Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackberry Playbook Tablet

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

gps muhabbeti dömüş de.. ulan eskiden gps mi vardı? ısssız yolda benzinciye sorardık olmadı harita fln alıtdık.. ben de zaten telefondaki gps den ziyade direk haritaları kullanıyorum :P

ama alet çok iyi bence piyasadaji tabnletlrin en büyük eksiği bir tnecik de olsa usb girişdi herifler hdmi bile koymuşlar (hoş hdmi girişi kullanmam da usb şart)

bu aletler alınaiblir hale geldi benim için bakjalım kaç paraya gelecek
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

senko said:

dasaa bide viliv gibi deilde sadece tablet kismi olan cihaz var mi bildigin. klavyesiz fln.

cıks, yok.. chrome os çıkana kadar da olmaz büyük ihtimalle. bunlar daha ağır aletler sonuçta.

chrome os'e pek bel baglamayin bu arada. chrome'un mevcut eklentileri (ve kendisi) cok fazla islemci kullandigindan ilk cikacak cihazlarin pil omru cok kisa olacak gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

mobil olan her cihazda ihtiyac duyarım arkadas. tablet de mobil bir cihaz. gps dedigin seyi ben son yuzyılın en buyuk 5 icadı, hadi bilemedin 10 icadı arasına sokarım. kullanmayana da kullandırırım yani. kullanmaya basladıgımdan beri hayatım inanılmaz kolaylastı hic abartmıyorum.

ha ha bunun aynisini bende derim surekli. GPS inanilmaz bir icat, yani teknoloji nedir diye bilmeyen ne ise yarar bilmeyen bi uzayli olsun ya da bi kabile insani. GPS i goster anlat, anlasin o dur yani. Teknolojiyi GPS le tanimlarsin. Teknoloji insanin hayatini nasil kolaylastiriri anlatan basit ama cok kullanisli bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ilk public demo;

http://www.youtube.com/watch?v=zyJVNK7aSW4&feature=player_embedded
watch?v=zyJVNK7aSW4

ben demoyu cok basarili buldum, air platformu yeteri kadar cilalanmamis gibi geliyor ama bunu ayni anda biri hd video olmak uzere browser ve doc viewer acikken yapmasi bence yeteri kadar basarili cihaza lagmaster demeden once.

birde videonun sonunda lazaridis in cihaz ne zaman cikacak sorusunu spontane bi sekilde savusturmasi ve lafina devam etmesi cok pro ydu bence, takdir ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
Allahım, nasıl büyük bir faildir bu. Nasıl beyinsiz vizyonsuz yöneticiler yönetiyor bu şirketi... 6 yaşında çocuğa versen bunun önemini anlar, bunların düşündüğü şey ne vallahi anlamıyorum.. http://gizmodo.com/5853579/self+destructive-rim-says-no-playbook-email-or-bbm-until-next-year

Geçenlerde BB'nin "haaalen" var olabilmesinin "IT departmanlarının mesajdan maile, instant messaging'den web browsing'e her şeyi takip ve kontrol edebilmesi"nden ötürü olduğunu söylüyorlardı sanırım arstechnica'da okumuştum. Şu saçma sapan olaya tek bulabildiğim sebep sanırım bu gücü kaybetmek istememeleri ki bu da takip edilir aslında. Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Her anlamiyla tanitildigi tarih itibariyle rakiplerinin cok otesinde, mukemmel bir cihaz nasil berbat edilir; potansiyel kullanicilar nasil sogutulur, nasil olur da mahalle bakkali vizyonuyla pazarlanir ders olarak okutulmasi gerek bu cihazin.

tam 1 sene gecmis, resmen asiktim cihaza deliler gibi de savundum, ama eeah yani silerim boyle askin izdirabini.

RIM gitsin sunumlarda quake oynasin, diger ureticiler kubat damage la domination a kossunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...