supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Kurulmustur an itibariyle, takima invite isteyenler ck350, hatorikenji ye mesaj atabilirler. haydi hayirlisi. kalecimiz var malesef ama konuşup anlaşabilirseniz değişmeli oynayabilirsiniz. genelde msnde toplanıp skype'e geçiyoruz. msn grup linkimiz ; [email protected] normal kişi ekler gibi ekleyin. fizbana ulaşabilirsek ilk mesajı düzelticez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 o diilde şimdi pro karakter kasmak lazım bide :) biri turnuva topicide açsın anca hazırlanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 evet takımın şu an itibariyle ilk ve tek gol atan oyuncusuyum. goller az sonra ligtvde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paticik FC'nin bu sezonki ilk golu; http://www.easports.com/media/play/video/38403258 buda 2. golu; http://www.easports.com/media/play/video/38403404 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 6 macta 5 galibiyet bir de lag yuzunden olan maglubiyetle sezona firtina gibi bir giriş yaptik. klub linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Takım şu an kendi liginde 1. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 şu gol upload olayı çok iyi oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Red said: şu gol upload olayı çok iyi oldu ya. ayıptır sölemesi goller bana ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kareye basması zor olmustur kornerden gelen topa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 hangi mevki lazım daha cok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 1 2 haftaya geliorm bende. artık oyunu ne zmn alabilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 öyle bi mevki olayı yok ya.ztn topçun ovr bi 80 varsa her mevkiye koyar kyoar oynarsın :) ki 5-6 kişi oluyor genelde takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 pc'den girilebiliyor mu buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 geliyorum bende kime nerden ne mesajı atıyoruz? ben kaleciyim bu arada sjkdjaskda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kalecimiz var malesef ama konuşup anlaşabilirseniz değişmeli oynayabilirsiniz. genelde msnde toplanıp skype'e geçiyoruz. msn grup linkimiz ; [email protected] normal kişi ekler gibi ekleyin. fizbana ulaşabilirsek ilk mesajı düzelticez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kalecilikten caydım zaten çok sıkıcıymış kariyer. orta saha ortası, forvet arkası ve özellikle forvet oynuyorum ona göre şeyedelim. gerçekten bitiricilikte üstüme yoktur diyebilirim jskada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Zaten arkadaşların dediği gibi Öyle sabit bi mevkiiye yoğunlaşmıosun karakter genellikle heryere hakim oluyor. Şimdi pes 2011 ide aldım şuna bi göz atiyim bende ekleyip inv isticem bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 psn i yazin buraya atarim ben invite isteyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 cemtrasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 mrtsglm psn benim invite sallayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 uhalnight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 psn: marcheena invite!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 maç?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 aldım oyunun bugun patifc gazı sağolsun. yarın heralde maclara yetişemem okula donucemde haftaya cumadan itibaren bende varım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 psn zebq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar