Wispy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Kendimi bildim bileli sonbahar geldiği zaman leş gibi bir ruh haline kapılıyorum. Verimliliğim 0'a düşüyor. Hiçbirşey yapasım gelmiyor, kafamı toplayamıyorum. Bıraksalar 12 saat uyurum herhalde uykumu alsam bile yataktan çıkasım gelmiyor. Okuldayken ilk dönem notlar hep kötü gelirdi. 2. dönemde toparlardım. 13-16'lı yaşlarda ergenliktir falan dedim atlatırım bu psikolojiyi diye. Sonra ÖSS stresi cart curt dedim bitsin atlatırım. Ünide ne dediğimi hatırlamıyorum ancak şu anda üni de bitti. 25 yaşındayım kazık kadar adam oldum. Her sene aylarca çöpe gidiyor. Eylül geldi mi kış uykusuna yatıp nisana kadar uyanmasam da olur yani öyle bir ruh halindeyim. Her sabah küfrederek uyanıyorum. Senenin neredeyse 6 ayı çöpe gidiyor gibi geliyor. 2 senedir çalışıyorum, eylül geldi mi boş vitese alıyorum, kendimden hiçbirşey katmadan öylesine çalışıyorum günü kurtarmak için. Başka hiçbir motivasyonum yok. Normal değil herhalde bu ruh hali ama nasıl atlatacağımı da bilmiyorum. /Discuss Hı bir de trollemeyin bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 e abi sen bu dönem mastera başlamio musun boğaziçinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bende sonbaharda bir mutluluk bir heves bir nostalji havası oluyor. ama yazın hiçbirşey yapasım gelmiyor açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 sonbahar-kış döneminin bokluğu bunlar.. dünya ideal olsa bu dönem başlarbaşlamaz güneye göçerdik biz de.. ilkbaharı yaşar ve yazın tadını çıkartırdık. bugün hava gene iyi ama 2güne feci kapatacakmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Sonbahar olsun da, güneşi de görelim yav. Heryer kapalı, kara kara bulutlar, insanın içini karartıyor. Enerjisi kalmıyor. Güneş olsun, beyaz bulutlar olsun, eşşek gibi soğuk olsun razıyım. Ama kara bulut olmasın yav :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mortis said: e abi sen bu dönem mastera başlamio musun boğaziçinde? Evet de abi mastera başlayınca kuşlar böcekler çicekler açmıyor içimde. Hatta daha bir sıkıntı bastı. Haftanın 5 günü iş var zaten. Cmt 10'dan 7'e ders var. Bir de Salı günleri de 19-22 ders var. FML spamlayasım geliyo şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Spor yap , yakın dövüş kurslarına falan git , sıkılcak ruh halin kalmaz :D veya anti-depresan alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 eylüle girince aynı şekilde bende otomatik larak böyle oluyorum yılbaşı gibi falan kendime gelebiliyorum anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Longshanks said: bende sonbaharda bir mutluluk bir heves bir nostalji havası oluyor. ama yazın hiçbirşey yapasım gelmiyor açıkçası +1 yazdan nefret ediyorum hatta, günes alerjim ve börtü böcük fobim yüzünden. sicagi da sevmiyorum hic. kis insaniyim ben bele yapraklar falan dökülsün, kestane topliyim mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 /summon dasaaa abi bak ve ağla kış sevenler çoğalıyor.ben tek değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kışın sabah 5-7 arası.gökyüzü gri.cok hafif yağmur çiselmekte ve rüzgarlı.fakat montundan geçmiyor üşümüosun.yerler yaprak yürümesi çok keyif veriyor.sabah 5-6 da uyanıp balkona cıkıp o soğuğu yemezsem kendime gelemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yahu tek olsanız dünyanın hali bu mu olur du? übermenschlerin sayısı fazla olsaydı zaten çoktaaan uçan arabalar gelmiş, ülke sınırları kaldırılmış ve dünyadaki açlık, içsavaş gibi sorunlara çözüm getirilmiş olurdu... ama elbette siz eski ırkın insanları bir kış alaskaya, sibiryaya, kuzeyin istenmeyen topraklarına sürülecek