Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ÖLÜRÜM SANA FATİH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 benim için paticik, verdiği bilgi>kazanılan arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kazanılan arkadaşlık en iisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Antalya'da yaşamanla alakası var mı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kazanılan arkadaşlık iyi de bazılarını görüyorum oo kanka manka diye giderken bi duyuyorum adam alakayı kesmiş sonra da arkasından konusuyor @xunn, illa ki vardır ama antalyalı da pati cok, eskisehirlide cok.(2 senedir eskisehirde yasiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 paticik çok iyi de kız yok işte. bi de kız olsa yazsak filan tam olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 İnsanlar sevgililerini paticik bünyesine kazandırsa süper olacak. Çünkü şu an agır sosis festivaliyiz, sevgililerimiz yakınlık seviyemizden korkup giremiyor mesela. "Olmaz sen orada çok yakın arkadaslarınlasın ne işim var benim orada ayol" Salak karı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 önce insanlar sevgililerini paticikten uzaklaştırmasın bence (örnek ben) OOOOOOOOOOOooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bence once benim bi sevgilim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ben de uzaklaştırmak durumunda kalıyorum hep sağ elimle yazıyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ben kız arkadaşımı getirmiştim kalp almak için gençlik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ben getirdim benimkini ama o bile erkek olarak dayanamadi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 hem erkek olarak dayanmadı diyosun hem erkek diyosun ......... bi problem var. sdflkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 o sondaki sklfjslkfyı baya yumuşattı ama di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 di mi deki mi yi bile ayırıyorum allah benim belamı versin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Fistan said: kazanılan arkadaşlık iyi de bazılarını görüyorum oo kanka manka diye giderken bi duyuyorum adam alakayı kesmiş sonra da arkasından konusuyor @xunn, illa ki vardır ama antalyalı da pati cok, eskisehirlide cok.(2 senedir eskisehirde yasiyorum) oo bize mi laf geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ne kari lazim, sevgili getirin dendi. ben de kari olarak konustum, o erkek haliyle dayanamadi karilar nasi dayencek baaabinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ya yok ne alakası var baskalarından örnek verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 fede said: o sondaki sklfjslkfyı baya yumuşattı ama di minasıl sıvasan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 sdflkjs' nin yumsakligina aldanip naifce göz yumabilirim dedimdi ama.. vay essolessek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 tesekkürler ii forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 fede said: o sondaki sklfjslkfyı baya yumuşattı ama di mi sondakı sdflkjs mış sklfjslkfyı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 DUYGUSAL ANLAR YAŞANIYOR PATİCİKTE SAYIN SEYİRCİLER ÖPÜŞENLER AĞLAYANLAR SARILANLAR ne yumuşak başlık oldu lan bu dur azıcıkta işeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 да Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar