Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yapıyolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 huun said: tam aksine, çok geliştik diye anlatılan yalanlara inanmamaktan kaynaklı daha çok. +1 bi bok geliştiğimiz yok aslında. çok yavaş gidiyoruz. 60lardan beri mars'a çoktan adam indirebilmiş olmamız gerekirdi aslında. arderthin dediği doğru ama bizim torunumuzun torunu bile göremez onları bence. çoooooook yavaş ilerliyor bilim. aya yeniden yollanıcak adamı bile göremeyebiliriz. bırakın marsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 buarada protein mucuzesi diyor da imzanda evrim teorisi protein modellemesinde çok kullanılan bir teori nerden gördün lan o lafı çok merak ettim acayip komikmiş. nerdeyse evrimi çürüten evrim teorisi gibi bir laf. bu da antimadde http://en.wikipedia.org/wiki/Antimatter#Artificial_production Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bilimin çok yavaş ilerlemesinin sebebi, az savaş olması ve nüfusun çok hızlı artması. bi dünya savaşı çıksa sıçrarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Abi dalga geçmek için yazdım onu harun yahya minyonlarının zırvası. Okicam şimdi de CERN diyorsan efektif kullanıma yetecek kadar üretebilecekler mi orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 insan aklı hep diğerini nasıl ....im diye çalıştığı için savaş, savaş sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hayvan gibi zorlaştı bence bilim ondan. yani matematiğin sınırlarına dayandık gibi, aynen newtonun calculusu bulması ile fizikte bir patlama olduğu gibi biri çıkıp infinite dimensional differential geometry denen naneyi çözerse mesela fizikte büyük bir patlama olabilir. o olana kadar normal diferential geometryden analoji kurarak gideceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 abvblizzard said: Abi dalga geçmek için yazdım onu harun yahya minyonlarının zırvası. Okicam şimdi de CERN diyorsan efektif kullanıma yetecek kadar üretebilecekler mi orda? yok yav orda efektif kullanıma yetecek kadar üretmiyorlar tabi. şurayı okusan anlarsın zaten hehe Scientists claim antimatter is the costliest material to make.[18] In 2006, Gerald Smith estimated $250 million could produce 10 milligrams of positrons[19] (equivalent to $25 billion per gram); and in 1999 NASA gave a figure of $62.5 trillion per gram of antihydrogen.[18] This is because production is difficult (only a few antiprotons are produced in reactions in particle accelerators), and because there is higher demand for the other uses of particle accelerators. According to CERN, it has cost a few hundred million Swiss Francs to produce about 1 billionth of a gram (the amount used so far for particle/antiparticle collisions).[20] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Onu didim işte ben de benim traş makineme yetmez ayol o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 3. dünya savaşını neyle yaparız bilmiyorum ama 4.sünü sonsuz boyutlu diferansiyel geometri ile yapacağımız kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 teyzemde bi avuç vardı, isteselerdi verirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 kilosu 5 lira olacak antimaddenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 antimaddeden bi hanımla aşk yaşamak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 antimaddeden hanım olmuyo şuan karı yapabiliyoruz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 SÜRTÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ne kadınlar gördüm zaten yoktular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 kadın nötrino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 karı denmiş, karıysa olur.. hoyratça! o değilde bizde kullanılan roketler hâlâ 40sene öncesinin standart itiş gücünü mü kullnıyor? yok mu bi değişiklik, bişi. bir de uzayda propulsion için neler var? iyon iticilerden sonra bi bok çıkartabildiler mi yoksa 50yıldır orada mı kaldık? ruslar xenon ile 50lerde falan çalışıyorlardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 benim bildiğim hala yakıt ağırlığı uzay araçlarında en büyük problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aslında insan yaksak. hem yaktıkça hafifleriz, hem de yolda ürerler, ürer ürer yanarız. nası fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 içimiz de ısınır hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 insanı xenon'a çevirebiliyorsan bak güzel fikir! o değil de uzay için çok zayıfız olm biz. bu yaz bi NASA'nın SpaceHub challenge vardı. multi discipline bi yarışma, ünililer katılsın diye. düşündüm lan girsek güzel bişiler yaparız garanti diye. ama amerika dışına kapalıydı. şerrreefsizler! neyse işte, açın lan bu yarışmaları bari! buradan obama'ya sesleniyorum, uzay hepimizin! açın yarışmaları obama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 uzay konusunda insanlık çok zayıf lan geçen ben onu düşündüm. şimdi bizim bildiğimiz tüm dış koşullar dünyadaki gibi. mesela yaptın uzay aracını diyelim uzaydan giderken garip bir gaz bulutunun içine girecek bütün devreler falan hep kesin bozulacak. uzayda bin bir türlü gaz var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 di mi? mesela indireceğin her aracın da impulse üzerinden test edilmesi lazım. anlık bi sürü impact alacak garibim. ha şimdi az malzeme götürüyoruz ve yüzdece büyük bi kısmını iniş için darbe alıcı sistemlere ayırabiliyoruz. az malzeme olunca kayıp da az oluyor. misal o roverların çoğu inişte pert oldu. ama hafif diye 3-4tane götürmüşlerdi marsa. inmeye kalksan insan için, her malzeme kritik. dünyaya "hacım bi 20sene git gel yapıp yenisini alalım" diyemeyeceğine göre. neyse işte. alsalardı o yarışmaya güzel bişiler çıkartılırdı kesin.. düşündüydüm ben çok. pis nasa, hayvanlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar