Gangren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Vingthor said: benim satın aldığım cdkeyi hala kabul etmiyor zaten. eğer bliz çözmezse bunu bir daha ne wow alırım ne bişey. Farklı browserla dene, eğer denemediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 denedim abi 3 farklı browser'dan denedim olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Vingthor said: benim satın aldığım cdkeyi hala kabul etmiyor zaten. eğer bliz çözmezse bunu bir daha ne wow alırım ne bişey. Blizzard onunla ilgili birsey yapmaz.Bizden cıkmıs satılmıs sende almıssın derler.Aldıgın yer ile cozmen lazım onu kolay gelsin. Neden boyle yazdım cunku benzer olay benim basıma SC2 de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yeni konu acmadan belki okuyan olursa bi sorayım.cata da alchemy mi gider yoksa tailor mı? 300 tailoring var ama artık eskisi kadar yogun oynayamadıgımdan sanki alchemy kassam daha efektif olur gibi geliyor kendim icin.ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 alchemy bence! oldum olası eşya yapılan meslekleri sevmemmişimdir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ayucan said: Vingthor said: benim satın aldığım cdkeyi hala kabul etmiyor zaten. eğer bliz çözmezse bunu bir daha ne wow alırım ne bişey. Blizzard onunla ilgili birsey yapmaz.Bizden cıkmıs satılmıs sende almıssın derler.Aldıgın yer ile cozmen lazım onu kolay gelsin. Neden boyle yazdım cunku benzer olay benim basıma SC2 de geldi. aksine blizz çözer o işi. üretim aşamasında multiple basılabiliyor aynı key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 benden bintane bilgi bide hem fişin okunabilir bi fotosunu hemde key'in okunabilir bir fotosunu çekip onlara yollamamı istediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Cataclysm'de yeni class gelmiyodu dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 tabiiki geliyo. hero classlari olucak her normal classin, suanda sadece mage => archmage ve warlock => witch belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kek detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 sen beni eziklerken iyi oluyo dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 goblin ırkının uluslararası ilişkileri nasıl? horde, ally ayrımı var mı? varsa horde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Goblin horde ise bende cata ile beraber bi goblin rog kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 goblin horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 neutral faction koysalardı ne güzel olurdu be. iki tarafında questlerini alabilseydi goblinler. fakat reputation'a göre pvp'de farketseydi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bu fikrini blizzarda iletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 açtım bir lock kasıyorum exp gelmeden 80liyim sonrası raidlere gec kalma durumu olmasın diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar