Pyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Sorma abi, 3 sene bedene gitmeyince arkadaşın aklına uydum, muhtemelen yine gitmeyeceğim ve kalacak o. Seneye mezun olurken verecek gibiyiz dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 masa tenisi filan yok mu. bi de gitmiceksen ve kalicaksa, neden aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Psy 101 Econ 103 SASM 201 bukadar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 quarter mi var sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 En rahat donemim galiba: Machine Organization Tech Communication in US Multi-Cultural Geography in US Ottoman, Safavids & Mughals Cycling Mind/Body/Power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Software Specificiation and Design Software Architecture and Design İspanyolca Geographic Information Systems Web Based Programming Advanced C++: Templates and Generic Programming Cryptography and Network Security Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 mulgear6 said: ahahahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 http://img291.imageshack.us/img291/3092/programv.png CS404 - Artificial Intelligence CS405 - Computer Graphics CS408 - Computer Networks CS411 - Cryptography JAP301 - Intermediate Japanese Uniye basladıgımdan beri ilk kez bos gunum var be, cok heyecanlıyım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Boş gün çok güzel bir şey, cuma olursa süper ama pzts dadından yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bizim pazartesi boşmuş baya hoş bir olay hakkaten bakalım yaşayarak da göreceğiz =p ayrıcana boş günün olmaması çok saçma bir olay ya üniversite dediğin 4 günlük bir olay olmalı ortalamanın çok üstünde dolu bir program olmadıkça geçen sene 5 tam gün vardı ama 2 kere sadece öğlen gidiyordum falan... gereksiz vakit kaybı. bir de boş günün salı veya perşembe olmaması lazım gerçi hahah arzular şelale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Çarş veya Perş boş gün ise ben haftanın geri kalanını da birleştiriyordum haftasonuyla sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ELL109 Introduction to Written Translation I TUR101 Turkish Language I ELL103 Composition I ELL107 Introduction to Literature I ATA201 Atatürk İlkeleri Ve İnkilap Tarihi I ELL211 Mythology and English Literature I ELL201 Introduction to Poetry I ELL203 Introduction to Drama I ELL205 Introduction to the Novel I ELL207 Introduction to Linguistics I (ELL209 Discourse Analysis I) bu donem kan gelicek benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 din kültürü ahlak bilgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 CSE101.04 - Introduction to Programming(java) IE334.01 - Quality Planning and Control IE351.01 - Forecasting Methods IE403.01OR - OR Modelling Applications IE422.01 - Inventory Planning Problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 POLİTİK EKONOMİ I ULUSLARARASI FİNANSAL PİYASALAR I KÜRESELLEŞME I EKONOMİK ANALİZ POLİTİK EKONOMİ II ULUSLARARASI FİNANSAL PİYASALAR II KÜRESELLEŞME II selam, ilk 3 ders ilk dönem derslerim fakat ekonomik analiz hangi dönem alacğaımı bilmiyorum son 3 ders de işte ikinci dönem ilk 3 dersi lisansdan beri 4. alışım fln olacak eğer aynı konuşları anlataaksa hocalara "hocam siz oturun ben anlatırım" diyip ders notlarını masaya vurmayı planlıyorum.. bu arada yeni elektronik ders seçme sistemi failladı ders seçimi bir hafta daha uzadı diye bölüm başkanı ders programını da hazırlamadı "bir hafta daha tatil verdim işte git kızlarla dolaş, konsere fln git zaten derse gelince iflahon kesilecek kafayı dinle" dedi korktum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 İNSAN HAKLARI ULUSLARARASI ÖZEL HUKUK TÜRKİYE EKONOMİSİ TÜRKİYE-AB İLİŞKİLERİ ABD VE DIŞ POLİTİKASI ORTA DOĞU Uluslararası Güvenlik her dersten en az 4 tane kitap verilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ha bu arada koskoca üniversite de en az sayıda derse sahip doktora bölümündeyim.. aynı şekilde en az öğrenci alan (hocalar inatla 5 kişilik kontenjanı doldurmuyor en fazla 4 kişi fln alıyorlar) çok korkuyorum sanırsam içime kaçacak bu dönem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yav said: bir de boş günün salı veya perşembe olmaması lazım gerçi hahah arzular şelale sabancı'da boş günler pazartesi veya cuma oluyor genelde. bu sene pazartesiye ek olarak çrş-prş de boş benim ama şimdiye kadar ya cuma ya pzt. boş olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 http://img9.imageshack.us/img9/4116/guz2011.jpg okula geldiğimden beri ilk defa gün boşaltamadım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 freemaniacss said: Software Specificiation and Design Software Architecture and Design İspanyolca Geographic Information Systems Web Based Programming Advanced C++: Templates and Generic Programming Cryptography and Network Security dostun ieu yazilim muhendisligindemisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 mulgear6 said: inf1 çokzormuş lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 risk yönetimi üretim finans konuları pazarlama zımbırtıları rusça istatistik 2 kurumsal yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Elektrik ve Elektroniğin Temelleri Mukavemet I Termodinamik I Diferansiyel Denklemler İstatistik Malzeme Bilgisi I Patent ve Endüstriyel Tasarım (seçmeli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Social Change & Development Culture & Society Social Anthropology Introduction to Political Science Turkish for Native Speakers I History of the Turkish Republic I Pazartesi günü de boş gün ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 BabacumMostors said: POLİTİK EKONOMİ I ULUSLARARASI FİNANSAL PİYASALAR I KÜRESELLEŞME I EKONOMİK ANALİZ POLİTİK EKONOMİ II ULUSLARARASI FİNANSAL PİYASALAR II KÜRESELLEŞME II Babacum sen doktora mı yapıyordun napıyordun? Yl ise programın adı ne oluyor, ders isimleri çok çekici geldi de ondan soruyorum merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar