fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 wastryx geliyorum demiş la numan onu niye yazmadın sdklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bi de kütpatın artı biri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 haci ben kurumdan 2 kisiyi kestim zaten burdan da kestim mecburen zaten dedim ben onura +1 getirme diye bu hafta her hafta gelenlere oncelik veriyorum yukarda da dedigim gibi eger yeterli sayıya ulasirsak pati vs ozel idare maci yaparız daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Krampon alim bende gelcem inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 guzel dreagloth da gelirse ocak sonu kadro tmm :) pascal kutpat fede vidar buddha dreagloth wastryx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 geliom ama kimsenin ayağını kaydırmayım gelirkene hani gelip izlesemde olur bu hafta gerçi oda pek sıkıcı ama möhüm deil O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi ne zormus ank da pati ici halı saha org hakkaten 2 seneye anca diye msj atan elemana hak verdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 son dk degisikligi wastryx de oynuyor ben bi kisiyi daha kestim burdan daha bi pati havasi olsun macta di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bizim takım pascal,kutpat,fede,vidar,wastryx,kaplan kaleci ve bizim ekibin en duzgun pas atan elemanı seklinde olacak gecen haftaki gibi defansta cakili oynarsak gene utuleriz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kaplan kaleci bizdeyken zor yeniliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bizde kütpat varken pek iddalı olamıyorum =/ adam kılıbık bi kerem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yarın maç nerde ? gençler tesislerinde mi AAAL nin içindeki sahalarda mı ? izlemeye gelirim belkim:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: gençler tesislerinde mi AAAL nin içindeki sahalarda mı ? oha orada mı oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ya çok gelmek istiyorum ama bu hafta yine bizsürü okul işi çıktı inşallah bidahakine gelmek istiyorum .. iyi oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ben gelince gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 milli kutuphanenin karsisindaki sahada olucaz bu hafta bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Bende çok iyi oyun kurarım. Hatta ciğerlerim yetse çok iddialı olurdum ama işte eskisi gibi değil ciğerler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 pascal ne oldu röveşotayı attın mı çanağı kırmak pahasına,eğer yapmadıysan fenerbahçeli oldun demektir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bugun aticam insallah kutpatın kornerine orta gelmezse kendim topu havalandirip atarim tadı olmaz gerci oyle ama burda maksat fb li olmamak rovesatadan cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 abi seyirci varsa caps isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 makinami getirdim zaten seyirci gelirse videoya bile alabilir o anı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: yarın maç nerde ? gençler tesislerinde mi AAAL nin içindeki sahalarda mı ? izlemeye gelirim belkim:)o aaaldaki sahalar da iyi bak. liseyi aaalda okudum ben bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ankgucunun sahasi da guzel aslinda bir de genclerin kule tesisi var garın orda o saha da cok iyi orda da oynariz bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 dışardan ek adam almadan kaç maç yaptınız şimdiye kadar ? tamamiyle pati tayfası olarak diyorum bak dışarıdan desteksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 1 sanırım, o da senin de olduğun maç zaten çok önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar