reddiye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs601.snc4/58114_480557615405_649980405_7352073_665595_n.jpg Sanata böyle bakan! bir bakanımız var ise. o zaman Eros tan terbiyesizi Apollo dan da yaramazi yok. Bereket heykelini nasil buldunuz diye sorsam "Hamdolsun! Başınıza geldik bereket getirdik, bu heykelde bizi anlatmıslar" diyecek! Utanmasa!!111!! bakarsın utanmaz.
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hit alabilecek bi konuya ilk yorum benden olsun.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Sen nasıl bakıyorsun sanata? Naapsın lan adam anaa ne güzel pipisi var diye heyecanlansın mı? Heykel işte hayret bişi.. Hayır böyle çok güzel bişiler olur bu ne lan bu mu sanat falan dese adam(diyor mu bilmiyorum ama) anlarım da ne var ki adamın bakışın da? Ben olsam öyle bir heykelin yanında resmim çekilsin istemem(bakan olsam yane) ha zevk için gider gezerim değişik resimler çektirilir falan da n tane gazeteciye malzeme vermek istemem bende..
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 foto kac senelik bilmiyorum baya eski ama buna bi yorum bisey uydurup konu acman forumdaki en kotuler listesini zorlar.tebrikler.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nasil baksin peki avuclasin mi bari ne bekliyorsun kim olsa öyle bakardi
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sanat dediğin, adı hamamböceği olan bir meksika halk şarkısını söyleyen garip capona ve arkada dolanan garip adamlara anlam vermemek ama beğenmektir. http://www.youtube.com/watch?v=oz75hArCDpk&feature=related
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bakan aynı bakan değil mi? böyle adamların yönetimine güzel alışmış ve adapte olmuşsunuz tebrikler bro adamların en büyük meziyeti, yaptıkları işteki istikrarları ezmiş sizi. lale iyi forumlar canım
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://www.odatv.com/images/2010_04/2010_04_21/melih-gokcek-bu-heykelle-ne-anlatmak-istedi-2104101200_l.jpg http://www.tersninja.com/wp-content/uploads/2009/07/melih_gokcek.jpg
Quiternoob Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 O heykelin penisi çok mu küçük bana mı öyle geliyor?
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sanatı savunurken heykellerin pipisi olsun lütfen diye savunmak çok saçma
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 antik yunanda küçük penisler daha çok rağbet görüyormuş, eşcinsel ilişkinin sağlığı açısından daha iyi oldukları için. O yüzden tüm antik yunan heykelleri küçük penisli oluyor genelde. Bir arkadaşım söylemişti bana ve baya mantıklı gelmişti, inandım yani sdf
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 biraz abartıyosunuz su antik yünandaki eşcinselliği. soyları tükenmedi bu adamların sonucta. bildiğin tavsan gibi coktular aksine
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 arkadaşım dedi ki iranda hiçbir zaman, tarihin hiçbir çağında falan eşcinsellik olmamış.. hep delikanlılarmış bunnar.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 reddiye said: bakan aynı bakan değil mi? böyle adamların yönetimine güzel alışmış ve adapte olmuşsunuz tebrikler bro adamların en büyük meziyeti, yaptıkları işteki istikrarları ezmiş sizi. lale iyi forumlar canım Arkadaşım adamın yönetmesiyle fotorafın ne alakası var sen bana onu açıkla, sonra ben sana alışmış mıyım, adapte olmuş muyum söylerim.. Sen neyin kafasındasın onu anlamadım ben. O değil senin gibiler yüzünden adamlar bize argüman sunabilir hale geliyor işte siz daha mı iyisiniz uğraştığınız işlere bak cinsinden.. Boş beleş işlerle uğraşmayın mümkünse yararlı olun aldığınız nefes, tükettiğiniz oksijen falan bir işe yarasın..
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 neyin kafasındasınız arkadaşlar ?
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Sen halı sahaya gelsene problemli arkadaş ^_^
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 spğpeqw arkadaşım diye başlayıp laf sokma mesajları ne moda olmuş düzelte düzelte gideyim Öncelikle sanata bakış açısı ile ilgili konuşmayacağım ve yorum yapmayacağım arkadaşın değilim halk tarafından seçilen kişiler halkı yansıtmalıdır halk senin gibilerden oluşuyorsa dünya düzeninde olumlu adım atılan ender tarihlerdeki imgeler olan heykellere 'pipili/çıplak' gözünden bakabilir. ama lider, liderlik yapacaksa en azından senin mantığından üstün olmalıdır. Örneğin pipileri kestirmek yerine sanatın tarih üzerindeki etkileri hakkında konuşma yapabilirdi. Bir imgenin cinsel organı seni bu kadar rahatsız ediyorsa sanırım beyin hücrelerin bile sex yapıyor. güneşte göt ayda meme bulursun, örnek olursun. Hadi eylem yapalım, resim bölümünde çıplak modeller sınıf karşısında saatlerce poz veriyor. okulları yakın, yakışanı yapın. neyin kafasındasın derken ? senin pipisinde olduğun şeyindir belki. "demişsin ki" said: O değil senin gibiler yüzünden adamlar bize argüman sunabilir hale geliyor işte siz daha mı iyisiniz uğraştığınız işlere bak cinsinden..Boş beleş işlerle uğraşmayın mümkünse yararlı olun aldığınız nefes, tükettiğiniz oksijen falan bir işe yarasın.. şunu kafanıza sokun: şiddet daha dün başlamış bir şey olsaydı, baskı ve sömürü yeryüzünde hiç var olmamış olsaydı, belki de sergilediğiniz şiddetsizlik çatışmayı yatıştırabilirdi. ama tüm rejim, hatta sizin şiddet karşıtı görüşleriniz bile bin yıllık bir ezme ilişkisi ile yönetiliyorsa pasifliğiniz sizi ezenlerin safına katılmaktan başka bir amaca hizmet etmez. yeryüzünün lanetlileri- jean paul sartre'ın önsözünden Artık toplumun hissiyatı sindirilmek, düşüncelerinin esir alınmasından başka birşey değil yönetime karşı.
Öne çıkan mesajlar