Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 biz eğlencesine maç yapıyoruz aramızda, öyle iddialı maçlar değil bunlar. aramızda iyi oynayan da var kötü oynayan da, spor dostluk kardeşlik parolası ile lay lay lom oynuyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 arada bi işte ya yiit bizi biçio ya biz yiit'i :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ne? Dişli kadro mu var? Ok. Paticik İstanbul All-Star takımı kurulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 takım kaptanı olarak ben takımımı gaza getirmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Seni kim kaptan atadı ki pardon :D Yaşından ötürü Sercan abimiz olur kaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 adam Emre gibi oynuyor. bırak da kaptan olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ben gelmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Wishmaster said: Seni kim kaptan atadı ki pardon :D Yaşından ötürü Sercan abimiz olur kaptan.biraz liderlik yeteneğin olsa senden de kaptan olurdu da oyuna küsen kaptan olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Oyuna küsen? Abi bunu nereden çıkartıyorsunuz anlamıyorum :] hangi paticik maçında benden fazla koşan adam oluyor, bunu bir sorun kendinize. Küstüğümü de hatırlamıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kaptan olunmaz, kaptan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ben tsubasayım, şeker duvar da var, o magnum vuruşu yapanı saç benzerliğinden dolayı emrah yapsak, sarı pipi de yiğit olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hiç merak etmeyin kaptanlık konusunda ikinizden de olmaz kaptan :))) kaptan dedğinin konuşamaması lazım (örneğin tayfur, ibrahim toraman, ibrahim üzülmez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kaptanlık pazubandını pazuları olan bir insan taşımalı. bu yüzden cevap yiğit veya emrah olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Valla yaşıtlarımın arasında olsam gayet de kaptan olurdum, liderlik vasıflarına her türlü sahibim de sizlere karşı herhangi bir iktidar politikası uygulamadım :D euhehue yaş olayını Arda Turan örneği ile çürütebiliriz ama o da istisna yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 arda turan salla iyi bir kaptanlık geçirmior ben geç kaptan olarak tek aklıma gelen isim fernando torresdir!!! efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Zaten ben "yiğit seni kim kaptan atadı, benim lan kaptan!!!11" demedim yani :D Sercan olur dedim, askerde olmasa direk cava olurdu kaptan. Onur da gelirse şükela bi takım olur aslında pati istanbul all-star olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 olm ne güzel emrah'ı trollüyodum, bu kadar adam birden cevap verince komikliği kaçmış. benden kaptan olmaz, ben takım arkadaşımı döverim sinirlenirsem. bu arada 5-6 oldu maç, seren ilk mesajı değiştirsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Selam, yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 geçen hafta gelmediğin için hesap vereceksin! var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben kesin geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Holy said: geçen hafta gelmediğin için hesap vereceksin! var Tatilden gelmiştim, ertesi gün okul açılıyordu vs vs lskjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 5-6 olduysa varım bende. maçtan sonra hemen kaçıp maça yetişebilirim. güzel oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bırak eser ya.. Trabzon yargılayacak nasılsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 tamam o zaman izlemeyelim. haa şampiyonda olamayız hiç maç izlemeyelim. oo zaten her sene şampiyonda olamıyoruz takımıda tutmayalım. ee abi ben golde yicem. gelmiim maça hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Düz mantık. Beşiktaş bu sene iyi, kaybedeceğin maçı izleyip de üzülme diye dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar