Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet üzerinden anket sistemi ile para kazanma davası

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Annem görmüş bu oyun oynadığı siteleri yanlarında falan reklamlar ile falan "anne bu yalandır" dedim ama ısrarı üzerine biraz girip kurcaladım sitesini falan. Aslında çok güzel bir fake sistem ile kurulu adamlar bir haber sitesi linki ile "Leyla ayda 10000$ kazandı" tarzında bi makale yazılmış. işten çıktım napıcam diye düşünürken bu siteyi buldum anketleri doldurdmu ayda 10000$ kazandım falan filan tarzında bir makale ve altındada ahmet mehmet hasan hüseyin aysel nurten tahsin diye isimler ile bizde yapıyoruz çok memnunuz gibilerinden geyik. yani internet ile arası az olan insanların "oha bak millet yapmış harbiden var böyle bişey" diye rahatlıkla yiyebiliceği bişey.

şimdi ben bunu bu kadar yazdım ve sonrasında ise esas sitesine girdiğim zaman adamlar baya uğraşmış site yapmışlar. 29.99 a account alıyorsun (dolar) adamlar senın önüne yüzlerce anket koyuyorlar. Şimdi adamlar sitesinde coca cola olsun nike olsun böyle büyük firmaların falan isimlerini kullanmış. Belkide doğrudur bilmiyorum. Annem "yahu bu kadar büyük firmaların isimleri var" tarzında ve haklı olarakta söylüyor. Ya biz şimdi şurda bi site açsak nike ın ismini falan kullansak nike ın nerden haberi olucakta bizimle uğraşıcak falan gibilerinden konuşmuyorumda değil.

Esas sormak istediğim soru şu. Bu tarz sitelerde (anket başına çok küçük bir fiyat bile olsa) para kazanma ihtimali varmıdır? Daha önce denemiş olan , denemiş yanılmış , denemiş köşeyi dönmüş gibilerinden kişiler varmı aramızda?

Not : Google da 2.5 3 saattir kurcalıyorum her sitedeki yorumlara detayla ince ince okuyorum adamların bazıları "That's a scam" demiş geçmiş , bazıları ise arkadaş otur vaktini ayır yap günde 100 dolardan fazla para kazanırsın da demiş. Uğraşmaya etmeye deyebilicek bişeymidir bu sistem bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar var ise aydınlatırsa beni sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...