Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Bu aralar işlerim yoğun baya uyumaya vaktim yok pek. Önerebileceğiniz bişiyler varmı bööle insanı ayık tutan işine odaklanabileceği şeyler? Kahve demeyin boş yere 3-5 bardak içip hemen ardına mışıl mışıl uyuduğum çok oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sexs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bir de muse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 acı biber diyorlardı bi ara. ama efsanede olabilir denemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 uyumak gibisi var mı abi? bir-iki senedir uyku problemi yaşıyorum ,değerini bil. işlerin o kadar acil değilse uykunu aksatma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 enerji içecekleri uyanık tutar heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 enerji icecegi 3u gecme ama gozunu seviyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 kola redbull nescafe karıştır 4-5 bardak fondiple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 http://www.shelfimpact.com/images/5-Hour-Energy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 adrenalin iğnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ayağa kalk şöyle zıpla koş et 5 10 şınav çek uykun açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Duzenli uyumadiktan sonra uzun mesailerle isi daha kisa surede yetistirmek olayi yalan oluyor, bosuna kendinizi harap etmeyin. Senelerdir zaman zaman tek basima zaman zaman tum ekip deniyouz bunu ama hic basariya ulasmadi. Hep husranla sonuclandi. Zombi gibi ise gidip geldik surekli ve normal verimimizden de olduk. Bu tip birseyin ise yarayacagi tek yer cok az isin kalmis oldugu ve uykudan feragat ettiginiz takdirde sabaha bitmis olacagi isler. Duzgun calismak icin optimum uyku suresi olan 6-7 saatlik uykuyu uyuyup vucudu buna alistirmak ve duzeni pek bozmamak gerek. Uykunun kalitesi de onemli. Divanda cekyatta yatmak pek iyi gelmiyor buna. Enerji icin pharmaton alinabilir sabahlari bir adet ama fazlasi, ozellikle gunde 3'u gecmek pek iyi degil. Zehirlenirsiniz direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 benexol kullanıyorum ben, gayet iyi geliyor. ilk 3 gün günde 3 tane at, sonra günde 1'e düş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 kahve-kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 3 redbull-1 litre kola-kahve ölmezsen uyumamayı başarabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 esnaf o dediğine yakınını ben bir kez 3-4gün/gecelik bir org. da denedim. org. sonunda. kalbim tekledi bayılıyordum. eve götürdüler filan. Tehlikeli yani. Ufak ufak kahve-kola ile kendini bufflayıp 1-2saat sonrasında 1adet enerji içeceği içersen daha randımanlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 @di o hali biliyorum zaten :D o yüzden büyü filan varmı diye sordum. bööle zihin açsın boostlasın biraz sonra curse yiyim farketmez yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cafergot al abi. ben final donemlerinde kullanirdim eskiden. migren hapi normalde 100 mg kafein presi. inanilmaz bsi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 2gun once havalimaninda taksicilik yapan 24 yaslarinda biri ile tanistim. 25-30 saat araba suruyormus kesintisiz. verdigi tarif; 2 gripin i toz olarak yutup ustune bir soda. yarim saat sonra bir fincan filtre kahve. en az 6 saat daha uyaniksin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Kalp yetmezliği nedeniyle hastaneye yattığında bol bol uyursun zaten onu yaparsan Fistan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 uykusuz yasamanin saglikli bi yontemi olmadigini dusundugumde bana mantikli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Az uykuyla yaşamanın doğal yöntemleri var. Ama doğal yöntemin uygulanabilmesi için uyanık zaman diliminde gereğinden fazla ağır iş yapmamanız gerek. Eğer normal bi efor sarfediliyorsa, bikaç aylık bi uyku planlaması ile yeterli olan minimum süreye erişilebilir. Ama normal ağırlıktaki bi yaşantı için. Ağır iş altındaysanız yemez. Öte yandan ağır iş altında da olsanız, bi şekilde uykunun gitmesini sağlayabilirsiniz ama bu doğal olmuyor ne yazık ki. Bu yöntemin en bilineni kahve+kola. Bi bardak kolanın içine nescafe'nin ufak poşette acı kahveleri var ondan dökerseniz çok işe yarar. Ama kalp ritminizin de ağzına eder, uyarayım. Öte yandan verim de elde edemezsiniz bu tarz yöntemlerle. Yani tamam uyanıksın ama uyuyor gibisin. Zihinsel fonksiyonlar peygamber vitesine geçiyor bi noktadan sonra. Koordinasyon bozuluyor vücutta. Ha ama uyanıksın o ayrı. Ama fazla uygulamak uzun vadede çok ama çok fena etkiliyor. Direk kalp yetmezliği riski zaten. Onu geçtim, kahve tek başına da çok tehlikeli eğer alışkanlık haline gelmişse. Aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 birazdan uyuycam mesela, çok seviyorum uyumayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Fistan said: 2gun once havalimaninda taksicilik yapan 24 yaslarinda biri ile tanistim. 25-30 saat araba suruyormus kesintisiz. verdigi tarif; 2 gripin i toz olarak yutup ustune bir soda. yarim saat sonra bir fincan filtre kahve. en az 6 saat daha uyaniksin diyor. mide ağrısında uyuyamaz tabi insan. bi de sürekli ishal de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar