ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Premium hesap var, dosya indirmek için login oluyorum siteye, login gerçekleşiyor, ardından dosyaya tıkladığımda rapidshare sayfası açılıp ana sayfaya geri yönlendiriyor. Silinmiş dosyalar değil bunlar, kaldı ki farklı dosyalarda da denedim aynı şey oluyor. Flashget te ise hata verip indirmiyor, downloadu bitiriyor hemen. Fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ayni sorun bende de var. rapidsharede bi bug var heralde. iki saatten beri dexteri indirmeye calisiyorum ama, dl baslamiyor. link bozukmus gibi gösteriyo vs rapidshare manager kullaniyorum bu arada ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 rapid paraları alıp kaçmış diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 said: RapidShare Updates September 23, 2010 Dear users, We would like to inform you that on Monday, September 27, 2010 rapidshare.com might be unavailable for a few minutes as we will carry out some updates of the site. Thank you for your understanding. Your RapidShare team rubicon yeni bölümünü indireyim demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 site update olmuş, görünüşü felan değişmiş, bazı kısımları yeni yeni aktif oluyor arada gidiyor, kendi kendine logout felan oluyor, bugün böle idare edicez demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 same shit here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Hala sorun devam eden var mı ? İndirmek istediğim şeyler var sürekli homea yönlendiriyor wth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ben de kullanıcı adı şifremi unuttum, e-mailime yolla diyorum, yok böyle bir mail adresi diyor asdsaf Hiç birşey de çekemiyorum, link bozuk gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ya linke normal tıklayınca browserla indiriyor ama download programlarıyla falan sıçık yani, pöff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yok normal de inmiyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 genel olarak böle bi şey var şuan rapidde beklio herkes düzelmesini yapcak bişi yok mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 rapidshare'de bir problem varmış ama düzeltilir sanırım yakında. yalnız rapidshare son zamanlarda bayağı kullanıcı kaybetti, biraz toparlamalı kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yeni linkleri indirebiliyorum ama çoğu eski link patladı sanırım. yada bana patlayanlar denk geldi hep :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Yeni gelen her hangi bir şeyi dl etmek istediğinizde, 1 rs varsa, 9 diğerleri artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 azına ediym dizi çekicem off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 rapidshare ölüyor.. can çekişiyor. başka bi yere üye olayım diyorum ama hep bölük pörçük. hotfile iyi gibi ama ne bileyim.. bi kaç yıl öncesinin rapid'i gibi bişey yok şu an.. NASI BATIRDINIZ ABİ MİS GİBİ ŞİRKETİ ALLAH BELANIZI VERSİN İSYAN EDİYORUM ARTIK YA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 jdownloadera tekrar ekleyince çalıştı eski linklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ee bu ne abi 240 rapidim var yeni gb almak için 260 lazım dl yapamıyorum mal gibi -8 mb ta kaldım bu nasıl bi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 site falan da değişmiş şimdi farkettim. sistem değişmiş yine. 30 günlük 150gb traffic 500 rapid tutuyor ve her extra 100gb traffic 280 rapid diyor yanlış anlamadıysam. cumartesi yenilemiştim ben 100 rapide 1 aylık 30gb traffic. az download yapanlar için kötü olmuş bu yeni sistem sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 düzelmiş, indirebiliyorum FDM ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 flashget ile dosya indirmek.. işkencelerin en büyüğü. kafasına göre download ediyor, kafasına göre etmiyor.. ara sıra log out ediyor beni. aynı dosyaya 8 kere tıklayınca download etmeye karar verebiliyor. çok enteresan gerçekten. acı çekiyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Eski versiyon kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 jdownloader dene. kesinlikle memnun kalacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 rapidshare managerla bisi indirmeye kalktigim zaman Files are not online available diyo? hala mi bozuk ya of. edit: normal sitesinden, ugrasmam sonucu indirebiliyorum artik. download programini mi deistiriyim? böyle rapidshare manager gibi sade, hangi proorami önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Rapidde mi sorun var internette mi anlamadım ama şu anda bir dosyayı 250 ile falan indiriyorum, normal aralık 840-870 arasında. Helal rapid mi diyorum helal telekom mu diyorum bu duruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar