Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Indiana Jones! macera dediğin böyle yasanısır, böyle anlatılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tesekkürler Norak^^ tam aradigim tarz hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fantastik dörtlü umarım söylenmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 indiana jones HELLBOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Bridge To Terabithia da izleyebilir, izlememis olanlar. cok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 onun sonu acıklı değil miydi ya :D bide müzede bir gece diye bi film vardı maketler falan canlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 evet terabithia köprüsü bnm de çok hoşuma gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ha ben bide nanny mcphee yi baya sevmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 imdbnin arama opsiyonlari da iyiymis, daha önce ugrasmamistim =P bi kac tane daha buldum, paylasiyim sizle de; Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole daha gelecek sinemalara ekim dolaylarinda. 9 bu cok iyiye benziyo. The Sorcerer's Apprenticebu varmis nicolas cage'li hmmfs. The Princess Bride Enchanted nostaljik olarak da It's a Wonderful Life vaa. 1946 yapimi, izlenir valla. bi de yanina Edward Scissorhands falan izlenir tekrar, ya da charlie and the chocolate factory. tim burtonin filmlerini komple izlemek lazim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Onun orjin ali daha güzel bi kere, 78 yapımı sanırım. Willy Wonka and the Chocolate Factory. Senaryosunu direk kitabın yazarı olan Roald Dahl yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 The Sorcerer's Apprentice beklentileri yıktı, hiç beğenmedim elemanın oyunculuğu çok bayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 o değil de stardust'ın filmi güzel mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 9 baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 @ilu gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fat albert :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 The NeverEnding Story (1984) bu film de cok iyidir, kitabi da ayri güzel Michael Ende'den. o diil de tom cruise'un oynadigi 80 yapimi (daha genclik yillari veledin) fantasy tarzi bi film vardi, bulamiyorum onu. bilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tom cruise un legend(1985) var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 The Sorcerer's Apprentice baştan sona klişelerle dolu olduğu için sıkabiliyor o tür filmleri çok izliyosan. Geçenlerde TV'de Spiderwick diye bişeye denk geldim ona bakabilirsin. Bunlar dışında Scissorhands var, Tim Burton'dan klasik sayılır da yine de söyleyeyim dedim. Yine tam bu klasmanda olmasa da Big Fish'i tavsiye ederim yarı fantastik daha doğrusu masalsı diyebilirim. Hayatımda izlediğim en güzel filmdir. eskilere bakarsan Hook vardır, fantastik eğlenceli, hafif komedimsi, başrollerde Dustin Hoffman ve Robin Williams var, çocukken izlemiştim ama çok hoşuma gitmişti, hatta bir daha izleyeyim bunu ben. 9, animasyon olarak bayağı başarılı böyle bi süper eğlenceli film. Aile filmi olarak Bedtime Stories var, Adam Sandler filmi, hani biraz romantizm biraz komedi biraz fantazi ortaya karışık. Anime seversen Howl's Moving Castle bayağı ilginçti. Eragon var, bana senaryo/oyunculuk olarak çok yapmacık gelmişti ama deneyebilirsin Vampirik felan bişiler arıyosan Underworld serisine bakabilirsin. Arkadaş The Ninth Gate'i önermişti ama kendim izlemedim o yüzden tavsiye konusunda bir şey diyemem Dizi olarak Merlin var, çok düşük bütçeli ve bunu çok belli ediyor ama gayet eğlenceli dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 @Nako: aa evet o cidden de, saol. @ Rewendor: tesekkürler rew, The Sorcerer's Apprentice'a zaten ben de sicak bakamiyorum hic. dandik duruyor bariz. Hook, ilk peter pan filmiydi galiba, ben de cok sevmistim onu. Hayao Miyazakinin de hastasiyim zaten, Howl's Moving Castle ve Spirited Away'i cok begenmistim, diger filmlerini de izlemem lazim bir ara. Merline de baslama planlarim var. Bernard Cornwell- Winter King'i okuduktan sonra daha cok izleyesim geldi o diziyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fantastik sayılır mı bilmiyorum ama time traveler's wife ı geçenlerde izlemiştim.dene derim. aşk falanda var içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 The League of Extraordinary Gentlemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Bridge to Terabithia yı izliyim bakim bu akşam, Bolulu Hasan Usta'dan Profiterol (Aile Boyu Paket) ve Aşure (Aile Boyu Paket) de aldım beni bu akşam ve yarın kahvaltıda idare eder :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 aile boyu pakete efsane dondurmasından veriyorlardı. çikolata sade mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ben de stardust izleyeyim madem, nerden duyduysam filmi kötü diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nerden duyduğunu hatırlayıp kaynağını bi güzel dövmen gerekiyo dünyanın iyiliği için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar