Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 olmuyor abi işte 1.5 yıldır bunu görememişmi reykard adamlar sahada oynayamıyor.al a2 den bi genç yada oynat musayı.bu kadar kötü olcağını sanmıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Adam ne yapsın bugün tüm gazetelere bak, Servet nasıl kadro dışı kalır. neden cunku mac kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bana biraz polyanacılık gibi geldi, yani saha kötü, şartlar iyi değildi vs. Teknik kadronu desteklersinde körü körüne değil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Cumhur'da da iş var ayrıca, şans verilirse ve iyi mentorluk yapılırsa arınların b2b orta sahası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 a2 sihirli değnek değil. en iyi oyuncularından emre çolak'ı da gördük yani. sorun bizim futbol anlayaşında. beğenmediğimiz emre güngör antepte gayet iyi oynuyor ya da bursaspor ile hüseyin - mustafa takası yapsak ne farkedecek? ali turan dediğimiz adam kayserinin banko oyuncusuydu. hayatlarında oynamadıkları 80 metrede futbol oynatmaya kalkınca elleri ayakları dolaşıyor işte hepsinin. kaliteli oyuncularımız günündüyse kazanıyoruz yoksa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Emre Çolak gayet yetenekli ama o bir gerçek yani. Sadece altyapıda futbolculara futbol öğretilmiyor, kendilerine nasıl bakmaları gerektiği öğretilmiyor. Emre'yi gördük diyerek Emre'ye de diğer çocuklara da haksızlık etmiş olursun yani. Hocaları yetersizdi. Şimdi Tugay İngiltere'yi görmüş adam, oradaki akademi sistemine yaklaştırmaya çalışırsa bizim altyapıyı da, ve birkaç sene daha görevinde kalırsa ilerde coşarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Masquerade said: a2 sihirli değnek değil. en iyi oyuncularından emre çolak'ı da gördük yani. sorun bizim futbol anlayaşında. beğenmediğimiz emre güngör antepte gayet iyi oynuyor ya da bursaspor ile hüseyin - mustafa takası yapsak ne farkedecek? ali turan dediğimiz adam kayserinin banko oyuncusuydu. hayatlarında oynamadıkları 80 metrede futbol oynatmaya kalkınca elleri ayakları dolaşıyor işte hepsinin. kaliteli oyuncularımız günündüyse kazanıyoruz yoksa gg.a2 den forvet çıkarsın defans çıkarsın demiyoruz zaten.şuan orta sahamız rezalet onun dışındaki mevkilerde sorun görmüyorum ben.en azından orta sahaya oyuncu alması gerekir hatta şu durumda mecbur.ayhan-barış-sarp 3 lüsü felaket ayhan en azından iyi yedek olur ama diğer 2 si 3. ligde bile yer bulamaz. gökhan gönüller ardalar bu şekilde parladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Abi orvete Arda'yı koyacağına geçen sene mesela, Cem'i yada Anıl'ı koysaydı. Adamların doğal pozisyonu forvet zaten, Arda'dan daha kötü oynayamazlardı o mevkide. Hem de tecrübe kazanırlardı. Arda da kendi mevkisinde oynayıp daha verimli olurdu Bu arada Buca maçının özetini izledim demin, Alsancak stadında oynanmış maç. Zaten hep bize patlasın. Madem o stad uygun, sene başında o zemine bakıp direk oraya alsanıza maçı? İlla bizim çile çekmemiz migerekiyor bir şeylerin düzelmesi için? Federasyon çok başarısız gerçekten, o maçın hakemi de ayrı başarısız zaten, Buca kalecisinin kırmızı kartla atılması lazımdı daha ilk yarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bi cafercan vardı. hele hele özgürcan. irfan başaran vs. güzel insanlardı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 cafercan falan değil de İrfan bayağı sağlam adamdı 15 yaş altı takımda rekor üstüne rekor kırdı. Sonra noldu da böyle elde patladı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ben cafercan'ı milli takımlarda izlerdim ya, müthiş sol ayağı vardı, fiziği de fena değildi. Yazık oldu.. Cem Sultan da rekorları kırıyor ama o da yalan olcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 İsimden kaybediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Zaten bizim u16-17 takımlarına bakıyorsun, 6-7 sene sonraki milli takımda 3-4 adam max var. Gençleri harcamakta fazla iyiyiz. Anca sonradan parlayan, ağır gelişen adamları koyuyoruz. Ama çoğu o u17lerdekiler kadar yetenkli değiller. Daha tecrübeli ve bilgili oluyorlar ancak o çocuklara gereken bilgiyi ve yol göstericiliği sağlasak çok daha yetenekli oyunculardan kurulu daha da güçlü bir milli takımımız olur. İyi adam çıkıyor ama iyi eğitim yok, emek yok, ileri görüşlülük yok.. Şimdi elimizden kaçırdığımız yada ah burada olsaydı dediğimiz adamlar hep yabancı ülkelerde altyapı eğitimi aldıkları için bu seviyedeler. Arda Almancı olsaydı şimdi çok daha iyi yerlerde olurdu muhtemelen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 cafercan fazla minyon tipliydi. orduspor'da çok fazla izledik onu. irfan başaran da fena sayılmazdı. harcandılar ikinci ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 heee unutmadan, zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 verildi mi hatırlamıyorum da sabrinin pozisyonunun linkini soruyordu insanlar, buyrun tek kişilik baraja çarptıran sabri: http://www.facebook.com/video/video.php?v=119144934809693 gerçi kimse tahmin ettiği için tam baraja çarpma anı gözükmüyo da anlaşılıyo yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar