TheAlterRealm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Undisclosed said: Fistan said: @Lombak; ben o saydigin adamlarin maclarini senelerdir izledim. yuzlercesini. boxer kotu demedim ki.bu mac kotu. verci sc2 de daha adam gibi mac izlemedim OHAAAA dedirten al izle +1 özellikle sonu tam commit suicide bi hadise
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bu benim replay başlığında verdiğim di mi? inanılmaz bi oyun hakkaten ahaha.
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 resmen bir drone herşeyi degiştirir hipotezi 25 mineralle neler dönüyor adeta
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Cuce said: ucunbiri said: abi idra bana göre hiç iyi bir oyuncu değil zaten. hiç bir duruma adaptasyonu yok. 5 kere expand et ondan sonra massive ultralisk. her oyun aynı yani. bişey söyliycem, burdaki kimse karsısında rakip bile yokken, o kadar temiz macro yapamaz. 5 kere expand edip larva biriktirip durmadan adam basmak, upg kacırmamak, creep yaymak kolay deil ezbere oynuyor abi adam. binalar arasında tablayıp adam basmak zor bir şey değil bana göre. dimaga'nın falan 1-2 replayini izledikten sonra idra komik kalıyor yani yanında. ha şu var; adam belki benden 1000 kat daha iyi oynuyor ama sağda solda isminin anılmasını hakeden bir adam değil. çıkıp millete terran oynadığın için özür dile diyebilcek bir adam hiç değil.
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 IdrA az buçuk bi Hydra sevse kullansa. Kenarda köşede saklasa bu kadar uzamazdı bu oyun. ucunbiri said: Cuce said: ucunbiri said: abi idra bana göre hiç iyi bir oyuncu değil zaten. hiç bir duruma adaptasyonu yok. 5 kere expand et ondan sonra massive ultralisk. her oyun aynı yani. bişey söyliycem, burdaki kimse karsısında rakip bile yokken, o kadar temiz macro yapamaz. 5 kere expand edip larva biriktirip durmadan adam basmak, upg kacırmamak, creep yaymak kolay deil ezbere oynuyor abi adam. binalar arasında tablayıp adam basmak zor bir şey değil bana göre. dimaga'nın falan 1-2 replayini izledikten sonra idra komik kalıyor yani yanında. ha şu var; adam belki benden 1000 kat daha iyi oynuyor ama sağda solda isminin anılmasını hakeden bir adam değil. çıkıp millete terran oynadığın için özür dile diyebilcek bir adam hiç değil. Kimin adını analım peki sağda solda? DimagA? Hayır sanki piyasada 100 tane Zerg var, herkeste gereksiz bir IdrA sevgisi var gibi konuşmuşsun.
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Tunca'dan başka zerg tanımam valla. Hep destek, tam destek.
Sage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Dimaganın yeni 3-4 queen le zergling yapmadan tüm harassları kapatıp naturalda 2 hatch ve hızlı 3.exp ile full hydra oyunu baya sıkı gözüküyor açıkçası :)
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Onu ben de keşfettim, hayvani ekonomi oluyor, def rahat oluyor vs. Ama; Herhangi bir nedenle creep yayamayınca, Oyun başında mass marine, mara rush, zealot rush gibi saçmalıklarla karşılaşınca, Yine hydraları masslayamadan void ray rush ya da 4-5 tane banshee cloaklı gelince, Terran ağır turtle yapınca yalan oluyorum. Bir de geçen gün ardarda başıma geldiği gibi eğer 2. hatchery'i attıktan sonra farkederseniz adamın cheese kastığını, gg oluyorsunuz genelde.
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 VoodooRush said: IdrA az buçuk bi Hydra sevse kullansa. Kenarda köşede saklasa bu kadar uzamazdı bu oyun. ucunbiri said: Cuce said: ucunbiri said: abi idra bana göre hiç iyi bir oyuncu değil zaten. hiç bir duruma adaptasyonu yok. 5 kere expand et ondan sonra massive ultralisk. her oyun aynı yani. bişey söyliycem, burdaki kimse karsısında rakip bile yokken, o kadar temiz macro yapamaz. 5 kere expand edip larva biriktirip durmadan adam basmak, upg kacırmamak, creep yaymak kolay deil ezbere oynuyor abi adam. binalar arasında tablayıp adam basmak zor bir şey değil bana göre. dimaga'nın falan 1-2 replayini izledikten sonra idra komik kalıyor yani yanında. ha şu var; adam belki benden 1000 kat daha iyi oynuyor ama sağda solda isminin anılmasını hakeden bir adam değil. çıkıp millete terran oynadığın için özür dile diyebilcek bir adam hiç değil. Kimin adını analım peki sağda solda? DimagA? Hayır sanki piyasada 100 tane Zerg var, herkeste gereksiz bir IdrA sevgisi var gibi konuşmuşsun. şu çıkarımı nasıl yaptın, yetmedi beynim açıkçası. adamdan neden haz etmediğimi anlattım sadece. siz isterseniz kral yapın adamı, bana ne arkadaşım?
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bencede dimaga > idra ama idra nın da macrosu iyi ve bence bu büyük bir özellik.piyasa olma nedenini rage quitlerine ve artosis le paslaşmalarına veriyorum(ne düzey paslaşmalar bilinmez ^^)
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 adam piyasa çünkü iyi oyuncu. iyi oyuncu olmasından daha önemli bir etken varsa piyasa olmasına, o da kore'de profesyonel bir takımın evinde kalıyor olmasıdır. bu ne demektir? adam gerçekten iyi. aşırı fevri hareketleri var ve bazen karşısındaki insanı aşağıladığını, dalga konusu yaptığını gördük; ama onlar eskisine göre baya azalmış durumda. büyüdükçe öğreniyor işte adam.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Sage said: Dimaganın yeni 3-4 queen le zergling yapmadan tüm harassları kapatıp naturalda 2 hatch ve hızlı 3.exp ile full hydra oyunu baya sıkı gözüküyor açıkçası :) Zerg oynamadım sc2'de sadece ai'ye karşı oynadım fakat hep beklediğim zerg oyunu şuydu ya. yani hydralisk tamam biraz yavaş ünite ama yaptığı dps'nin haddi hesabı yok. efektiklik içinde yay creep tamam bitti. rax birimlerini gw birimlerini inanılmaz dövüyor ya. 20 hydra varsa 10 roach falan olmalı hatta o derece. yani böle inanılmaz dps yapan ünitesi var zerg'in. ne hava bırakıyor ne kara bırakıyor. neden kullanılmıyor bw'deki gibi diye çok merak ediyodum.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 çok yavaş.öküz gibi vuruyor ama çok az hpsi var glass canon misali.çok pahali o kadar az mobil bir ünite için.rangei az,burst damagei az.bir de çok kolay counterlaniyor
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 huun said: adam piyasa çünkü iyi oyuncu. iyi oyuncu olmasından daha önemli bir etken varsa piyasa olmasına, o da kore'de profesyonel bir takımın evinde kalıyor olmasıdır. bu ne demektir? adam gerçekten iyi. aşırı fevri hareketleri var ve bazen karşısındaki insanı aşağıladığını, dalga konusu yaptığını gördük; ama onlar eskisine göre baya azalmış durumda. büyüdükçe öğreniyor işte adam. Yalnız adam takımdan atıldı, simdi tasteless in mi artosisin koredeki evindemi ne misafir kalıyor. Bu arada gecen gün Pentagram yazmıştı zannedersem, oyuncuyu oyuncu yapan manner diye. Idra o acıdan oyuncunun o su degil. İsterseniz idra hater deyinde. Bence gereksiz bir oyuncu. Adamı izlerken -önceki sayfalarda belirtildigi gibi- ne yapacagı belli zevk almıyorum. Bi boxer izlerken, bi dimaga izlerken (hos ondanda boxer kadar zevk almıyorum), bi stork izlerken aldıgım zevki adamdan almıyorum. Hani e-sport oyuncusu olarak hani manner bir kıstas degilse izleyicilerin aldıgı zevk bir kıstastır. Sizi bilememde her oyun 5 base go go ultra beni bayıyor.
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Soimyr'in dediği şeyi anlatmaya çalışmıştım da becerememiştim, hislerime tercüman oldu sdf. manner yok işte adamda, o yüzden isterse 600 apm ile 6 base kontrol etsin, bad player is bad.
Sage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Tyrannus said: çok yavaş.öküz gibi vuruyor ama çok az hpsi var glass canon misali.çok pahali o kadar az mobil bir ünite için.rangei az,burst damagei az.bir de çok kolay counterlaniyor Dimaga silip süpürdü craftcupta SelecT e karşı ne kadar drone kaybetse de hiç zergling basmadı 3-4 queen sürekli drone sürekli expand sonra hydra faceroll :) Cooldan da ekstra hatcheryler gördük artık standart zerg oyunu bu olmalı bence.
Öne çıkan mesajlar