Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patilerin 2004-OSYS sonucları icin tıklayınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dırırıt dırııııttt....dın dın dın dın...dın dın dın dın *nba efekti yapar*[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
vay be direk açıklandı :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
valla ben öğrendim :D[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
Hmm çok ilginç.
10.30'u beklerken acayip aşırı heycan yapmıştım.

Şimdi TC no'yu yazdım bekliyorum, hiçbişi kalmadı.
Edit: Aha açılmışş!

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ[signature][hline]'Cause the bards' songs will remain.

[Bu mesaj Eraq tarafından 19 Ağustos 2004 10:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 19 Ağustos 2004 10:37 tarihinde demiş ki:
ODTU yok mu ODTU?

Vaar :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
İTÜ inşaat :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
sağlık olsun :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 19 Ağustos 2004 10:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İstanbul Üniversitesi İşletme fakültesi.......:D

ohh beee lise yılları geride kaldı....[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
hay yarabbim ya
bu nasıl iştir
20 puan altını kazandım yok böyle bi olay !!!!![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Mesaj tarihi:
said:
Eraq, 19 Ağustos 2004 10:36 tarihinde demiş ki:
Hmm çok ilginç.
10.30'u beklerken acayip aşırı heycan yapmıştım.

Şimdi TC no'yu yazdım bekliyorum, hiçbişi kalmadı.
Edit: Aha açılmışş!

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

dynamick in bölum ehe[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

• Yeni Oluştur...