Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Cinsel İstismar Çocukların Ruh Sağlığını Bozmaz"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu haberden sonra 14 yaşındaki zihinsel engeliye tecavüz edenlere şaşırmamak lazım. Adamlar hukuk biliyor demekki nasıl olsa çocukta hasar var mı yok mu anlaşılamaz diye işi sağlama almışlar.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

islamda 9 yaşındaki kızla evlenebilirsin diye bir izin ben hiç görmedim, yani Kuran'da mı yazıyor bu? yooo. kendi kafalarından uydurmuşlar, öyle gidiyor. dini ne tarafa çekersen o tarafa gider

kardeş ne diyon sen
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

islamda 9 yaşındaki kızla evlenebilirsin diye bir izin ben hiç görmedim, yani Kuran'da mı yazıyor bu? yooo. kendi kafalarından uydurmuşlar, öyle gidiyor. dini ne tarafa çekersen o tarafa gider

Peygamber bizzat kendisi yapıyor? Hani İslam'ı dünyaya yayan, tanıtan, elçiliğini yapan ve hayatını İslam'a göre yaşayıp çevresini de buna inandırmaya çalışan kişi var ya, o.
Mesaj tarihi:
asıl saçmalık hep vardı hala da var, hiç de anlam verememişimdir.

tecavüz tecavüzdür lan. yani mahkemelerde niye mağdurun psikolojisi göz önüne alınıyor ki? mağdur 2 gıdım zevk alsa adama üste para mı verecekler "aferim mağdurun psikolojisine iyi yönde katkın oldu" diye?
Mesaj tarihi:
@ dasaaa
ben gene anlamadım? yoktu ki din tartışması, niçin silindi mesajlar? peygamberin yaşamı ile ilgili edilen cümleye taktıysan eğer, doğru olmayan bir şey söylenmemiş ki... sonuçta mesajları silmen, senin olayı -nedense- sanki tartışma çıkmış gibi algılamanla ilgili olabilir.
Mesaj tarihi:
Tecavüz karsindaki icin bir suc teskil etmiyorsa bir kiz cocuguna artik ögretmeniz gereken *Tecavüz kacinilmazsa zevk almasini bileceksin*

Allah korusun benim cocuguma olsa onu yapanin tek parcasini bile bulamazlar ya neyse
Mesaj tarihi:
sg-1 said:

Mahkeme, bir çocuğuğa cinsel istismarda bulunan Ensar Vakfı Eski Şube Başkanı Zekai İşler’e 15 yıl hapis verdirecek ‘nitelikli cinsel istismar’ maddesini neden uygulamadığını ve ‘iyi hal’ indirimi yaptığını şöyle açıkladı: “Kızın ruh sağlığının istismar nedeniyle mi yoksa basında çıkan haberlerden dolayı mı bozulduğu konusunda şüphe var!”

http://www.milliyet.com.tr/travmanin-nedeni-basin-da-olabilir-/guncel/haberdetay/27.09.2010/1294028/default.htm

Siyasi iktidar mahkemeleri hayırlı uğurlu olsun.

Hakimlere kadı desek artık ?!
genellemenin suyunu çıkarmakta böyle birşey olsa gerek.
Mesaj tarihi:
akinci said:

Suc olmasi icin kizi becerdikten sonra öldürmesi de gerekiyor ama ona da kuvvetli delil lazim. O da delilsizlikten beraate gider nasil olsa.

Becermek nedir? Insan misin ?
Mesaj tarihi:
akinci said:

Tecavüz karsindaki icin bir suc teskil etmiyorsa bir kiz cocuguna artik ögretmeniz gereken *Tecavüz kacinilmazsa zevk almasini bileceksin*

Allah korusun benim cocuguma olsa onu yapanin tek parcasini bile bulamazlar ya neyse

Sunu da yeni gordum. Insan degilsin. Tez zamanda tecavuze ugra insallah.

Bir de allah korusun yazmis altina dingil.
Mesaj tarihi:
Hangi görüs acisindan yazdigimi anlamamissin anlasilan. Sadece kücük yazi ile yazili olan kismin benim fikirlerim oldugunu anlamadan böyle sivri cikis yapman efsane olmus di'ngilcim.
Mesaj tarihi:
Konuyla ilgili olarak "becermek" gibi bir kelimenin kullanilmasi ne dalga gecmek, ne laf dokundurmak, ne de baska birsey. Hic bir sekilde yeri yok.

Ustune bu vatandasin "kizlarimiza" degil "kizlariniza" demesi bir onceki mesajini gayet pekistirir nitelikle benim gozumde.

Akliniz sira elestiriyor, dalga geciyor olabilirsiniz fakat isin asli -ozellikle hassas konularda- elinizin yazdigini gozunuz gormuyor, agzinizdan cikani da kulaginiz duymuyor.
Mesaj tarihi:
Adamın mesajlarını tekrar tekrar okusamda ben anlamadım herhalde sorunun ne olduğunu.1-2 argo kelime var onun dışında bu haberden cok daha nefret uynadıracak bişi bulamadım neyse buda benim görüşüm /pass
Mesaj tarihi:
Yazdiklarimi kimsenin %100 anlamasini beklemiyorum, zaten bu ülkede herkes herseyi dogru algilasa ülke bu halde olmazdi. Kisisel tartismaya gireceginden daha fazla aciklamaya lüzum görmüyorum. En azindan 1 kisi anlayabilmis demek istedigimi, onun da %42 kadar degeri var benim icin. :)-D
Mesaj tarihi:
di nin canı sıkılmış adamı kurban seçmiş belli

kelimelere niye takılmış anlamadım.tecavuz deseymiş hafiflemiş mi oluyordu.becermek saplamak düzmek ne fark eder onu anlayamadım.sonuçta tecavuzcüler sokaklarda cirit atıyor mesele o.adamda onu eleştirmiş

adama hakaret edecek birşey göremedim.günlük hayattada böyle misiniz merak ettim.aha hebele dedi.insan değilsin
Mesaj tarihi:
E peki madem. Buyrun empati 101.

Varsiyoruz ki taciz ve tecavuze ugrayan, akli yeni ermis insan evladi sizin kiziniz cocugunuz. Cidden bu moda girin once. Sonra ben -sozde destek vericem, elestiricem- diyorum ki;

"Suc olmasi icin kizi ...ten sonra bir de oldurmesi gerekiyor ama ona da kuvvetli delil lazim."

Burada densizlik ve igrenclik olarak becermek ile ...mek kelimeleri arasinda zerre fark yok. Kendini biraz olsun bilen adam gelip becermek demez.

Hani ya yasiniz cok ufak, ya bambaska alemlerde buyumussunuz dunyadan haberiniz yok, zira adim kadar eminim ki sorun su konuda bende degil sizde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...