xunn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Negatif, aglak konularınızdan sıkıldım ve kişisel'e mutluluk konusu açayım dedim. 2004'ten beri bu forumlardayım, ve bu 6 sene boyunca bir sürü anı, kamyonla değerli arkadaş, geyik ve bilgi kazandırdıgı için Paticik'e ve onu paticik yapan insanlara teşekkürler. Siz olmasaydınız dünya daha sıkıcı bir yer olurdu benim için. Lan partiler, eventler, içmeceler, paintball falan hepsini çok seviyorum. Bir nebze olsa ben de birilerinin suratına gülücük(bazılarına reverse gülücük) kondurabildiysem ne mutlu. Buyrun sıra sizde. Edit: Gökhan seni de çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paso banladıgı için Şükrü hariç. Pek yavsaktır kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ahmet geçen gün bana carebear'lık yaptın , ben de seni seviyorum kanka. Moralimi falan düzelttin. Kötü gün dostuymuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 MAD "can" BOY un elinde turuncu "TPYO" t-shirtleriyle gelmesi beni çok sevindirmişti bir dde düzenli halı saha maçı yapmak süper bir getiri teşekkürler komün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Tesekkürler Xunn. burdan gelsenkirchendeki halalarima selam yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ya aslında aklıma daha çok şey geldi de tek elle yazıyorum kasamayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 şimdi birilerinin suratına gülücük kondurmak derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 diger elin nerde lan, pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 oha tshirt süpermiş. neyse, tanışmıyoruz ama patide yazdıklarını okumaya değer gördüğüm sınırlı insanlardansın xunn. ne bileyim bilinsin istedim, hazır topik de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 BabacumMostors said: ya aslında aklıma daha çok şey geldi de tek elle yazıyorum kasamayacağım böyle bir şey gibi mi, adam kondurdu gülücük bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ben bişey katmadım paticiğe. paticik de bana çok şey katmadı. aramızda öyle minnet duygusu oluşturacak kadar bi ilişki görmüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 işini bilen mage novasını ehehe zamanında az gonuşmadık wow pvp de xunn gardaş hakkını helel et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ama paticik seni çok seviyor fede.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 en cok ben seviyorum, cünkü turuncu renklerin en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 muk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 stimpak said: neyse, tanışmıyoruz ama patide yazdıklarını okumaya değer gördüğüm sınırlı insanlardansın xunn. buyuk yanlislardasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Longshanks said: ama paticik seni çok seviyor fede.... reis sensiz sabah olmuyor uyanıyoruz ansızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ben de onları seviyorum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 fede said: ben bişey katmadım paticiğe. paticik de bana çok şey katmadı. aramızda öyle minnet duygusu oluşturacak kadar bi ilişki görmüyorum ben. hadi len. karaya vurdugun fotolar, paticik amblemi olcak kadar iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 hadi ağlayarak birbirinize sarılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 aquila said: diger elin nerde lan, pis herif. sevdüceğim aldı uyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 şaka lan şaka baya seviyorum ben burayı. paticik kapanınca nabıcamı şaşırıyorum. paticik 2 gün kapalı kalsa 5 kilo veriyorum iki günde........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 sonra da gülücük kondururuz birbirimizin suratlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Selam, ben teşekkür ederim, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar