techa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 DVD Writer almayı düşünüyorum. ne tavsiye edersiniz. kalite. fiyat. hız. ses. diğer dvd lerin yazılanı okuması ve özellikler gibi. şimdiden herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sony DRU-530A DVD/CD ReWritable Drive kullaniyorum.Idare eder iste.. DVD+R 8x / DVD+RW 4x / DVD-R 4x / DVD-RW 2x DVD-ROM 12x / CD-R 40x / CD-RW 24x / CD-ROM 40x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben lg gsa4081b kullanıyorum, hızı ahım şahım değil ama dvd+ dvd- ve dvd-ram dahil her formatı yazabiliyor mübarek makine. uyumluluk konusuna üstüne görmedim henüz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… techa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sony lerde yazılan dvd lerin başka reader larda zor okunduğunu duymuştum ama öyle bişeyle karşılaştın mı. bir de LG cd writerlar pek iyi olmuyor ama dvd writeri nasıl diye şüpheye düşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Crane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Hic boyle bir problemle karsilasmadim. Zaten sony'ide tercih etmemin nedeni sony guvencesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bende yok ama lgler i.hem her formatı okuo hem kaliteli hemde cok pahalı sayılmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 kimse fiyat yazmamıs bu aralar kaca satıyo amcalar dividiraytır ları ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben 114$'a aldım sanıyorum geçen ay..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… techa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 büyük ihtimal NU 81 alacağım. fiyatı çok iyi. 79+kdv . testlerde de çok iyi sonuçlar almış. arkasındaki firma da sağlammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… techa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Aranızda NU kullanıcısı var mı? Memnun mu. Önerir mi NU yu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Yukarı diyorum, zira ben de aynı sorulara cevap aramaktayım.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Dual Layer yazamayan hiç bir DVD recordera para verilmez şu anda benden sana tavsiye ya oyle bir şey al .Parana yazık olmasın boşuna. Mesela SONY DRU-700A ya da ASUS DRW-0402P/D (tercihim) iyi birer secim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 5 hafta sonra ... WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bide + - olayı nedir duallarda bi ara + lar wardı + - ler çıktımı fiyat nedir bilen warmıu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 sony kullaniyorum 8x hem + yaziyo hme - bi kere bile yanlis yzma falan olmadi tavsiyemdir[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım DVD Writer Tavsiyesi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
techa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sony lerde yazılan dvd lerin başka reader larda zor okunduğunu duymuştum ama öyle bişeyle karşılaştın mı. bir de LG cd writerlar pek iyi olmuyor ama dvd writeri nasıl diye şüpheye düşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Hic boyle bir problemle karsilasmadim. Zaten sony'ide tercih etmemin nedeni sony guvencesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bende yok ama lgler i.hem her formatı okuo hem kaliteli hemde cok pahalı sayılmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 kimse fiyat yazmamıs bu aralar kaca satıyo amcalar dividiraytır ları ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben 114$'a aldım sanıyorum geçen ay..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… techa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 büyük ihtimal NU 81 alacağım. fiyatı çok iyi. 79+kdv . testlerde de çok iyi sonuçlar almış. arkasındaki firma da sağlammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… techa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Aranızda NU kullanıcısı var mı? Memnun mu. Önerir mi NU yu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Yukarı diyorum, zira ben de aynı sorulara cevap aramaktayım.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Dual Layer yazamayan hiç bir DVD recordera para verilmez şu anda benden sana tavsiye ya oyle bir şey al .Parana yazık olmasın boşuna. Mesela SONY DRU-700A ya da ASUS DRW-0402P/D (tercihim) iyi birer secim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 5 hafta sonra ... WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bide + - olayı nedir duallarda bi ara + lar wardı + - ler çıktımı fiyat nedir bilen warmıu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 sony kullaniyorum 8x hem + yaziyo hme - bi kere bile yanlis yzma falan olmadi tavsiyemdir[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım DVD Writer Tavsiyesi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
techa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 büyük ihtimal NU 81 alacağım. fiyatı çok iyi. 79+kdv . testlerde de çok iyi sonuçlar almış. arkasındaki firma da sağlammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
techa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Aranızda NU kullanıcısı var mı? Memnun mu. Önerir mi NU yu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Yukarı diyorum, zira ben de aynı sorulara cevap aramaktayım.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Dual Layer yazamayan hiç bir DVD recordera para verilmez şu anda benden sana tavsiye ya oyle bir şey al .Parana yazık olmasın boşuna. Mesela SONY DRU-700A ya da ASUS DRW-0402P/D (tercihim) iyi birer secim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bide + - olayı nedir duallarda bi ara + lar wardı + - ler çıktımı fiyat nedir bilen warmıu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 sony kullaniyorum 8x hem + yaziyo hme - bi kere bile yanlis yzma falan olmadi tavsiyemdir[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar