Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone 4 - Blackberry

4Ever

Öne çıkan mesajlar

peki kardesim sen malum uzvunla gulmeye devam et.

benim dedigim illaki fark vardir daha guzel bi sekilde bunu ortaya koy..

hani basarisiz laf sokma girisiminin payini verdim, sonucta altintop gibi izafi komik bir karekterle karsi yanit vermeyi tercih ettin. bari daha dogru biseylerle laf sokmayi deneseydin de bende senin icinde bulundugum duruma daha fazla uzulmeseydim demeye calistim..

yine anlatamadim derdimi..

neyse sen takil.. ama bana degil mumkunse..
Sosyal ağlarda paylaş

Dangıl dungul yazı yazmışsın bunu mu laf sokmak olarak göryorsun. Bi konudan girmiş öbür konudan çıkmış, başı kıçı belli olmyan bi cümleler silsilesine ne cevap versem saçma olur dedim kaale almadım açıkçası..

dediğin kadar ulviysen zaten kapak takıcam kompleksiyle aklına geleni klavyene dökmezdin zaten... geriliyorsan sen uğraşma bu kadar basit =)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim, adam yerine koydum yanit verdim. bu kadar zorlandiysan anlamakta bu benim sorunum degil.

marka savunmasi yapmayan birine marka fanboyuymus gibi yanit vermissin, bide soylediklerimi carpitip durmussun sonra gelmis ahkam kesiyosun.

iyi peki diyoruz yine got mot kil yun tuy konusuyosun, uslubuna dikkat et dedik. nesini anlamiyosun ki?
Sosyal ağlarda paylaş

abi bazıları da apple urunlerini savunanlara hep aynı sekilde yaklasıyor ısrarla. hani konuyu ne kadar anlarsa anlasın, ne kadar bilgi sahibi olursa olsun fanboy ne kadar fanboysa hater da en az onun kadar hater su forumda. iki tipin de yazdıkları birbirinden oteye gitmiyor, kafa tek bi noktaya focuslanmıs cıkaramıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

"ben BB i sana ovmemisim eger soyle kullanicaksan bu iyi demisim bana 1 ghz in artisligini yapiosun, kullandigim HTC hd2 zaten 1 ghz ve 5 mpx kamerali benim ekrani da oldukca parlak.. ben bu cihazdan bile baydim.. niye iphone aliyim.. manyakmiyim? iki tane gotu boklu aplikasyon icin.. android deseniz uzerindeki guvenlik aciklarini cozsun once onlar.. android kullanan arkadaslarimin telefonlarinda yapabildiklerimi gorseniz dudaginiz ucuklar, belese telefon gorusmesi yapilabiliniyor herhangi bir wireless i acik android sayesinde.." said:

LuNiZ iyi güzel yazmissin ama burada büyük bir hata var benim gözümde
Burada herkesin sözünü etmeye calistigi sey artik telefonlarin donanim ile degil yazilim ile is yaptigi yönünde idi
sen geldin htc hd2 kullandim baydim niye iphone alayim diyorsun
donanim özelliklerini karsilastirarak konusuyorsun
iki aletin arasinda daglar kadar fark var
iphone 4 cikmadan önce hd2 den donanim olarak 3 sene geride olan 3gs bile o telefonu döver

daha sonra android hakkinda söyledigin seyi ben 3g wifi farki olmadan otobüste okuluma giderken türkiyeyi veya baska ülkeleri ücretsiz arayabiliyorum
bu söyledigini su anda bir cok telefon yapiyor ben 5800 ile de yapabiliyordum tabi zirt pirt kapaniyor telefon kilitleniyordu ama oluyrdu yine :)

ama inan o dudak ucurtan baska seyleri bircok telefon yapabiliyor artik
adamlar nokia n900 ile ps3 kiriyorlar ama gel gör ki o telefonu almam hayatta
bu telefonlarin karsisinda en stabili en rahati en genis uygulama pazarina sahip olani iphone o yüzden onu savunanlar elbette cikacaktir

o 2 tane götü boklu dedigin appler ne kadar ise yariyor bilmiyorsun galiba? ben 2 tiklama ile istedigim uygulamaya sorunsuzca ulasabiliyorum rahatim
her isimi halledebilcegim bir uygulama illaki oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

htc den baydim demiyorum, ki baydim.. iphone dan baydim diyorum. yada demeye calisiyorum.

ayni donanim, donanim benim icin secici bir ozellik degil, o yuzden onemsemiyorum iki iphone arasindaki farki, eger donanim benim icin onemli olsa htc hd2 den 9700 e gecmek istemezdim diyorum. demeye calisiyorum. anlatabildimmi?

android: soyledigim seyi ben senin telefonundan senin haberin yokken yapiyorum. nasilini bosver. android ciddi sikinti.. shell core da guvenlik aciklari var duzeldi 2.x version itibariyle ama update eden kullanici sayisi?

dudak ucuklatmaktan kast ettigim, telefonlarinizla benim yapabildiklerim abi.. telefonlarin yetenekleri degil, isletim sistemi anlaminda yeteneksizlikleri.. guvenlik sorunlari..

ben uygulamalarla cok ilgilenmiyorum, aldigim gun iphone i hackledim, jailbreak ini de yaptim, superde kullandim, sonra uygulamalara ve cihaza yonelik ilgimi kaybettim, ticari olarak da zarar ettim (o 3$ hikayesinde ki gibi) sonra da klavyeli telefon kullanmak ilgimi cekti, nokia kullandim e72 ki 5mpx kamerasi inanilmaz guzel, siddetle tavsiye ederim. sonrasinda da htc e gectim, simdilerde 9700 almak istiyorum cunki os6 nin yetenekleri beni cok tatmin etti.

olay klavyeli klavyesiz olayi aslinda, o yuzden bi fanboyluk bir haterlik durum yok. hepsini kullandim. biliyorum. kisisel olarak baydim artik kullanmiyorum. sebepleri de yanlis anlasildigim icin acikladim. hadise bu.

umarim bu sefer anlatabildim derdimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün mesajlarinda yas konusunu neden dile getirdigini merak ediyorum gercekten:) bana artisini eksisini aciklarsan sevinirim
sadece merakimdan soruyorum

mesela benim telefondan haberim yokken nasil bir cep telefonu ile uluslararasi ücretsiz konusabildigini baya merak ettim
burada sözünü ettigim olay bir tarife degil
yani bir nasil birsey uyguladin telefonuna oldu
nasilini bosver demissin ama merak ettim

bence sen ne istedigini bilmiyorsun
o saydigin telefonlar arasinda özellikle e72 icin harika demen sasirtti (uzunca süre e71 kullanmis biri olarak soruyorum ne farki vardi)

veya su anda 9700 ile ne yapacaksin diger telefonlarla yapamadigin?
neden devamli telefon degistiriyorsun ne ariyorsun telefonda veya neler yapiyorsun telefonda

büyügümsün biliyorum ama bize de ki, bak ufaklik bu telefonla ben bunu yaptim onunla yapamazsin gel bunu al sende faydalan dersen
cok sevinecegm
Sosyal ağlarda paylaş

abi nerde yas la alakali bisey soyledim? bana bir gostere bilirmisin?

telefondan erisim hikayesi su, eger android 1.6 kullaniyorsaniz ve wifi bagliysa bu cihaz, direk olarak isletim sistemine herhangi bir laptop la erisebiliyorsun. ve telefona istedigini yaptirtabiliyorsun. bunun icin uygulamalarda yaziliyor su aralar ama su nokia nin yeni bi modeli vardi direk linux kosan, onun icin yapiyorlar.

bedavaya arama yapiyorum cunki senin telefonunu kullaniyorum :)
tarife degil sana giriyorda, benim icin bir onemi olmuyor.

anlatabildimmi simdi?
:D

e72 nin kamerasi guzel abi? degilmi? yalanmi yani carl zeissler mukemmel video ve foto cekiyor. acaip memnun kaldim.
diger hic bir ozelligi icin bunu soyleyemem ama, foto kalitesi harika.

ben telefonlara genelde para odemiyorum. uluslarasi bir bilgi guvenligi firmasinda malware analist olarak ve senior engineer olarak calisiyorum, mobil tehdit analizleri ve guvenlik onlemleriyle ilgilendigim icin, geliyor bana bu urunler oyle yada boyle. Ayrica gelmeyen urunleri de deneyerek kendim kurcalamak icin aliyorum.

hikaye su aslinda,

simdi ben iphone gelince karimda bende aldik iphone3g i..
kullandik 1.5 sene falan iste sonra baydik kamera ivir zivir sms iste sonracigima bu gmail entegrasyon sorunu falan fismekan yuzunden (2.x iOS igrencti hatirlarsaniz)

neyse gecen kis, dedikki kamerasi iyi olan mail okuyabilcegimiz bi cihaza gecelim, cunki snowboard yaparken kaliteli video cekmek istioduk, e72 aldik.

sonra ben arkadasimda HTC hd2 i gordum, baya guzel ozellikleri vardi, windows mobile 6.5 de guzel gorundu bir deniyelim dedim.

simdi is icin blackberry gecti elime, daha onceden de igrenc bir modelini kullandigim icin nefret ediyordum. butun ozelliklerini actim baya hosuma gitti, klavyeli telefonla daha rahat ettigimi anladim. simdi de onu kullaniyorum..

yani aslinda ne istedigimi biliorum, da isteklerim kosullara gore degisiklik gosterdi zaman icinde.

okmiyiz? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...