Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidshare Problem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Premium hesap var,

dosya indirmek için login oluyorum siteye, login gerçekleşiyor, ardından dosyaya tıkladığımda rapidshare sayfası açılıp ana sayfaya geri yönlendiriyor. Silinmiş dosyalar değil bunlar, kaldı ki farklı dosyalarda da denedim aynı şey oluyor.

Flashget te ise hata verip indirmiyor, downloadu bitiriyor hemen.

Fikri olan var mı?
Mesaj tarihi:
ayni sorun bende de var.
rapidsharede bi bug var heralde.
iki saatten beri dexteri indirmeye calisiyorum ama, dl baslamiyor. link bozukmus gibi gösteriyo vs
rapidshare manager kullaniyorum bu arada ben.
Mesaj tarihi:
said:
RapidShare Updates
September 23, 2010

Dear users,

We would like to inform you that on Monday, September 27, 2010 rapidshare.com might be unavailable for a few minutes as we will carry out some updates of the site. Thank you for your understanding.

Your RapidShare team

rubicon yeni bölümünü indireyim demiştim.
Mesaj tarihi:
site update olmuş, görünüşü felan değişmiş, bazı kısımları yeni yeni aktif oluyor arada gidiyor, kendi kendine logout felan oluyor, bugün böle idare edicez demekki.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
rapidshare'de bir problem varmış ama düzeltilir sanırım yakında. yalnız rapidshare son zamanlarda bayağı kullanıcı kaybetti, biraz toparlamalı kendini..
Mesaj tarihi:
rapidshare ölüyor.. can çekişiyor. başka bi yere üye olayım diyorum ama hep bölük pörçük. hotfile iyi gibi ama ne bileyim.. bi kaç yıl öncesinin rapid'i gibi bişey yok şu an..

NASI BATIRDINIZ ABİ MİS GİBİ ŞİRKETİ ALLAH BELANIZI VERSİN İSYAN EDİYORUM ARTIK YA..
Mesaj tarihi:
site falan da değişmiş şimdi farkettim. sistem değişmiş yine. 30 günlük 150gb traffic 500 rapid tutuyor ve her extra 100gb traffic 280 rapid diyor yanlış anlamadıysam.

cumartesi yenilemiştim ben 100 rapide 1 aylık 30gb traffic.

az download yapanlar için kötü olmuş bu yeni sistem sanki.
Mesaj tarihi:
flashget ile dosya indirmek.. işkencelerin en büyüğü. kafasına göre download ediyor, kafasına göre etmiyor.. ara sıra log out ediyor beni. aynı dosyaya 8 kere tıklayınca download etmeye karar verebiliyor. çok enteresan gerçekten. acı çekiyorum. :/
Mesaj tarihi:
rapidshare managerla bisi indirmeye kalktigim zaman
Files are not online available diyo?
hala mi bozuk ya of.

edit: normal sitesinden, ugrasmam sonucu indirebiliyorum artik. download programini mi deistiriyim? böyle rapidshare manager gibi sade, hangi proorami önerirsiniz ?
Mesaj tarihi:
Rapidde mi sorun var internette mi anlamadım ama şu anda bir dosyayı 250 ile falan indiriyorum, normal aralık 840-870 arasında. Helal rapid mi diyorum helal telekom mu diyorum bu duruma?
  • Yeni Oluştur...