karpuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Bu ne yaw?!? Yuh... :)[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ya ben kanadadayim burda kar yok :P[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 okul olsa yagmaz...[hline]Mekteb-i Sultani King of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bende kanada'dayim lol[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier [Bu mesaj canjovi tarafından 08 Şubat 2003 09:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj canjovi tarafından 08 Şubat 2003 09:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Harbi okul varken yağmadı şimdi yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ee ne güzel işte okul varken yagasaydı bu kadar çalışma sevgisiyle dolu olan ögrenci derslerinden eksik kalıcaktı doğa sizi seviyo işte[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 öfff dersaneye gittim bu karda iptal dediler aynen geri döndüm. dışarısı dün kadar soğuk diyil bu arada çok güzel kar yağıyo.öğleye doğru bi çıkıp gezin derim[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Bizim fabrikanın oradan geçen yüksek gerilim hatları inmiş aşağıya bizde elektirk yok, Sabancı Üniversitesinde de elektrik olmaması lazım çünkü oraya gidiyorlardı :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 valla gece yağarken izlediydim baya :) bugün çıkıp bi ups alcaktım artık sonra alırım:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 burasida karli bayaa, okul var ama ders yok bugune ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Duke_Guybrush, 08 Şubat 2003 09:35 tarihinde demiş ki: öfff dersaneye gittim bu karda iptal dediler aynen geri döndüm aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ank da da dun gece cok tatlı yagıyodu saat kactı hatırlamıom ama sıkılıp bil i kapatıp oturuo gece gece karı izlemistim sora da uyuya kaldım snrm orda :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sabahevdekiler benimle kafa buluyor sandıydım... doğruymuş[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ulan bu kadar olmuş 4 gündür evdeyim dışarı çıkmadım uyumaktan ulan bi baktım kar mar noluo dedim resmen evde tüm mevsimleri gördüm yaz kış ilkbahar sonbahar ne bu yaw 4 günde 4 mevsim bu ara istanbuldayım tabe.Ama sabah arklar falanda vardı işte 4 gündür adamlar kafa buluo zannettim baktım gene inanmadım yaw olmaz bu kadar okul olunca yağsa ya tatili batırdı[hline]Je pense,donc je suis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 güzel odlu diyemiyorum çünkü gerçekten okul zamanınıda yağmayan karın tam tatilin ortasında yağması içimden gelen birçok sözü açığa çıkarttı gerçi akşamki havadan karın yağacağı belliydi ama açıkçası ben yerler ıslak diye tutmasını beklemiyordum ama tuttu ve ben bu karda hiçnbirşeye aldırmadan yine kadıköy e gidebildim ve bu karda etraf yine tıkjlım tıklım susmak lazım burada bence[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ara sıra yağıyor, ara sıra bitiyor. keşke hep yağsa ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 güsel bir desen cıkmıs ıstanbulda ho$ bir hava var :) demın gunes actı anasını satım[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar