harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Milliyet said: "Yiğit Bulut'tan utanç duyuyoruz" Başbakan'dan 'sansür kurulu' isteyen Yiğit Bulut'a tepkiler çığ gibi büyüyor. İnternet Medyası sert bir kınama yayınladı. 28 Eylül 2010 Yiğit Bulut'un, Başbakan Erdoğan'a yaptığı "sansür kurulu" önerisi İnternet Medyası'nı ayağa kaldırdı. Habertürk ekranlarında "Sansürsüz" programını yapan Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, Başbakan Erdoğan'ın medya ile kahvaltı toplantısında dile getirdiği görüşleri ile şoke etti. Gazete ve internet sitelerine 'sansür' kurulu isteyen Yiğit Bulut, medya camiasından büyük tepki aldı. Türkiye'nin en çok izlenen haber sitelerini bünyesinde barındıran İnternet Medyası Derneği, dün olağanüstü toplanarak Yiğit Bulut'a tepki gösterdi.Derneğin toplantısından çıkan duyuruda, kişisel hak ve özgürlüklerin geliştirilmesi için çaba gösteren internet camiasına sansür isteyen "zihniyetten" utanç duyulduğu belirtildi. Duyuruda bu zihniyetin, Habertürk gibi internette doğmuş bir markanın üst düzey yönetici tarafından dile getirilmiş olmasının büyük bir talihsizlik olduğu vurgulandı... KAMUOYUNA DUYURU "Son günlerde internet gazeteciliğine yönelik ağır ve haksız ithamlarla karşı karşıyayız. Biz haberciler, internetin ve kişisel özgürlüklerin genişletilmesi için çalışırken, özgürlükleri kısıtlayacak bir sansür kurulunun Başbakan'a önerilmesi büyük bir talihsizliktir. Başbakan'ın "bu öneriyi ciddiye almadığını belirtmesi" demokrasi ve kamuoyunun bilgilendirilmesi hakkı açısından ümit vericidir. Yüzlerce gazeteciyi istihdam eden, vergi ödeyen, milyonlarca insanın ziyaret ettiği siteleri yok sayan bu yasakçı görüşün, internette doğan Habertürk'ün bir yöneticisi tarafından dile getirilmesinden ayrıca utanç duyuyoruz..." kaynak
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 sen futboldan banlı mısın yoksa ?
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Vimeo da kapanmış. Bu salak yiğit bulut gibi adamlar dailymotion da kapanırsa (ki kapalı mıydı zaten?) haber yapacak komik videolar bulamayacaklar. kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/id/25136307/
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 said: haber yapacak komik videolar bulamayacaklar. ahasda
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 öf ne iğrenç bi adam lan bu ekonomi sunarken iyiydi politikaya girince bildiğin leş oldu
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yiğit bulut'a uyuzum. tipi uyuz bi kere de. akp'ye yalakalık peşinde koşan bir adam. televizyonda "evrim tartışması" yapıyor, evrimi yalanlayan sözde "bilim adamı" kişilerin lafını hiç kesmeden yayınlıyor, sonra doğru düzgün konuşan birisi olduğunda hemen sözünü kesip reklamlara giriyor. sonra gazete köşesinde bilmediği konularda ahkam kesiyor felan. habertürk. i levye.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 said: yigit bulut kim yani? %90i egodan olusmus (geri kalan %10 da jole zaten) dunyadan bihaber bi adam, damagoji konusunda ustune yok referandum yazicak suleymaniye cuvalindan tutmus fatihin toplarindan cikmis, aczmendilerden girmis jul sezardan cikmis iki kere programini izleme gafletinde bulundum, kemal dervis resmi koymus ecevitle selamlasan "BUNUN HESBAINI KIM VERICEK ROEEEEEEH" diye chp li konuguna saldiriyordu, adam anayasadan bahsediyor "BIZ BU TABLOYU GENE GORUCEZMi, BANA ONU SOYLEYIN GENE GORUCEZMI?!!!!!" "COK SEYELR BILIYORUM BEN, BAKIN BILDIKLERIMI SUSLU SENTEZ YAPIP ENTELLEKTUELLIGIN DERIN SULARINDA YUZUYORUM" temali bri yazi olmus basbakanla tavlaya kadar goturdugu muhabbetini gectim, 180 derece dondu ulusalciykeden sevmezdim bu ego cuvalini oda sorun diilde dengesizlikte sinri tanimiyor, birgun ABD yi yikayip yagliyor, obur gun en azili ABD dusmani oluveriyor hele bunun asil isi ekonomidir, ondanda zerre anlamaz, cok boyle epic faillari ve ekonomik tahminleri vardir o zamandan kalma, bi donem AKP ULKEYI SATOYOR dan girdi, sonra ISRAIIIL USTUMUZDE EKONOMIK SIPEKILASYON YAPTIRIYOR a gecti, ordan ucup ERGENEKONA INANMIYORUM AMA BI EKONOMIK GUC VAR a zipladi, ordan HEP MASONALR EKONOMIYI BOZUYOR a sardirdi, en sonda tutturmus bir EKONOMIK ERGENEKON VAR, EKENOMIK DARBE YAPAYORLARRRRRa, doalr dusucek der dolar cikar, borsa cikicak der rekor seviye duser, micro ekonomiden zerre cakmaz, macro ekonomi bilgi duzeyi kendi kurdugu komplo teorilerinden ibarettir, aydin doganin damadi olmak disinda zerre niteligi olmadan o noktaya gelmistir simdide suluk gibi ciner e yapisti iste, enginari daha cok seviyorum lan, adam en azindan 2000 tane kitap okumus asdfds yazmistim zamaninda asdfasdf %50 ego %50 jole %200 motherfakin yalaka!!111
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 http://www.anayurthaber.com/dosyalar/buprogramdasorucevapyoktu.jpg
Soris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Adam ekonomist di kafadan yavşaktı zaten birde gazetici oldu işte sonuç bu
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 iğrenç bi adam bu, suratına tüküresim var
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Allah belasını versin şu adamın ya, lütfen.. Daha fazla sansürü kaldırmaz bu bünye
vadaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yine konu trentselcesi paralel seyrisefer
Öne çıkan mesajlar