Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Nostradamus Kehaneti-19 Ağustosta(yarın) Atinaya Kuyrukluyıldız Çarpacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çarpıcak olsa insanlara soylemezler çünkü o kadar insanın yarısı bile kurtulamaz ve kaos olur[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
said:
Vampire, 18 Ağustos 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
come the millennium, month twelve,
in the home of greatest power,
the village idiot will come forth
to be acclaimed the leader

-nostradamus, 1555

abi bu dogruoldugu icin simdi icime kusku düsmedi degil :D

süperya ben bu adamı kusatdım :D[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
Ya bu yıldız bizim eski halleymiş. konuştum ben onla gelmiyorum dedi.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Hatta yaşadığı dönemin kralının bir düello sirasinda öleceğini filam bilen adamdir bunun üzerine kraliçe tarafindan yillarca desteklenmiştir nostradamus.[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Mesaj tarihi:
Ee saat kaçta çarpıyodu sandalyeyi ege yönüne çevirip manzarayı izleyecektüm :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
Yok yok bu gök taşı artislik yapıp gece çarpcak.KArizma yapmayı deniycek...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Mesaj tarihi:
Ege kiyisina o büyüklükte birşey çaprsa sen yaşayabileceğinimi saniyorsun güzel paticik =) en fazla 24 saat ömrün olur hadi 24 saat'i geç 1 yil içinde zaten soğuklardan ölürsün (Toz bulutu olayi)

:p[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Mesaj tarihi:
Olsun zaten istte evimde çarpasa olecem. ee bari carpmadan soyle bi manzarayı izleseydik ya neyse çarpmayacak bu galiba :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
ee hani :p

benim böle kahinim olsa asarım hemen valla :)

tabi bunda nostronun her türlü uyuşturucu vb akıl bulandırıcı şeyleri içip içip hayaller görmeside biraz pay sahibidir herhal :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
Abi hani ya. Hala düşmedi![signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
aksama doğru düşer belki :)

ya bu işin de yalan olduğu belli oldu belki tarihi yanlış vermişlerdir olay doğrudur ama...[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
düşdümü?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ya ne düşmesi durun yaw daha yeni girdik üni ye.....[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
yok abi ne düşmesi. NErde.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
Allah allah... adamlara bak düşmedi diye üzülüo :)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 19 Ağustos 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
nostradamus hic bir olayinin tarihini vermemi$tir sadece maximum zamana gore konu$mu$tur ve soyledigi her$ey cikmi$tir/cikacaktir. Hicbir dizesinde acikca olayi anlatmaz ruyasini yazar bunu insanlar yorumlar ve insanlar herzaman dogru yorumlayamaz bu nedenle bole hatalar olur.

Oyle bir$ey olacagina ben eminim. Turkceye cevirisini okudum cok sacma geldi. ama babam fransizca bildii icin orjinalini okuyunca cok etkilendim... Cogu $eyi ceviremedi bile.

Gokta$i bugun olmasada yarin carpar oburgun carpar ama mutlaka carpacaktir.

:hmm: :-O[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
lol

jedi konseyi olarak o göktaşını push forcumuzla havda tutmak vazifemiz.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
  • Yeni Oluştur...