pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aynı saha aynı saat gene persembe fekat bu sefer 11 kisiyiz idare olarak 3 kisilik yerimiz var erken gelen oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 perşembe olunca 4ever gelemiyo o zaman. o gelemeyince de gelirim diyen 4 kişi oluyo; CuteButPsycho, fede, wastyrx ve ben. gelen gelsin olmadı dönüşümlü oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Biri ilk yarı bi yerde, 2. yarı diğer yerde olur yaf sorun olmaz herkes oynar. olmadı fedeyle ben 1 adam ediyoruz diye kandırırz biz hep fazla oluruz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 başka güne ayarlayın macı ben fazladan adamda getireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kütpat futboldan anlamaz zaten Vidar wastryx ve fede ile tamamiz o zaman bir de persembe harici aksam hic bos saat yok bahcelideki sahada pzt 9-10 da dolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 An itibari ile az biraz benim gelmem tehlikeye girdi sanırım yarın haber ederim. Evet abimlerle yemeğe çıkacakmışız malesef, aslında çarşambaydı ama perşembeye alındı izin günleri karışıklığı nedeniyle.. Ben gelemiyorum kusuruma bakmayın. Askere uğurluyorum zibiliği yoksa satardım yemeği :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 peki o zaman mecbur kütpatı alcam kadroya demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bakalım kütpattan ses çıkacak mı perşembeye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aradim ben oynarim dedi ama kütpat bu belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kaç kişiyiz şimdi. tammıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kütpatla beraber tmm olcak insallah-ul azim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hadi hayırlı olsun İSTANBUL SES GELİYO MU bi de patlıyomuş maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yok bisi olmaz kutpati mac gunu telefona bogarim ben tastamam cikar macimizi yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 lan tek kişi 12 adam getiriyo, siz de maç yapıyoruz sanıyorsunuz! gelin istanbula ağırlayalım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yapma yiğit adamların yarasını deşme 2 ayda bir maç yapıyorlar zaten dasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aslinda sorunsal olmaktan cikti ama yeni baslik acmayim simdi nedankoya yuk olmasin yarin aksam 7-8 gecen seferki gibi bahcelide pascal ve dadaşlar + kütpat+1 + fede + vidar onayliyorsunuz 1 e ne maci kardesim yarin isim var benim diyorsaniz 2 ya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 waiting answer from Vidar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 pascalnouman said: aradim ben oynarim dedi ama kütpat bu belli olmaz bugün beraberdik sayılır gelecek maça bende gelmek istiyorum ama işte el mahkum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 anliyorum hakan ben konustum onurla +1 ile gelecek Vidar cvp yazmadi henuz ama onceki postlarda gelecegini belirtmis oldugu icin telasa mahal olmadıgı kanısındayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 pascalnouman said: waiting answer from Vidar... 1 ben de 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 eyvallah tmmdir o zaman get ready to rumble !!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 haftaya artık başlarız bizde yazmaya Pepeleksel Ankara Halısaha maçı die afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Rüştünüzü ispatlamalısınız önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Abi adam minumum 10 kişi getiriyor gerek yok biz reşit olmasakta olar fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar