderful Life vaa. 1946 yapimi, izlenir valla.

bi de yanina Edward Scissorhands falan izlenir tekrar, ya da charlie and the chocolate factory.
tim burtonin filmlerini komple izlemek lazim hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

The Sorcerer's Apprentice baştan sona klişelerle dolu olduğu için sıkabiliyor o tür filmleri çok izliyosan.

Geçenlerde TV'de Spiderwick diye bişeye denk geldim ona bakabilirsin.

Bunlar dışında Scissorhands var, Tim Burton'dan klasik sayılır da yine de söyleyeyim dedim.

Yine tam bu klasmanda olmasa da Big Fish'i tavsiye ederim yarı fantastik daha doğrusu masalsı diyebilirim. Hayatımda izlediğim en güzel filmdir.

eskilere bakarsan Hook vardır, fantastik eğlenceli, hafif komedimsi, başrollerde Dustin Hoffman ve Robin Williams var, çocukken izlemiştim ama çok hoşuma gitmişti, hatta bir daha izleyeyim bunu ben.

9, animasyon olarak bayağı başarılı böyle bi süper eğlenceli film.

Aile filmi olarak Bedtime Stories var, Adam Sandler filmi, hani biraz romantizm biraz komedi biraz fantazi ortaya karışık.

Anime seversen Howl's Moving Castle bayağı ilginçti.

Eragon var, bana senaryo/oyunculuk olarak çok yapmacık gelmişti ama deneyebilirsin

Vampirik felan bişiler arıyosan Underworld serisine bakabilirsin.

Arkadaş The Ninth Gate'i önermişti ama kendim izlemedim o yüzden tavsiye konusunda bir şey diyemem

Dizi olarak Merlin var, çok düşük bütçeli ve bunu çok belli ediyor ama gayet eğlenceli dizidir.
Sosyal ağlarda paylaş

@Nako: aa evet o cidden de, saol.

@ Rewendor:
tesekkürler rew, The Sorcerer's Apprentice'a zaten ben de sicak bakamiyorum hic. dandik duruyor bariz.

Hook, ilk peter pan filmiydi galiba, ben de cok sevmistim onu.

Hayao Miyazakinin de hastasiyim zaten, Howl's Moving Castle ve Spirited Away'i cok begenmistim, diger filmlerini de izlemem lazim bir ara.

Merline de baslama planlarim var. Bernard Cornwell- Winter King'i okuduktan sonra daha cok izleyesim geldi o diziyi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...