Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 şu başlığı her seferinde playboy tablet diye okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 dasaa bide viliv gibi deilde sadece tablet kismi olan cihaz var mi bildigin. klavyesiz fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 usb girişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 senko said: dasaa bide viliv gibi deilde sadece tablet kismi olan cihaz var mi bildigin. klavyesiz fln. cıks, yok.. chrome os çıkana kadar da olmaz büyük ihtimalle. bunlar daha ağır aletler sonuçta. @babacum: playbook'ta usb, hdmi ne ararsan var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 valla de? e çok iyi o zaman ben alırım ki bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 gps muhabbeti dömüş de.. ulan eskiden gps mi vardı? ısssız yolda benzinciye sorardık olmadı harita fln alıtdık.. ben de zaten telefondaki gps den ziyade direk haritaları kullanıyorum :P ama alet çok iyi bence piyasadaji tabnletlrin en büyük eksiği bir tnecik de olsa usb girişdi herifler hdmi bile koymuşlar (hoş hdmi girişi kullanmam da usb şart) bu aletler alınaiblir hale geldi benim için bakjalım kaç paraya gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 dasaaa said: senko said: dasaa bide viliv gibi deilde sadece tablet kismi olan cihaz var mi bildigin. klavyesiz fln. cıks, yok.. chrome os çıkana kadar da olmaz büyük ihtimalle. bunlar daha ağır aletler sonuçta. chrome os'e pek bel baglamayin bu arada. chrome'un mevcut eklentileri (ve kendisi) cok fazla islemci kullandigindan ilk cikacak cihazlarin pil omru cok kisa olacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi chrome os patlar ya. wave gibi olacak sonu. bu mesajı daha sonra alıntılamak icin favorilere ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 toggie said: mobil olan her cihazda ihtiyac duyarım arkadas. tablet de mobil bir cihaz. gps dedigin seyi ben son yuzyılın en buyuk 5 icadı, hadi bilemedin 10 icadı arasına sokarım. kullanmayana da kullandırırım yani. kullanmaya basladıgımdan beri hayatım inanılmaz kolaylastı hic abartmıyorum. ha ha bunun aynisini bende derim surekli. GPS inanilmaz bir icat, yani teknoloji nedir diye bilmeyen ne ise yarar bilmeyen bi uzayli olsun ya da bi kabile insani. GPS i goster anlat, anlasin o dur yani. Teknolojiyi GPS le tanimlarsin. Teknoloji insanin hayatini nasil kolaylastiriri anlatan basit ama cok kullanisli bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben fordist üretim bandını anlatıyorum ölçek ekonomileri yapılarak ülkenin nasıl kalkınıp büyüyebileceği ve sermaye birikim mekanizmasıyla nasıl münasır medeniyetler seviyesine gelinebileceğini anlatıyorum hımını hımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ilk public demo; http://www.youtube.com/watch?v=zyJVNK7aSW4&feature=player_embedded watch?v=zyJVNK7aSW4 ben demoyu cok basarili buldum, air platformu yeteri kadar cilalanmamis gibi geliyor ama bunu ayni anda biri hd video olmak uzere browser ve doc viewer acikken yapmasi bence yeteri kadar basarili cihaza lagmaster demeden once. birde videonun sonunda lazaridis in cihaz ne zaman cikacak sorusunu spontane bi sekilde savusturmasi ve lafina devam etmesi cok pro ydu bence, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 süper olmuş. abi rakip çıkartıcaklarsa böle rakip çıkartsınlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 tablet fantazim vardi, bunla dindircem buyuk ihtimalle fantezimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 senko said: tablet fantazim vardi, bunla dindircem buyuk ihtimalle fantezimi +1 cidden Blackberry iPadin domine ettiği tablet piyasasına sağlam bir adımla geliyor. 4 gözle bekliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Allahım, nasıl büyük bir faildir bu. Nasıl beyinsiz vizyonsuz yöneticiler yönetiyor bu şirketi... 6 yaşında çocuğa versen bunun önemini anlar, bunların düşündüğü şey ne vallahi anlamıyorum.. http://gizmodo.com/5853579/self+destructive-rim-says-no-playbook-email-or-bbm-until-next-year Geçenlerde BB'nin "haaalen" var olabilmesinin "IT departmanlarının mesajdan maile, instant messaging'den web browsing'e her şeyi takip ve kontrol edebilmesi"nden ötürü olduğunu söylüyorlardı sanırım arstechnica'da okumuştum. Şu saçma sapan olaya tek bulabildiğim sebep sanırım bu gücü kaybetmek istememeleri ki bu da takip edilir aslında. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 vardır bi bildikleri koskoca siyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Her anlamiyla tanitildigi tarih itibariyle rakiplerinin cok otesinde, mukemmel bir cihaz nasil berbat edilir; potansiyel kullanicilar nasil sogutulur, nasil olur da mahalle bakkali vizyonuyla pazarlanir ders olarak okutulmasi gerek bu cihazin. tam 1 sene gecmis, resmen asiktim cihaza deliler gibi de savundum, ama eeah yani silerim boyle askin izdirabini. RIM gitsin sunumlarda quake oynasin, diger ureticiler kubat damage la domination a kossunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 rim epeydir yatislarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 buhehe bu nasil bi faildir yau :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 jinxed it=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 biz demiştik =) RIM gidici. Güvenlik istiyorsan Android üzerinde PGP kullanmak en iyisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 İki alana bir bedava yapmaya başlamışlar zaten artık http://gizmodo.com/5854308/rims-buy-two-get-one-free-playbook-deal-is-worlds-most-depressing-sale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 twitterimdan copy paste ediyorum; "RIM: Lets forget about fixing the playbook. Have it on sale instead YAAAAY" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 üzücü cidden. rim'i sevmezdim ama böyle kendi aptallıklarından batmaları üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Nedir lan bu rim mim? Bu alet bozuk mu şimci olayı nedir, ttnet 25tl taksitlen veriyor alacam bah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar