Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD Writer Tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DVD Writer almayı düşünüyorum. ne tavsiye edersiniz. kalite. fiyat. hız. ses. diğer dvd lerin yazılanı okuması ve özellikler gibi. şimdiden herkese teşekkürler
Mesaj tarihi:
Sony DRU-530A DVD/CD ReWritable Drive kullaniyorum.Idare eder iste..
DVD+R 8x / DVD+RW 4x / DVD-R 4x / DVD-RW 2x
DVD-ROM 12x / CD-R 40x / CD-RW 24x / CD-ROM 40x
Mesaj tarihi:
ben lg gsa4081b kullanıyorum, hızı ahım şahım değil ama dvd+ dvd- ve dvd-ram dahil her formatı yazabiliyor mübarek makine. uyumluluk konusuna üstüne görmedim henüz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
sony lerde yazılan dvd lerin başka reader larda zor okunduğunu duymuştum ama öyle bişeyle karşılaştın mı.
bir de LG cd writerlar pek iyi olmuyor ama dvd writeri nasıl diye şüpheye düşüyorum.
Mesaj tarihi:
ben 114$'a aldım sanıyorum geçen ay..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
büyük ihtimal NU 81 alacağım. fiyatı çok iyi. 79+kdv . testlerde de çok iyi sonuçlar almış. arkasındaki firma da sağlammış.
Mesaj tarihi:
Dual Layer yazamayan hiç bir DVD recordera para verilmez şu anda benden sana tavsiye ya oyle bir şey al .Parana yazık olmasın boşuna. Mesela SONY DRU-700A ya da ASUS DRW-0402P/D (tercihim) iyi birer secim olabilir.
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...