Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 pascalnouman said: Red said: valla ben bakınıyorum arada.rapid wien fena değil ne ictiysen aynından kendi kapasitelerine göre iyiler.beşiktaş rapid gol atana kadar bişi yapamadı adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Off ya bu aptal yan hakemler bir suru pozisyonumuzu yedi, ofsayttir tactir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 3 olsa rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Gözler necip'i arıyor sevgili sarı melek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 şu veli kavlak iyimiş. alsa bari gs. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bugün vatan'da devre arası Beşiktaş alacak yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 HAKAN o neydi ellerim titriyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 şu maçı ne hale getiriyoruz ya. neden her maç stress pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Abi yardimci kesin otistik felan adamin dibinde tac pozisyonu oluyor herifin herhangi bir dusuncesi yok pozisyon hakkinda bayrak felan kaldirmiyor asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ya holosko öf be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 abi bilerek yapıyolar stres takımıyız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 6 puan güzel, porto kazanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 2. tur hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Rapid bizim dengimiz değil cidden, yine biz strese soktuk. Holosko saolsun şahsi oynaya oynaya bütün golleri yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Selam, koduk muuuu teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hangi grubun 2.si ile oynıycaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 abi ikinci yari ne guzeldi be.. rapid acilmaya kalkti.. eheh cicek gibi actik adamlari :P valla cok keyifle mac seyrettim.. simdi rapid in teknik direktoru dun "hamburg a 3 attik gecen sene, besiktas a da ayni tarife uygulicaz" dedi.. dedi de.. logar kapagini takti bobo ahahahah :D icimin yaglari eridi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Yalnız Hakan o 2. müdahalesi neydi ya. Adamın içine Czech giriyor gerçekten bazen. Q7'siz kazanınca ayrıca mutlu oluyorum. Ernst yine şov yaptı paslarla , kaç maçtır maçın adamı direk. Guti pas tutorluğu falan yapmış sanırım takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 guti direk maestro yalniz. orta saha da herkez nokta pas atmaya kasior bole forvetler sirti donukken top alip donmeye kasiyor. takimin diger tum oyuncularina renk geldi yaw su adamlardan sonra.. yalniz q7 nin direkten donen topu neydi abi ole.. ne bicim bilektir be kardesim.. o sag bek agladi resmen agladi.. ahah yetersiz hissettirdi adami ya.. acidim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Antalya maçındada öyle direkten döndü, gol olsa 2side maçın golü olurdu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 güzel maçtı memo ernst guti pass manyağı yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 shuster hakanı kazanmak istedi basardı helal olsun adama asık oldum q7 flan fark yapmaz her türlü besiktas hükmediyor q7 tuzu baharatı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 oldun said: shuster hakanı kazanmak istedi basardı helal olsun adama asık oldum q7 flan fark yapmaz her türlü besiktas hükmediyor q7 tuzu baharatı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bu ernst i getirmekte kimlerin payı varsa heryerinden öpüyorum. adam 2 senedir istikrarla oynuyor. istikrarı geçtim bu sezon üstüne koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ernstin heryerini bilmem ama kelinden kesinlikle öpmek istiyorum .. adam tüm benliğiyle oynuyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar