Marduq Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dün izledim ama hiç sarmadı açıkçası oyunlar eğlencesizdi. Jigsaw aradan cekildigi icin öyle olduğunu zannediyorum ama cidden bi atraksiyonu yoktu filmin izlemek isteyenler icin izlememelerini şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 zeawee said: ölümüne spoiler hoffman herkesi deşiyo, bütün polisler ölüyo bizim başroldeki dahil, karakolu basıyo ordakileri de öldürüyo, sonra kızı alıyo orda öldürüyo, sonra gidiyo işte hoffman depo tarafı gibi bi yere, orda biri kafasına vurup bayıltıyo, ve kim miymiş? bizim dr. gordon..onu alıyo götürüyo bi yerde ölüme terk ediyo. yeni testeremiz o oluyo ve bitiyo..ha bu arada o oyunun içinde olanlardan hiçbiri sağ çıkamıyo, adam karısını kurtarmaya çalışırken kurtaramıyo karısı cayır cayır yanıyo adama ne olduğunu bilmiyoruz.. arkadas ozetlemis herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 zeawee said: ölümüne spoiler hoffman herkesi deşiyo, bütün polisler ölüyo bizim başroldeki dahil, karakolu basıyo ordakileri de öldürüyo, sonra kızı alıyo orda öldürüyo, sonra gidiyo işte hoffman depo tarafı gibi bi yere, orda biri kafasına vurup bayıltıyo, ve kim miymiş? bizim dr. gordon..onu alıyo götürüyo bi yerde ölüme terk ediyo. yeni testeremiz o oluyo ve bitiyo..ha bu arada o oyunun içinde olanlardan hiçbiri sağ çıkamıyo, adam karısını kurtarmaya çalışırken kurtaramıyo karısı cayır cayır yanıyo adama ne olduğunu bilmiyoruz.. ehehe önceki filmlerin aynısı yani hiç izlemeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 YOK ARTIK TESTERE OTUZSEKİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Bu hayatimda izledigim en kötü filmdi. Kan neden pembeydi bikere?.. off yorum bile yapamiyorum korkunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 polis akademisi bile 6'da bırakmıştı sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 En uzun seri filmi oldu bu galiba. YEDİ bitirdi ömrümüzü allahtan 2 den sonra izlemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 üçü mutlaka izle ondan sonrasını izleme bana göre testere üçte bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bende 2 de bırakmıştım.ilk 2 film düşük bütçeyle yapıldığı için pek öyle mide kaldırcak bi durumu yoktu ama 3 ten sonra sapıttı uçan kollar mideler felan.5. filme arkadaşımın ısrarıyla zorla gitmiştim sonunu zor getirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar