Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Yok mu abi videosu falan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 video yada gif plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yok mu yahu videosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 İlk pozisyonuna 61. dakikada giren takımın aleyhine penaltı versen nolur vermesen nolur allasen. İyi ki digiturk u iptal ettirmişim çok rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Rijkaard napmış öyle yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bence çok gereksiz bu kadar abartmanız, Karpuz tarlası gibi bir saha, bir tarafı inşaat olan bir stad ve 2dk hatalı penaltı veren bir hakem, (ve 80dk boyunca tüm pozisyonlarda karabük lehine verdi.) Orta sahada boşboş gezen bir Ayhan, 1 metre top sürmenin bile zor olduğu bir sahada, pino, misimovic gibi oyunculardan birşeyler beklemek. herşeyin üstüste geldigi bir maç, birde maçtan önce Servet muhabbeti bu adam bunu her sene yapıyor, sürekli bu tarz sorunları oluyor zaten göndersinler gitsin 5 para etmez bir adam. Futbol cahili, üstüne o kadar sakat, tüm olumsuzlukların üst üste geldigi bir maç neden bu kadar abartıyorsunuz ki. herşeye ragman bence TD göreve devam etmeli galatasarayın tek eksigi ortasahada top yapacak dogruduzgun bir adam. Ayhan öküzünün yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 beşiktaş o tarlada 4 tane attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Llama said: beşiktaş o tarlada 4 tane attı off, mantığa bak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Yahu ilk pozisyon 75. dakikadamı ne olmuş, gazetedede yazmış hakem makem diyede e yani bu kadarınada pes olmuyormu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Darksun said: Yahu ilk pozisyon 75. dakikadamı ne olmuş, gazetedede yazmış hakem makem diyede e yani bu kadarınada pes olmuyormu artık. Oluyor işte, tamam TD birşey yapmadı ama ondan önce bir cok sebep var, adamların top yapmasına imkan vermeyen bir saha var. Kewel - Pino - Misimovic kaç kere aynı takımda kewel forvet oldugu zaman oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Saha bahane olamaz abi. Şu takım 1,5 senedir şu sistemi oynayamıyorsa ya ben bu futbolcularla çalışamam der çeker gidersin yada becerebilecekleri bir sisteme geçersin. Budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kazanmayı hiç haketmedik. tabi hakem ilk dakikada skoru 1-0 yapmasa daha değişik olur muydu bilemeyiz. onun dışında emenike tek başına parçaladı savunmayı, bulup getiren kimse helal olsun. ayrıca ligde sahası düzgün takım sayısı iyice azaldı. dünyanın parasını alıyor anadolu takımları da artık, şu zemini düzeltmemelerinin hiçbir bahanesi olamaz. 2 kuruş para çıkacak diye kasadan korkuyolar. aptallık olarak görüyolar heralde profesyonel şekilde zemini kollama olayını. sivasın sahasını da bilirdik 2 sene önce. cl maçları çıkınca kaymak gibi yaptılar. ama federasyondan zerre yaptırım gelmesse daha çok oynanır böyle tarlalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 nileppezdel said: Saha bahane olamaz abi. Şu takım 1,5 senedir şu sistemi oynayamıyorsa ya ben bu futbolcularla çalışamam der çeker gidersin yada becerebilecekleri bir sisteme geçersin. Budur yani. Nasıl saha bahane olamaz, böyle futbol cahili gibi konuşmayın abi, Saha herşey futbolda. Ayhan daha ilk 5dk attıgı tüm paslar kısa kaldı. tamam ayhan mal bir adam ama yanındakine dogru duzgunde pas atabilen bir adam. Saha buna bile izin vermiyor. Sahadaki oyuncuların fizik gücleri cok zayıf, ayhan yerine mustafa Sarp cok daha iyi iş yapardı bu sahada Odun adma lazım dedigim gibi. Senin izlemek istedigin sistem halısahada futbol oynamak gibi birşey bu sahada hızlı top nasıl oynayacaksın? adamlar koşamıyor bile Eskiden biz mahallede bile böyle tarlada top oynamazdık. Caddede beton üstünde oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 4Ever said: Darksun said: Yahu ilk pozisyon 75. dakikadamı ne olmuş, gazetedede yazmış hakem makem diyede e yani bu kadarınada pes olmuyormu artık. Oluyor işte, tamam TD birşey yapmadı ama ondan önce bir cok sebep var, adamların top yapmasına imkan vermeyen bir saha var. Kewel - Pino - Misimovic kaç kere aynı takımda kewel forvet oldugu zaman oynadı.o saha kesinlikle bahane olmamalı zaten hiç oynamıyorduk ki.son 4 galibiyet aldığımız maçtada max 3-4 pozisyona giriyorduk yani kusursuz oynayıpta bu maçta kötü oynasak neyse ama zaten sezon başından beri kötüyüz.o 4 galibiyet aldatmasın tamamen şans ve barosun kabiliyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Rakiplerimiz futbolcu değil mi? Onlar nasıl oynuyor da biz oynamıyoruz? Bizimkiler rahata alıştığı için, çıtkırıldım oldukları için. İki takım da çoook kötü oynasa eyvallah da yani biz çoooook kötüydük sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 nileppezdel said: Rakiplerimiz futbolcu değil mi? Onlar nasıl oynuyor da biz oynamıyoruz? Bizimkiler rahata alıştığı için, çıtkırıldım oldukları için. İki takım da çoook kötü oynasa eyvallah da yani biz çoooook kötüydük sadece rakibin antremanı bile o zeminde yapıyor. tamam kötüyüz ben iyiydik demiyorum. ama bu kadar olumsuzluga ragmen normal birşey bu hani görevünen köy orada işte belliydi. ama bu düzelmicek, aman yok olmaz takım oynuyamıyor felan yok, zaten 433 felan yok bizde 4231 oynuyor takım. Takımın bu kadar geride olmasının sebebi Ayhan ortasahayı gecmiyor arkadaşlar, bir izleyin maçları biz atak yapıyoruz. ayhan ortasahada cıkar kardeşim ortasahayı ileriye, adamlara baskı kurun Barcelonada ortasaha elemanları, cezasahasının 10m ilerisinde duruyor, gelene basıyor bizde Ayhan orta sahayı gecmiyor adamlar. orta cizgiden 5m ileri - 5m geri oynadıgı alan bu kadar. Böyle bir durumda nasıl baskı kuracaksın ki, Maçta çok kötüydük, bu kadar olumsuzluk üstüne normal, önlem alınmalıydı gerekirse bu sahada oynuyacak bilecek adamlar alınmalıydı kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 maç izleyen gsli arkadaşlarla buluşucaktım. mekana girdim, dökünürken televizyondan "sabri yerden şut denemesi" diye duydum. meğer maçtaki ilk şutmuş... hele hele, ölünmüş de ağlayanı yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kötü-iyi olayını geçin abi. milyon eurolar dönüyor şu zemini düzeltmiyorlar sonra marka değeri vs diye çıkıp konuşuyorlar komik oluyor. 1 adam eksik al ama şu zeminini düzelt arkadaşım, çok mu zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 İyi de şte bu adamlar da pürüzsüz, mükemmel çimlerde başlamadı futbola. Kewell belki sadece.. Ona bir şey diyemem ama Sarp-Ayhan ikilisi mesela. Ben eminim ki defalarca kalitesiz sahalarda maç ve antreman yaptılar. Sonra rahata alışmışlar, oynayamıyorlar. Hayır yerden pas gitmiyorsa havadan at, bir şey yap. Aptal da değilsin ki rakibin madem oynuyor, sen alışkın değilsin, rakibin nasıl alan kat ediyor nasıl paslaşıyor ona bak aynısını uygula. Ama bunu yapmaktan acizler. O yüzden saha bahane olmamalı bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi şu a2 de felan oynayan oyunculardamı ayhandan barıştan iyi değil anlamıyorum ben.geçen yıl 2. ligin en iyi oyuncusu seçilen musadamı kötü ayhandan barıştan.sarpı saymıyorum bile kesin iyidir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Arkasokak said: maç izleyen gsli arkadaşlarla buluşucaktım. mekana girdim, dökünürken televizyondan "sabri yerden şut denemesi" diye duydum. meğer maçtaki ilk şutmuş... hele hele, ölünmüş de ağlayanı yokmuş. bence kulaklarınla değil, bakşa birşey ile duymuşsun. ondan önce şut olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Yok abi antremanda şov yapıyo kesin bunlar, yoksa o kadar salak da değildir Rijkaard. Inamoto vardı mesela, sahada rezaletti ama antreman videolarını izle, adam Ronaldinho gibi hareketler çalımlar falan döktürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Esnaf said: abi şu a2 de felan oynayan oyunculardamı ayhandan barıştan iyi değil anlamıyorum ben.geçen yıl 2. ligin en iyi oyuncusu seçilen musadamı kötü ayhandan barıştan.sarpı saymıyorum bile kesin iyidir ondan İyi olur olmaz ona birşey demiyorum, ortada kim oynarsa oynasın orta cizgide 5m ileri - 5m geri git gel yapmayacak koşacak. sag kanattan top cıkartacak, soldan orta yapacak. koşacak abi bizimkiler yanındaki adamı izliyor resmen şuan ayhanın yaptıgı sadece bu izlemek. Musayı bilmiyorum belki daha kötüdür ama ben iyisi alınsın diyorum ayhanın yerine musa kötüyse musanında yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 nileppezdel said: Yok abi antremanda şov yapıyo kesin bunlar, yoksa o kadar salak da değildir Rijkaard. Inamoto vardı mesela, sahada rezaletti ama antreman videolarını izle, adam Ronaldinho gibi hareketler çalımlar falan döktürüyordu. O daha kötü abi, bir TD antreman performansına göre sahaya oyuncu cıkartıyorsa yazık zaten, antremanda süper olabilir ama sahada 3 top yapamayan adamı almayacaksın. Antreman kendini gösterme yeri değil ki, tamam faydası katkısı varda kendini maçta göstereceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar