Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Testere 7 - The last piece of puzzle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün izledim ama hiç sarmadı açıkçası oyunlar eğlencesizdi. Jigsaw aradan cekildigi icin öyle olduğunu zannediyorum ama cidden bi atraksiyonu yoktu filmin izlemek isteyenler icin izlememelerini şiddetle tavsiye ederim
Mesaj tarihi:
zeawee said:

ölümüne spoiler

hoffman herkesi deşiyo, bütün polisler ölüyo bizim başroldeki dahil, karakolu basıyo ordakileri de öldürüyo, sonra kızı alıyo orda öldürüyo, sonra gidiyo işte hoffman depo tarafı gibi bi yere, orda biri kafasına vurup bayıltıyo, ve kim miymiş? bizim dr. gordon..onu alıyo götürüyo bi yerde ölüme terk ediyo. yeni testeremiz o oluyo ve bitiyo..ha bu arada o oyunun içinde olanlardan hiçbiri sağ çıkamıyo, adam karısını kurtarmaya çalışırken kurtaramıyo karısı cayır cayır yanıyo adama ne olduğunu bilmiyoruz..

arkadas ozetlemis herseyi
Mesaj tarihi:
zeawee said:

ölümüne spoiler

hoffman herkesi deşiyo, bütün polisler ölüyo bizim başroldeki dahil, karakolu basıyo ordakileri de öldürüyo, sonra kızı alıyo orda öldürüyo, sonra gidiyo işte hoffman depo tarafı gibi bi yere, orda biri kafasına vurup bayıltıyo, ve kim miymiş? bizim dr. gordon..onu alıyo götürüyo bi yerde ölüme terk ediyo. yeni testeremiz o oluyo ve bitiyo..ha bu arada o oyunun içinde olanlardan hiçbiri sağ çıkamıyo, adam karısını kurtarmaya çalışırken kurtaramıyo karısı cayır cayır yanıyo adama ne olduğunu bilmiyoruz..

ehehe önceki filmlerin aynısı yani hiç izlemeye gerek yok
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bende 2 de bırakmıştım.ilk 2 film düşük bütçeyle yapıldığı için pek öyle mide kaldırcak bi durumu yoktu ama 3 ten sonra sapıttı uçan kollar mideler felan.5. filme arkadaşımın ısrarıyla zorla gitmiştim sonunu zor getirmiştim.
  • Yeni Oluştur...