ve kutup ayıları ile birlikte koyun koyuna yaşayacaksınız. bizler de sıcak denizlerin kenarlarında içkilerimizi yudumlayıp teleportasyon cihazının detaylarını konuşuyor olacağız. bir kış dostum... hatta belki de bu kış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ölürsem grönlanda gömün beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 oturun kalkin bence halinize sükredin bu sene almanya'da toplasan 20 gün yaz mevsimi gibi bir hava vardi bizim sehirde o da tam sinav dönemine denk geldi zehir etti hatta onun disinda her zaman ya hava kapali ya da yagmur yagiyor yakinda atlayacam yurdun en tepesinden kurtulacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 burada da yazın başı paso yağmurlu geçti, arada aşırı kurak yaz yaptı ve eylül girer girmez yağmur girdi yine.. kış da sert ama yağışsız geçicek büyük ihtimalle... kötü oldu bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yani grönlandda yaşasam yaz mevsimi hayranı olurdumda.ne bilim bizde 4 mevsimin hepsi var.seç beğen bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dasaaa said: burada da yazın başı paso yağmurlu geçti, arada aşırı kurak yaz yaptı ve eylül girer girmez yağmur girdi yine.. kış da sert ama yağışsız geçicek büyük ihtimalle... kötü oldu bu sene. icim rahatladi simdi dasaaa saol :P daha güzel anlatilamazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Red said: kışın sabah 5-7 arası.gökyüzü gri.cok hafif yağmur çiselmekte ve rüzgarlı.fakat montundan geçmiyor üşümüosun.yerler yaprak yürümesi çok keyif veriyor.sabah 5-6 da uyanıp balkona cıkıp o soğuğu yemezsem kendime gelemiyorum :) almanya ya ilk geldigim zamanlar bende hoslaniyordum bu durumdan tam benlik diyordum ama son 1 sene icerisinde biktim bildiginiz biktim önceki senelerimde baska bir sehirdeydim havasi gayet güzeldi idare ediyorduk ama yeter diyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Kış, sonbahar güzelde. İstanbulda hele birde çalışıyorsanız hiç çekilmiyor. Hava 16.45 de kararıyor !!! Bir arkadaşım sabah 6 da kalkardı işe yetişmek için normalde, bir ara işden mi çıkdı ara mı verdi hatırlamıyorum. Neyse nasıl sabah 6 da kalkma zorunluluğunda yok artık mis gibisin dedim. Adam aynen halen saati kurup 6 da kalkdığını, dışarıya o soğuk ve hafif aydınlanmış havaya baktığını akabinde huşu içinde uykusuna devam ettiğini söylemişdi "abi aldığım o keyfin haddi hesabı yok" diyişini halen hatırlıyorum. Adam tam anlamıyla bir sefa p.zvengine dönüşdü o süreçte. Ama saygınlığımıda kazanmadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 geleneksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 zaten sıkıntı güneş abi! sıcaklık falan bi yere kadar. hani millet sıcaktan yakınıyor falan ama yaşanılmayacak, dayanılmayacak kadar sıcak olmuyor hiç. kış da aynı şekilde, dayanılamayacak kadar soğuk olsa dahi işte giysiler falan koruyor bir nebze. işte kışın bi tek ellerim fonksiyonu yitiriyor soğuktan bir de sert rüzgar varsa kapalı alana girdiğimde bi toparlayamıyorum kendimi, soğuktan bildiğin sersemliyorum. ama hepsi tahammül edilebilir şeyler. ama güneş lan! saat ayarı yapılıyor ve ZBAM! karanlık içinde yaşıyorsun paso... berbat bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 le classice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ben de kasım ayından nefret ediyorum,kasım ayları geldiginde sarkıda da dedigi gibi''yine aylardan kasım''modunda geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 sonbahar en iyi mevsim ya. hava bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 +1 abi okul falan da başladı soğudum hayattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar