dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 vanil en çok bana inanıyor! saygı duyun!
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 evet wotlarin kutsal kitap gibi yer edindi gönlümde. postlarinin altina bi de Proverbs 12:24, Psalms 30:5 Jeremiah 29:11 Hasan 3:1 yazsan ölürüm heralde.
cemss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 valla şuan en fazla elmalı kurabiye ye inanıyorum.açlık insanı feci döndürüyormuş hihihhi.
jaffa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 deistim de siyasetin din ile ilişkilendirildiği bu ülkede siyaset yasakken din değil mi bu forumda.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Pipet said: Ardeth said: Pipet said: bu listede yok var ? ona bastım zaten ama yani o zaman bütün anketler sadece bu listede yok seçeneğinden oluşsun? olmaz böyle beleşcilik arkadaşım araştırma yapmadan geliyosunuz sonra bu listede yok anketin anlamını ögren gel geldim
Pipet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bug mı bilmiyorum da ziyaretçiye açık olunca hesabımla 1 oy atıp hesaptan cıkınca da oy kullandıgımı farkettim öle bir anı işte :P
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Öğrendiklerimi sizle paylaşıyorum ingilizce kaynaklardan araştırdım anket neymiş Polls help show what the country wants. Person 1: Hey, do you want to go to the polls? Person 2: Oh, sweet, maybe I'll get to see tits! P1: No, you pervert, the Polls. You know, where you vote on your opinions! P2: Oh. So do we still get to go to the strip club? P1: No, god dammit.
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 agnostik gibi gibi. ne bileyim lan ben.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 dinsiz nedir ben onu anlamadım? ateizm var, deizm, panteizm falan var. ateizm değil de bunların hepsi tanrı inancı içermesine rağmen dinsizlik zaten. eh hadi onları geçtim ateizm var en başta. dinsizlik nedir orda ek olarak? bilmediğim daha derin bir çeşit ateizm falan mı? hayır mesela adam deisttir, dinsizim diyordum lakin tanrıya inanıyordur gider deizm işaretler. dinsizi işaretleyenler niye işaretledi. hangi dinsizlik tipine inanacaklarına karar veremeyenler mi?
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 olm bu sosyologlar amma puşt ya, illa kategorilendircekler adamı. -müslüman mısın? değilim -nesin peki? bilmem ki bence insanlık bu konu hakkında fikir yürütebilecek kapasitede değil henüz -ha ok o zaman agnostik yazıyorum sana yok hacı agnostik falan değilim ben yani aslında bana saçma geliyor tanrı falan -ateistsin o zaman ya hacı ateist falan değilim kafamı bozma olmadığını iddia etmiyorum ama bi fikrim yok işte -deist yazdım o zaman sana bişi yazma hacı inanmamak fikri olmamak fiil eylem değil allalaaa -niye olum bir hiç misin sen? illa bi fikrin vardır işte ne alaka illa her konuda fikrim mi olması gerek? -evet lan anket yapamıyoruz yoksa şopar haa iyi müslüman yaz o zaman oraya sen
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 lafımı geri aldım yaw hiç bana göre değil forum argümentleri.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ben sana yazmadım o mesajı ya alınma valla bakmadım hiç öyle aklıma geldi bi hocamıza kıllığına muhalefet olmuştum onun muhabbeti
Daemonarch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 stimpak said: Şinto yok brahman yok pagan yok pastafarian yok olmamış, otur sıfır. ne var lan it? diye bitireceksin sanmistim
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 öyle diyemem zira yazdığı diğer seçenekleri koyup, aha bunlar bunlar var it diyerek cevap verebilirdi. yaaa
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 it mit diyenleri de itinayla itin götüne sokarım.
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ateist olarak işaretledim de dinsiz diye seçenek varmış. Agnostik, ateist, deist bunlar dinsiz olmuyo mu? Biraz karışık olmuş o. Neyse artık hangi amaçla kullanıldığını bilmiyorum o seçeneğin de, hiçbi dine inanmıyorum ama bi felsefe olarak budizmi incelemek istiyorum bi ara sdfds
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Estel_Anorien said: it mit diyenleri de itinayla itin götüne sokarım tabii böyle de bir şey var, yörüngeye açık bilet kesiyorlar o gibi durumlarda :)
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 agnostik = din konusunu tartışmanın saçma olucağına çünkü tanrının varlığının ve yokluğunun ispat edilemeyeceğine inanma hali deist= bir yaratıcının varlığına ancak dinlere inanmama durumu ateist = hiç bir şeye inanmama durumu farklı şeyler, hepsi dinsizlik değildir =)
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ateizm hiç bi şeye inanmama değil. dinlerin geçerliliği ve yaratıcı olmadığına inanma olayı.
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Dinsizlikle inançsızlık arasındaki fark olmuş o biraz. Ya da ne bileyim işte karışıklık yarattı yani sonuçta sdfsdjgk
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Horrible said: agnostik = din konusunu tartışmanın saçma olucağına çünkü tanrının varlığının ve yokluğunun ispat edilemeyeceğine inanma hali deist= bir yaratıcının varlığına ancak dinlere inanmama durumu ateist = hiç bir şeye inanmama durumu farklı şeyler, hepsi dinsizlik değildir =) hepsi olmasa da çoğu dinsizliktir. dinsizlik kategorilere ayrılır işte dediğin gibi gider birisini seçersin. aynı ankette hem dinsizlik, hem ateizm hem deizm olması; şöyle bir ankete benziyor. sevdiğiniz yemekler yumurtalı patates yumurtalı sucuk ..... (yumurtayla yapılacak dünyadaki bütün yemekler) son şık: yumurtalı yemekler adam gidiyor bu ankette yumurtalı yemekler seçiyor. ben de diyorum orada bütün yemekler var zaten, ayrıca yumurtalı yemekler niye koyuyorsun? hadi sen koydun kim seçiyor?
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 @DoruK O zaman hiç bir şeye inanmamış olmaz mı ?! @black_ice yorumunu beğendim, haklısın =)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 anketin kötülüğünü tartışırken kaynıyo konu iyi güzel.
Öne çıkan mesajlar